../images/Emo4.gifאז לסיום מקאמה בעניין.
מקאמה ומי מתלוצץ עם רופאיו? זה לקח פחות מ-24 שעות בין השבץ המוחי הקל של שרון להתלוצצות המסורתית. אבל מתי באמת התרחש אובדן ההכרה? הנה מה שלא יגלה לכם אף אמ.אר.אי... היום איבדתי את ההכרה? נו באמת חודשים אני בהכרה של איש חצי מת אם הרשיתי לדליה איציק להצטרף כחברה אז אפשר להגיד שהייתי בהכרה? כשפרס הסמרטוט זחל לעברי ולא אמרתי: "דרוך עליו, עמרי" ועוד זרקתי לו תקווה לפירור משרה אתם רוצים להגיד שהייתי בהכרה? כשפתחתי דלת לרמון ולחיוכו האידיוטי בהכרה הייתי או במצב פסיכוטי? וכשאימצתי לחיקי את מופז התולעת היה בי ולו שמץ של צלילות הדעת? וכשאת הנגבי החלקלק קיבלתי בחזרה יכול להיות שהייתי בהכרה...? הו, חבורה חמדנית, נטולי צו מצפוני כמו טיטניק ענק נשאתיכם על סיפוני אל חוף המבטחים של השלטון והשררה אז אתם רוצים להגיד שהייתי בהכרה? אבל הנה, רחבת הריקודים רועדת ועכשיו, הי הי, מאוחר לכם לרדת מתרוצצים כמו עכברים מסוממים בסערה הי הי איך שחזרה אלי ההכרה סי.וי.איי, אמ.אר.אי. ר.טי אל. ב.אמ.וה לראות אתכם ככה - היה לי שווה חבר שפנים מבוהלים עם אירוע מוחי הי הי, אני מרגיש ששב אלי כוחי. אל נא תדאגו לבריאות מנהיגכם הנה אני מתלוצץ עם רופאי. על חשבונכם.