הופה הופה...מפגש?!

שמיקי

New member
הופה הופה...מפגש?!

אז מה אתם אומרים על לעשות מפגש בחופש?! בת"א, במקום הרגיל- עזריאלי.. קיצור אני ומעין חשבנו על זה ויכול להיות נחמד, אולי הפעם יבואו יותר אנשים.. בקשר לתאריך, תכתבו הצעות, אני בעד מפגש אחרי ה22.7 בערך.. כשכבר יהיה אמצע חופש וכולם יסיימו עם המדצים,צופים,ניצנים וכל הדברים האחרים למינהם..

ofirush 14

New member
הממ..

בעשרים וארבע יש לי מחנה קיץ עד לעשרים ושמונה, וברביעי אני טסה לסן פרנסיסקו עד העשרים ושבע לאוגוסט בערך.. ואני רוצה לפגוש אתכם

ofirush 14

New member
../images/Emo12.gif

יותר כתבתי את זה כדי להבהיר שאני לא ממש יכולה להיפגש. אבל אם יהיה מפגש בחנוכה או בסוכות או בכל חג אחר, אני אשמח לבוא

yoyoyud

New member
../images/Emo45.gifאני הצעתי שנעשה גם מפגש משותף

עם פורום אירוסמית' (ואולי גם אפשר עם פורום רד הוט צ'ילי פפרז), שהרבה אנשים נמצאים גם פה וגם שם, והסגנון של המוזיקה הוא לא כל כך שונה. דיברתי עם נועם, והוא אמר שזה נשמע לו אחלה רעיון. השאלה מה דעתכם? אתם רוצים לעשות איחוד במפגשים או שאתם רוצים לעשות מפגש רק לפורום שלנו? מבחינת התאריכים אני חושב גם שצריך לעשות רק אחרי ה22.7 כי אני גם קצת עסוק עד אז.

jimorrison

New member
אני מעדיף מפגש רק לפורום שלנו

אני חושב שקודם אנחנו צריכים להיות יותר מגובשים ואז נראה איך זה הולך עם פורומים אחרים שאנחנו בכלל לא מקירים את האנשים שם.. בקיצור קודם להכיר אחד את השני...כי עשינו בסך הכל רק איזה שני מפגשים שאותם ילדים באו

yoyoyud

New member
לא... עדי בארה"ב, וזה לא פייר.

אני לא יכול פשוט לקחת לה את הפורום ולארגן לו מפגש.

yoyoyud

New member
אתה גם חלק מהפורום שלנו, ככה שאני

לא רואה בדיוק איך זה קשור

שמיקי

New member
אני לא איכפת לי...

העיקר שהם לא יקבעו תאריך שלא נסכים עליו..

אם יבואו..

יכול להיות נחמד. יש לי קורס מד"א בתאריכים האלה (17-27 ביולי) אז ככה שאני יכולה רק אחרי 4.. מקסימום אני אוכל להצטרף יותר מאוחר או משהו.

hodaya17

New member
אממ אני לא יכולה עד ה20

יש לי פאקניג סמנריון של השירות לאומי......

Kfiriboy

New member
אני בא כל עוד זה לפני אוגוסט

ואני צריך את ירין שם (אמרו לי שהוא דומה לי \: )

AeroDar

New member
שאני אמרתי פעם קודמת

בשבועות זה היה נראה לי רעיון יותר טוב... כל אחד טס לחו"ל או כל מיני טיולים וקורסים וזה ואתם רואים בעצמכם שאפחד לא יכול לבוא... רק תקבעו תאריך לפחות שבוע מראש אני צריכה להודיע בעבודה וזהו.... ולדעתי לעשות עם פורום אירוסמית' יכול להיות רעיון ענקיייי.... יכול להיות שאתם לא הייתם שם אבל האנשים שם מאוד נחמדים...

yoyoyud

New member
אז אם נסכם...

עד עכשיו ה29-31 אלו תאריכים נוחים לכולם נכון? (חוץ מאופיר שלא הבנתי אם היא יכולה בתאריכים האלו או לא...) עכשיו לגביי מפגש משותף עם אירוסמית', אני לא יודע, תחליטו אתם... לדעתי פשוט בגלל שיש הרבה אנשיםמשני הפורומים הסגנון הוא דומה, וזה יכול לגרום רק לזה שנהיה קבוצה יותר גדולה, שאני לא רואה מה רע בזה.

AeroDar

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי ה 31 יהיה הכי טוב כי ה 29 וה 30 זה שישי שבת, בשישי יצטרכו לחזור מוקדם בגלל תחבורה וכנ"ל שבת שאין בכלל תחבורה אז יום ראשון זה יום נחמד למדי... ואני רוצה לעות מפגש עם פורום אירוסמית'...

למעלה