הופעה בפלורה

• פותח הנושא ahiv2
  • פורסם בתאריך

I מ י ר ב I

New member
יאללה סתיו

ידעתי שתאהבי,איזה תיאור!! תודה על החפירה. נתראה בעזה"ש

מתי הלך להופע הזויה שכזו ביחד?!

ונצעק "כפרעליךךךךךךך מהממת" ונעשה שטויות! גרר בא לי הופעה!!#@#$^^YE %YBH

BRANGELINA

New member
ביום חמישי קרן חיבקה אותי

תוך כדי שהיא מעשנת ונהיה לי ריח של מאפרה.... לא כיף במיוחד..חחחחח
תשימי אלוורה יעבור מהר תתבעי את קרן!!!

ה 22

New member
../images/Emo120.gifטוב,זה 'בזכותי',הייתי קרובה מידי../images/Emo15.gif

אז............. הגעתי לסוף ההופעה, כי הייתי במקום אחר. ועד שקרן מגיעה לרחובות. אמרתי, אני אעשה מאמצים ואבוא לפחות להגיד סופ-סוף 'שלוםםםםםםםםםםםםםםם' אחרי שנתייםםם. וכמובן על הדרך לתת לה משהו קטן תיאמתי עם סתיו מתי להגיע ובגלל שהייתה תקלה טכנית ההופעה נמשכה עד יותר מאוחר.. תקשיבו, הסאונד- פשוט - מ ע ו ל ה !!!!!! ממה שהספקתי לשמוע השינויים וההוספות במנגינות השירים- מ ה מ מ י ם!!!! הרבה זמן לא התפעלתי ככה!!! השידרוג של איתי - מ ה מ ם ברמות שאין לתאר! בקיצ' מספיק לשמוע דוגמית ולהתפעל. שמחתי לראות לשניה וחצי את קרן ושמחתי גם שראיתי אתכן, סיון אלינור וסתיו
מתוקות מתמיד. *איייי אם רק הייתם יודעים כמה סינדולים עשיתי כדי לראות את הקרן הזאת
* סוג של מסירות נפש באמצע הלילה....
אבל באמת מעבר לכל הכישרון הזה. היא בן-אדם מיוחד עם נפש מהממת. < 3 , 4 שנים ועדיין לא הספקנו להכיר אותה לעומק....אני אומרת לכם מיוחדת מיוחדת > באמת.

ה 22

New member
ושלא תבינו לא נכון../images/Emo15.gif

בקושי הספקתי להגיד לה מילה. אבל מספיק רק להביט מהצד ולראות איך היא מתנהלת. וזה.. אחד הדברים המעניינים. בכלל, רק מלהביט, על כל דבר או סיטואציה , אפשר ללמוד המון.

I מ י ר ב I

New member
היית??

איזה יופי. הצלחת לתת לה את מה שרצית? את צריכה להיות גם בהופעה מלאה מתישהו...

ה 22

New member
נו, חשבת שאחכה כ"כ- ../images/Emo15.gif

הרבה זמן ולא אספיק לתת לה.
בעיקרון כל המטרה העיקרית הייתה להגיד 'שלוםםםםםם' לשניה וחצי אבל 'שלום'

שמחה שנהניתם

נשמעת שהיתה הופעה מיוחדת, מצחיקה... אני מחכה להופעות בזאפה

I מ י ר ב I

New member
וואי,וואי נשמע שהיה להיט!!

הלהקה שלה מגניבה לחלוטין שמתי לב לזה כבר בהרצליה.חחחח קרן אלופה,יוצאת מכל סיטואציה תמיד כמו מלכה!! שמחה שנהנתם...

היה מדהיםםםםם

אי אפשר לתאר הופעה הזויה ומצחיקה קרן פשוט מדהימה אין לי מילים אני עדיין בהיי חחח

I מ י ר ב I

New member
חן,את מסכימה שאני אעלה בשבילך

כמה תמונות לכאן? אני אוריד מהפייסבוק שלך..

למעלה