והזוכה בתואר ה'הופעה הביזארית של השנה..
חחחחחחחחחחחחחח אין דברים כאלה. הגעתי עם שני בשמונה ועשרים, חיכינו וחיכינו וחיכינו ואסף ישב עם המקבוק בחוץ. שמענו לנו את הבלאנס והתמוגגנו. נכנסנו לחור הכי גדול שהי'יתי בו אי פעם. פשוט מטורף. ישבנו על הבר ולקראת תחילת ה'הופעה אנשים פשוט עמדו לנו מול הפרצוף XD אבל הכיסאות היו גבוהים וקרן טאווילה אז ראינו די טוב

כלכך מתאים לה לעמוד! הי'ה מוזר בדיוק לשתי שניות. היתה נורא משוחררת. אבל זה בטח קשור בחבית ב17 הבירות ששתתה
אני לא זוכרת את כל השירים, אבל אחרי שבכיתי שעה על זה שמתקשר אלי ירד ועוד בתור פתיחה, "אם" הרס לי את הבריאות. מה זה אמור להיות? כלכך יפה.. אני זוכרת שרצה הביתה הי'ה מטורף, הקהל הי'ה באקסטזה (הי'ה קהל מעולהההה) שי'הי'ה לנו בית מהמם בעיקרון כל העיבודים שברו אותי לגמרי, לא הי'יתי מוכנה לזה, אבל רק את מבול הי'יתי משאירה כמו בסבב הקודם. אבל חוץ מזה באמת שכלום. הלהקה אדירה, אני סוגדת למתולתל! הוא מעולה. הא כן, איזו מוכשרת אחת שפכה קולה על מערכת ה'הגברה והי'ה קצר ובעיות בסאונד כמה פעמים, אז קרן ירדה פעמי'ים מהבמה בזמן שהלהקה הפעילה את הקהל ב"אל המעי'ין" ("עכשיו רק נשים!") צפו לסרטון בפי'יסבוק. הם חולי נפש חחחח אה אסף הי'ה מאחורינו כל ה'הופעה ונראה מבסוט למדי
רקד באטרף והי'ה חמוד ^_^ מה שכן, טיפה הפריע לי זה כמות השירים שנתנה לאחרים ששרה.. רציתי יותר מהאלבום השלישי
ושעה צרחנו לה סני חחחח שהי'ה אמור להיות אבל ירד בגלל הקצר. הי'יתה אווירה מחשמלת, התפרקות מטורפת...היו רגעים שצופה מהצד הי'ה חושב שהגיע להופעה של הי'הודים. מהמם אלי וסיוון הי'ה להיט כפרעליכן
הדס - טוב מה נשאר להגיד עלי'יך... עזבי את התודה הענקית, אני מחזיקה ממך כלכך. את מהממת קרן - תודה על לילה מהסרטים אחרי הרבה יותר מדי זמן של בלעדי'יך. כבר שכחתי כמה ולמה אני אוהבת אותך. מה נשאר לאמר, נתראה בזאפה ט"ו באב אם ירצה השם

לילה טוב אנשים