" הופך תקליט"

" הופך תקליט"

מכירים את הביטוי? זה מי שהגיע לחצי של השירות עוד חודש הבן יהפוך תקליט. זמירות חדשות נישמעו ממנו השבוע על אפשרות שלא יעזוב את הצבא בתאריך המיועד לשיחרור. קיבל את בירכת הדרך ממני.

oshiko

New member
תכיני את עצמך לעולם המושגים המתקדם

של החצי השני: מ"א - מחזור אחרון. כרגע זה מרץ 03 ל"א - לפני אחרון. כרגע זה אוגוסט 03 בקרוב אצלך ...

sim26

New member
הבכור בשבוע סדנת משתחחרים

אך לצאת לחיים אזרחיים. ההלם עוד יבוא אבל בינתיים הוא מתחיל לראות את הסוף. מתחיל לדבר על מקצוע ואונברסיטה. הבעיה שהו משתחרר אחרי הפסיכומטרי של אפריל ורוב החוגים לא מקבלים מועד יולי. צריך לתת אישור ללוחמים.... המח"ט שלו לא מאשר ללמוד לפסיכומטרי בזמן השרות. הוא מדבר היום עם האוניברסיטה הפתוחה כי הם לא דורשים פסיכומטרי. בעיות של עשירים... הבן השני באמצע אימון מתקדם ומשעמם לו נורא נראה לו בזבוז זמן. הבת התחילה קורס במודיעין.

או"פ -סגנון שונה

ראשית בשעה טובה לשחרור. אולי עניין הפסיכומטרי יוצא לטובה והוא קצת ינוח,או יעבוד בינתיים באיזושהי עבודה מועדפת? או"פ אכן לא דורשים פסיכומטרי ,אך צריך להכיר את צורת הלימודים ששונה מאוד מאוניברסיטה רגילה. אם תרצי אתן לך פרטים מניסיון בשתי המסגרות. בכל אופן שיצליח הכל אשר יפנה

ממליצה על אילת-סניף בר אילן

ביתי סיימה שם מינהל עסקים ומשאבי אנוש בהצטינות. כמו כן פירנסה עצמה לבד תוך כדי לימודיה בעבודה באילת ללא כל תמיכה ממני.

מעוז,כל הכבוד על עידוד ההגירה לעירי

oshiko

New member
../images/Emo46.gifחבל שהאוניברסיטאות לא מתחשבות

בזמני היה לי קשה מנשוא היחס של האוניברסיטה. למדתי לימודים קשים ומפרכים באוניברסיטה העברית (מתימטיקה + מדעי המחשב), וההתחשבות במילואים הרבים שלי היתה אפס + התנשאות מסויימת. ממש נענשתי על כך שאני "לא יוצלח" שצריך לשרת בקרבי ולעשות הרבה מילואים. לא מועדים נוספים, לא הקלה כלשהי בתרגילים, כלום. זה ממש נס שלמרות הכל הגעתי היום לאן שהגעתי. אני מאד מאד מצטער לשמוע שעדין "מענישים" חיילים קרביים, שאין להם הזדמנות שווה ללמוד לפסיכומטרי ולגשת אליו כמו לג'ובניקים מהקריה. המסר של הקהילה האקדמית ברור. הוא עלול להפסיד עקב כך שנה אקדמית שלמה, או לקבל פחות נקודות בפסיכומטרי ממה שהיה יכול אם היה ניתן לו זמן ללמוד, וזה כמובן משפיע על היכולת שלו להתקבל לחוגים מסויימים, בעיקר היקרתיים. לדעתי, אחרי שנסיים את האירוח הרפואי, זה אחד הנושאים שצריך "להתלבש" עליו. מברך את הצטרפותו של מס' 2 לכוחותינו הירוקים ... ובהצלחה לבת בקורס החדש.

אושיקו, על פרופסור צוקרמן שמעת?

ובכן, הוא מהאוניברסיטה העברית ,ראש החוג להסטוריה .(מקווה שלא שבשתי שמו). לאחר חומת מגן הוא נתן הוראה הפוכה .דווקא החיילים שהשתתפו בחומת מגן לא יקבלו הקלות ודחיות מבחנים.היה דיון ציבורי נוקב בזמנו על הנושא. דרך אגב, אם בא לך לראות,היום בשש צ'אט עם מפקד 669 בפרש מתגיסים

oshiko

New member
אני מניח שאת מתכוונת לצימרמן

לא שמעתי דווקא את הסיפור הזה, אבל בהחלט מתאים לו. חלאת המין האנושי. כל הכבוד ל"פרש" שאירגנו כזה דבר. אשתדל לעקוב.

צימרמן.הגיל מה לעשות../images/Emo7.gif

ובהחלט מסכימה לגבי השמאלניות המאוד קיצונית שלו

oshiko

New member
יש לי סיפוק רב מן העובדה ...

שבמשוב הסטודנטים השנה הוא "זכה" להיות בין 10 הגרועים. אין שמחה כמו שמחה לאיד.

הצימרמן הזה, סתם מחפש "צומי"

אפילו התייחסות שלילית חבל לבזבז עליו. מכירים את הילדים האלה שההורים שלהם מזניחים אותם? מתחילים לפתח כל מיני דפוסי התנהגות שליליים כדי לתפוש מעט תשומת לב. מבחינתם, אפילו התייחסות כועסת ומגנה - "שווה" להם.

סמדר בנ

New member
הי סים

בעיני זו דוקא לא בעייה - אחרי שירות כלוחם שייקח פסק זמן. יוכל ללמוד פסיכומטרי בנחת, לעבוד, אולי לנסוע קצת לטייל - מה החיפזון? כלוחם מגיע לו קורס פסיכומטרי ב-500 ש"ח - נדמה לי עד חצי שנה לאחר השחרור. הוא צריך לקחת אישור ממש"קית הת"ש.

סמדר, מתפעלת מקור הרוח שלך

מודה ומתוודה. שום בעל ושם דבר לא היו מונעים ממני לנסות ולברר ממקור נוסף מה שלומה. הבירור גם ירגיע אתכם (או שיזעיק לפעולה), וגם יעורר את המפקדים והגורמים הרפואיים לתשומת לב נוספת.

הגברים שקולים, כל הכבוד להם!!!

אחורי זה הם מרכינים ראש ושואלים:"איך אתן תמיד צודקות"? אצלכן עובד הרגש אך ההההההגיון חבל"ז.

סמדר- אפילו הזקנה הפרסית

יודעת שהבת שלך חולה היא שאלה אם את לא יכולה לדבר עם הממשלה שתעשה משהוא.....

למעלה