הופעה באילת

numerw

New member
הופעה באילת../images/Emo41.gif

שלום לכולם אני חדש פה בפורום:) ראיתי שלא כתבתם על זה אז אני אספר שברי הופיע באילת ביום שישי האחרון באירוע לזכרו של אדרון עמר ז"ל בהתנדבות (גם שנה שעברה הוא הופיע). האירוע היה מאוד מרגש וברי היה פשוט מלך ,הסאונד היה גרוע אבל למרות הכל הייתה אחלה הופעה.

numerw

New member
פרטים ../images/Emo168.gif

בכיף:) ההופעה הייתה בריף הדולפינים באילת ביום שישי , להקת החימום הייתה של כמה ח'ברה אילתים שניגנו 30 שעה בערך ואז ברי המלך עלה לנגן. הסאונד היה גרוע אבל בהתחשב בזה שכולם עשו הכל בהתנדבות (המקום,ברי,תרומות ממלון הנסיכה וגם ההגברה) אז זה באמת לא נורא. הקהל החם שהיה מורכב מחברים ,משפחה ומכרים (הופעה ממש אינטימית מה שנקרא) ברי פשוט נתן מעצמו וזרם עם הקהל ,דפק אלתורים בכיף ובכלל היה תותח כהרגלו
הפליליסט היה: בצהרי היום חלליות כמה יוסי מונסון נגיעות יומלדת עיר של קיץ בואי הבייתה הראשון ניצוצות עוד חוזר הניגון עוד משהו?

numerw

New member
מממ...

לאחד הנגנים הוא קרא כרובי:) ואני לא מצליח לזכור את השם שלו ואת השם של הנגן השני... הראשון ? היה איזה שיר שמשום מה לא זיהיתי אותו אז חבר שלי אמר שזה הראשון... (הייתי שולח הקלטה אבל לא הקלטתי את כל ההופעה)

numerw

New member
תשמעי וזה...

חוץ מכרובי היה עוד בחור שלא זוכר את השם שלו...יש מצב שזה גידי .. אגב שנה שעברה הוא הופיע אקוסטי לבד

T S F1

New member
מיחלי! שמעת?!

גידי היה באילת! איפה אנחנו היינו? :\

פרקשון

New member
כרובי מנגן עם ברי?

אני יודע שהוא הפיק לבילויים וזה.. אבל טוב שיש מי שנוסע עם ברי לאילת

T S F1

New member
כרובי ניגן עם ברי

בסיבוב של 'דגש על הקצב' [נו.. 2 מתופפים וזה..] יחד עם ז'אן ז'ק, גידי ובן.

Ne§t£A Gi®L

New member
יווו../images/Emo108.gif

גם ברי לבד, וגם עם גידי...אההה); אגב קטע מוזר בניצנים, גידי הופיע עם ארכדי דוכין-ולא עם ברי [הם הופיעו באותו הערב]...oO

שמח שנהנת

החבר'ה שברי ניגן איתם אלה אותם חבר'ה מהסיבוב סולו האחרון שלו. ובקשר ל"הראשון" הזה. אין לברי שיר שקוראים לו "הראשון"... או שתשאל את חבר שלך איזה שיר זה היה, או שתנסה להזכר באיזה כמה מילים ואנחנו נגיד לך איזה שיר זה... אה וכמובן, בצהרי היום נקרא "אין קץ לילדות" וזהו, שוב ברוך הבא!

למעלה