הופה הופה...מפגש?!

AeroTom

New member
יש אפשרות כזאת...

נועם דיבר איתי על זה, נשמע כרעיון נחמד. חשבו גם על פורום רד הוט צ'ילי פפרז... בעיקרון יהונתן יכול להיות בקשר עם נועם ונקבע, אבל אתם יכולים לקבוע גם חוץ מזה ואז נראה גם בפורום אירו מתי אנחנו קובעים ואולי נקבע גם באותו היום.

yoyoyud

New member
../images/Emo45.gif תחשבו על זה שפשוט אנחנו עושים

עושים שני מפגשים של שני הפורומים פשוט הם יהיו באותו היום ובאותו המקום, ואם לא נרצה להתערבב כל פורום יכול ללכת לכיוון אחר. (בערך כמו שקרה בפעם האחרונה עם פורום היהודים רק שבאמת בסוף הלכנו לכיוון אחר ואם הבנתי נכון אז חלק גם חזרו בחזרה אליהם לעזריאלי)

AeroTom

New member
כמו שאמרתי בפורום אירוסמית' -

אפשר להיפגש, להכיר, נהיה ביחד לכמה זמן, ואז כל פורום ילך לדרכו. או שניפגש באמצע לכמה זמן. העיקר שנשלב את זה שיהיה לנו כמה זמן ביחד וגם לכל פורום יהיה את הזמן שלו לבד.

AeroDar

New member
ואז לאן אני אלך?? ../images/Emo4.gif

אני רוצה להיות בשניהם!

yoyoyud

New member
בשחשבה שנייה אני רואה שבעצם

29.7-4.8 גם די נוח לרוב... תקנו אותי אם אני טועה (כפיר, אין סיכוי שאתה מתפשר על תחילת אוגוסט?) זה פשוט יותר נוח בשאר אני רואה ברד הוט.

Kfiriboy

New member
אני יכול להיות עובד מה- 31 לחודש...

אני לא מתפשר...לצערי

Kfiriboy

New member
29 לחודש יוצא טוב אני אומר

וזה יום שישי, סו? אפשר לעשות מפגש בשעה 8 בבוקר גם

yoyoyud

New member
יום שישי =

אוטובוסים ורכבות מפסיקים לעבוד מוקדם! ב8 בבוקר? אף אחד לא יקום כל כך מוקדם! בטח שלא 3 פורומים! אני לא חושב שלפני 11 זה ראלי

אני לא יכולה גם.. ../images/Emo4.gif

נזכרתי שיש לי קורס מדריכים. רק אחרי ה-7.8.. או לפני ה-31.

hodaya17

New member
טוב זה לא הולך ככה....

אני מציעה שיהונתן יתן כמה תאריכים שנראים לו מתאימים (גם לפי רד הוט ואירו) וכל אחד יגיד אם זה מתאים לו או לא ע"י הסימנים
.... אם אין מספיק אנשים שנוח להם פשוט נקבע מועד משלנו....

yoyoyud

New member
אז ככה

תאריכים הם 1.8-3.8 שהם תאריכים שנוחים עד עכשיו לגביי הרוב. (עומר וכפיר אתם אומרים שגם ה31 לא נוח לכם, אז אין מה לעשות...) תעשו
או
לגביי אם אתם בכלל רוצים לבוא ומי שלא נוח לו אחד התאריכים שיגיד איזה, כי אנחנו רוצים כבר לקבוע תאריך.

נו לא ../images/Emo10.gif ../images/Emo31.gif

שיתאים לכולם.. או לפחות למי שרוצה לבוא. אולי שכל אחד ירשום אם הוא רוצה לבוא, ומתי נח לו? (ולא מתי לא נח לא, אלא מתי כן.) אין סיכוי שאין יום אחד שמסתדר לכולם.. ואגב, למה לא לקראת סוף אוגוסט?

jimorrison

New member
אממ לא ממש

אני חושב שבכל תאריך אני יכול לבוא..אבל השאלה מי יבוא..ואם אני ארצה

למעלה