הופהופ!

1Foxy Lady1

New member
אני עונה!!!

הכי זמר : עברי לידר (נראה לי) הכי זמרת : אבריל לוין הכי שיר: ממ...כרגענראה לי"losing my religion"בקובר של anouk, אבל יש לי הרבה...וזה מתחלף...ואני שוכחת...:) הכי דיסק:under my skin-avril lavigne/songs about jane-maroon 5 הכי ספר: הארי פוטר ומסדר עוף החול הכי עיתון : הארץ הכי שפה: צרפתית...חח...או אנגלית...אבל ברור שעברית! הכי ארץ: איטליה\ארה"ב\טורקיה\(ישראל...) הכי עיר :ממ...לא יודעת... הכי סרט :טרילוגית שה"ט, לרכב על לויתן, טרויה... הכי אתר :לא ברור... הכי חיה: אוהבת המון...חוץ מחרקים, זוחלים, וגועל אחרים... הכי צבע: כתום...די הכל... הכי כיף: לסוע לחו"ל הכי מעצבן : מסטיק בנעל ו\או על המכנסיים!! הכי מצחיק: אני וחברות שלי באי שפיות... הכי תוכנית:מממ...נראה לי "המירוץ לאתמול"\חברים הכי מזל:גדי ברור! הכי מאכל: אוכל סיני! הכי שתייה: קולה ומים הכי מקום בילוי:מסיבות\עם חברות על הדשא... הכימ כלי נגינה:גיטרה! הכי סדרה:חח...זה די כמו לפני כמה שאלות...:) הכי יפה:ממ.... הכי מותג:renuar (בארץ)...בחו"ל...אין מה להגיד... הכי חנות:??? הכי סלולרי:סלקום הכי ערוץ:3, ביפ הכי שחקן: אורלנדו בלום (כמובן) ועוד כל מיני... הכי שחקנית:קירסטן דאנסט...חח....כן אני יודעת...אבל יש הרבה שאני תמיד שוכחת שאני אוהבת..(נראה לי יש לי בעיה עם זיכרון לתווך קצר ו\או ארוך...חח...) הכי להקה:maroon 5 הכי תמונה: של אורלנדו...האמת לא יודעת אם היא הכי, אבל...מדהימה...
או יה!

אני../images/Emo41.gif

הכי זמר : עברי לידר הכי זמרת : אין כזה דבר
הכי שיר: זה קשה.. זה גם כל הזמן משתנה.. אבל שיהיה: "THIS LOVE", "לא אומרת כלום", "ניסים", "SHIVER" הכי דיסק: SAJ- maroon5 הכי ספר: הארי פוטר. כולם. הכי עיתון : ראש 1 הכי שפה: עברית הכי ארץ: אנגליה
הכי עיר : לונדון הכי סרט : "שודדי הים הקאריביים" הכי אתר : תפוז? הכי חיה: אוגר הכי צבע: כחול הכי כיף: חופש! הכי מעצבן : שקרנים הכי מצחיק: ארץ נהדרת הכי תוכנית: מופע שנות ה-70 הכי מזל: שלי זה סרטן, אבל זה לא הכי, אז לא יודעת הכי מאכל: שוקולטה הכי שתייה: מיץ ענבים הכי מקום בילוי: בית קפה הכי כלי נגינה: גיטרה הכי סדרה: מופע שנות ה-70 הכי יפה: אורלנדו בלום וג'וני דפ הכי מותג: אמבר?
הכי חנות: אין כזה דבר הכי סלולרי: פלאפון? הכי ערוץ: 3 הכי שחקן: אורנדו בלום וג'וני דפ הכי שחקנית: נממ.. הכי להקה: MAROON5

עונננהנהנהנה..

הכי זמר :בריאן מקפאדן!גרררררר
הכי זמרת :דלתה גודרם...היא מדהימההה... הכי שיר:written in the stars וclose your eyes של ווסטלייף הכי דיסק:turnaround של ווסטלייף.. הכי ספר: שרה"ט ורומח הדרקון..
הכי עיתון :אין..
הכי שפה:עברית,אנגלית וספרדית..
הכי ארץ:אנגליה ואירלנד!
הכי עיר :מממ לונדון?חחח לא יודעת..
הכי סרט :גלדיאטור ושרה"ט... הכי אתר :תפוז..
הכי חיה:סוסססססססססס
הכי צבע:כחולללל
הכי כיף:יש הברבה דברים...קשה לי להחליט..
הכי מעצבן :אחי החיה...ועוד כמה דברים..
הכי מצחיק:הרבה דברים... הכי תוכנית:חחח אין... הכי מזל:מממ לא יודעת...
הכי מאכל:שוקולדדדדדדדדדד....אהה וצ'יפס..לא ביחד כמובן הכי שתייה:קולהההה
הכי מקום בילוי:ממממ יש הרבה... הכימ כלי נגינה:תופים..
..או גיטרה..
הכי סדרה:מממ היה פרוייקט איקס אבל נגמר..
הכי יפה:אני כאילו דהההההההה....!חחח סתם סתם...הכי יפה?אורלנדו..
הכי מותג:טי אן טי,לי קופר.. הכי חנות:הסופר מרקט?חחח לא יודעת...
הכי סלולרי:פלאפון?אנערף... הכי ערוץ:ערוץ הבידור או ערוצי הסרטים... הכי שחקן:אורלנדו בלוםםםםםם!!
הכי שחקנית:ג'וליה רוברטס.. הכי להקה:ווסטלייףף..אהה וגם אוונסנס.. ותמונה-לחחחח קשה לי להחליט כי יש לי כל כך הרבה יפותתתתתתת....אבל נו..נבחר אחת==>

מימושוש

New member
אני עונהה

הכי זמר :אמממ אשר(?) הכי זמרת :נטשה בדינגפילד כריסטינה אגילרה-יש לה קול מדהיםם! הכי שיר:השיר ששירי שולחת לאירוויזיון והשיר של גרין דיי השולט ווואי יש כל כך הרבה! הכי דיסק:של מארון 5 דא! הכי ספר: אמממ הכי עיתון :אמממ יש כמה אבל לא הכי הכי שפה:צרפתית רק חבל שאני לא דוברת אותה..:( הכי ארץ:ישראלל!!!ואנגליה! הכי עיר :ת''א וחיפה הכי סרט :טרוייההה הכי אתר :ואו יש כל כך הרבה אין משו יותר עדיף.. הכי חיה:כלב הכי צבע:וורוד-אני לא פאקצה! הכי כיף: הכי מעצבן :שמתמזמזים לידך בלי הפסקה! הכי מצחיק:ארץ נהדרת ועוד כמה.. הכי תוכנית:נ''ל הכי מזל:? הכי מאכל:המבורגר!! הכי שתייה:קולה הכי מקום בילוי:אמממ לאדעת הכימ כלי נגינה:גיטרה הכי סדרה:שנות ה-70!!!! הכי יפה:אורלנדו בלוםםם הכי מותג:אממממ קסטרו הכי חנות:פוקס הכי סלולרי:סלקום הכי ערוץ:Eוערוץ 3 בכבלים הכי שחקן:אורלנדו בלוםםם!!!!!!! הכי שחקנית:אמממ אין מישי מיוחדת.. הכי להקה:מארוןןן 5!!!

למעלה