" הופך תקליט"

oshiko

New member
עזבי, גם הוא נכנס לאישפוז

לא משהו רציני. כולה צינתור קטן, והתלוצצות נוספת עם הרופאים (אם עוד לא נמאס להם מהבדיחות שלו)

../images/Emo4.gifאז לסיום מקאמה בעניין.

מקאמה ומי מתלוצץ עם רופאיו? זה לקח פחות מ-24 שעות בין השבץ המוחי הקל של שרון להתלוצצות המסורתית. אבל מתי באמת התרחש אובדן ההכרה? הנה מה שלא יגלה לכם אף אמ.אר.אי... היום איבדתי את ההכרה? נו באמת חודשים אני בהכרה של איש חצי מת אם הרשיתי לדליה איציק להצטרף כחברה אז אפשר להגיד שהייתי בהכרה? כשפרס הסמרטוט זחל לעברי ולא אמרתי: "דרוך עליו, עמרי" ועוד זרקתי לו תקווה לפירור משרה אתם רוצים להגיד שהייתי בהכרה? כשפתחתי דלת לרמון ולחיוכו האידיוטי בהכרה הייתי או במצב פסיכוטי? וכשאימצתי לחיקי את מופז התולעת היה בי ולו שמץ של צלילות הדעת? וכשאת הנגבי החלקלק קיבלתי בחזרה יכול להיות שהייתי בהכרה...? הו, חבורה חמדנית, נטולי צו מצפוני כמו טיטניק ענק נשאתיכם על סיפוני אל חוף המבטחים של השלטון והשררה אז אתם רוצים להגיד שהייתי בהכרה? אבל הנה, רחבת הריקודים רועדת ועכשיו, הי הי, מאוחר לכם לרדת מתרוצצים כמו עכברים מסוממים בסערה הי הי איך שחזרה אלי ההכרה סי.וי.איי, אמ.אר.אי. ר.טי אל. ב.אמ.וה לראות אתכם ככה - היה לי שווה חבר שפנים מבוהלים עם אירוע מוחי הי הי, אני מרגיש ששב אלי כוחי. אל נא תדאגו לבריאות מנהיגכם הנה אני מתלוצץ עם רופאי. על חשבונכם.

לא אתהדר בנוצות לא לי-אכן מקסים

קבלתי כמו הרבה דברים יפים אחרים שמקבלת. אם את רוצה תעבירי לי כתובת מייל ואכניס אותך לרשימת תפוצה, כמו חלק מהורי הפורום.

סמדר בנ

New member
מעוז

שמעתי בחדשות ששולחים גם את סגל מצוקי עובדה הביתה. התחלת לבשל?

זה נכון .

אבל חלק ישארו חלק יצאו טרם החליט מה הוא רוצה או מה יצא לו. שיגעתי אותו עכשיו עם האנטיביטיקה שהם אמורים לקבל אין לו מושג על זה ובחדשות חוזרים כל הזמן על התחנות בערים הגדולות שיפתחו לצורך זה. מיספר החולים ממשיך לעלות.

סמדר בנ

New member
עדכון ../images/Emo41.gif

החיילת שלי התקשרה אתמול בשעת ט"ש. היא ניגשה לרופא שבדק אותה, ואף הוסיף לה טיפול תרופתי בשל הצטברות ליחה. ההקאות כנראה נובעות או מהאנטיביוטיקה או מהליחה. מכיון שהיום היא מסיימת את הטיפול האנטיביוטי, הוא לא ראה טעם להחליף את הטיפול. הנשימה בסדר, שזה, לאור החדשות מהאיזור, הכי חשוב כרגע. היא עדיין מרגישה רע למדי, וחלשה, אולם ציינה שבמשך היום היה קצת יותר טוב. היא מתעקשת להשתתף בכל הדברים (אפילו ירדה למצב....אבל הפסיקה אחרי מספר פעמים). מקווה שהמפקדים שלה מעריכים את המאמצים שהיא עושה :- אני בכל אופן קצת נרגעתי - א. כי נראה בכל זאת שיש מגמת שיפור ןב. כי היא הלכה לרופא והוא בתמונה. תודה לכל הדואגים - אתם עשר

אימשל2

New member
../images/Emo45.gif יופי שהמגמה תמשיך באותו כיוון

הכי חשוב העצה של הסבתות, שתשמור על חום הגוף. אני כמו כל הצעירים (אז, לפני הרבה הרבה שנים), זלזלתי בעיצה החשובה הזו. עכשיו, לעת זיקנה ואחרי ששמעתי את הרופאה ההומאופטית שלי מסבירה את הלוגיקה של הענין, מנחילה את המסורת לדורות הבאים.

מיקקוש

New member
סמדר, טוב לשמוע, מקווה שהשיפור

ימשיך והבת תבריא לגמרי במהרה. כל הכבוד לה על המוטיבציה
אני רק מנסה לתאר לעצמי איך אני יורדת למצב עם הרגשה כזו (וגם בלעדיה) ואני כבר מזמינה אמובלנס

סמדר בנ

New member
../images/Emo13.gif מבינה מה את אומרת....

בתור אחת שלא מצליחה לעשות שכיבת סמיכה אחת..... הילדה הזו תמיד הצטיינה במוטיבציה מאוד גבוהה, ומצד שני יודעת לדאוג לעצמה ומאוד אסרטיבית. בזה צדק בעלי (חייבים להודות...) כשאמר שהוא סומך עליה.

sim26

New member
הוא רוצה להתחיל את

החיים שלו. הוא כבר בן 23 ורוצה ללמוד מקצוע שדורש הרבה שנים לימוד. חברים שלו כבר נשואים עם ילדים. זה לא בראש שלו אבל הוא בחלט רוצה להתחיל. אולי הוא יתחיל באו"פ ויעשה פסיכומטרי תוך כדי ואם הוא רוצה יכול לעבור למקום אחר באמצע.

ללי26

New member
אם את צריכה אינפורמציה

על האו"פ-בשמחה. אני לומדת שם.

למעלה