1Foxy Lady1
New member
אני עונה!!!
הכי זמר : עברי לידר (נראה לי) הכי זמרת : אבריל לוין הכי שיר: ממ...כרגענראה לי"losing my religion"בקובר של anouk, אבל יש לי הרבה...וזה מתחלף...ואני שוכחת...
הכי דיסק:under my skin-avril lavigne/songs about jane-maroon 5 הכי ספר: הארי פוטר ומסדר עוף החול הכי עיתון : הארץ הכי שפה: צרפתית...חח...או אנגלית...אבל ברור שעברית! הכי ארץ: איטליה\ארה"ב\טורקיה\(ישראל...) הכי עיר :ממ...לא יודעת... הכי סרט :טרילוגית שה"ט, לרכב על לויתן, טרויה... הכי אתר :לא ברור... הכי חיה: אוהבת המון...חוץ מחרקים, זוחלים, וגועל אחרים... הכי צבע: כתום...די הכל... הכי כיף: לסוע לחו"ל הכי מעצבן : מסטיק בנעל ו\או על המכנסיים!! הכי מצחיק: אני וחברות שלי באי שפיות... הכי תוכנית:מממ...נראה לי "המירוץ לאתמול"\חברים הכי מזל:גדי ברור! הכי מאכל: אוכל סיני! הכי שתייה: קולה ומים הכי מקום בילוי:מסיבות\עם חברות על הדשא... הכימ כלי נגינה:גיטרה! הכי סדרה:חח...זה די כמו לפני כמה שאלות...
הכי יפה:ממ.... הכי מותג:renuar (בארץ)...בחו"ל...אין מה להגיד... הכי חנות:??? הכי סלולרי:סלקום הכי ערוץ:3, ביפ הכי שחקן: אורלנדו בלום (כמובן) ועוד כל מיני... הכי שחקנית:קירסטן דאנסט...חח....כן אני יודעת...אבל יש הרבה שאני תמיד שוכחת שאני אוהבת..(נראה לי יש לי בעיה עם זיכרון לתווך קצר ו\או ארוך...חח...) הכי להקה:maroon 5 הכי תמונה: של אורלנדו...האמת לא יודעת אם היא הכי, אבל...מדהימה...
או יה!
הכי זמר : עברי לידר (נראה לי) הכי זמרת : אבריל לוין הכי שיר: ממ...כרגענראה לי"losing my religion"בקובר של anouk, אבל יש לי הרבה...וזה מתחלף...ואני שוכחת...