הופהופ!

Piece of Wood

New member
המממ...

הכי זמר: בילי ג'ו הכי זמרת: איימי לי הכי שיר: Time of Your Life הכי דיסק: Dookie הכי ספר: שר הטבעות הכי עיתון: אין הכי שפה: אנגלית הכי ארץ: אנגליה הכי עיר: לונדון
הכי סרט: שר הטבעות הכי אתר: תפוז הכי חיה: סוס הכי צבע: כתום הכי כיף: לרכב הכי מעצבן: ללמוד הכי מצחיק: אליהו הכי תוכנית: השיר שלנו הכי מזל: עקרב? הכי מאכל: מקדונלד'ס הכי שתייה: קוקה קולה הכי מקום בילוי: ביייייית
הכי כלי נגינה: גיטרה
הכי סדרה: מגרש ביתי, The O.c, בנות גילמור הכי יפה: אליהו הכי מותג: אולסטאר הכי חנות: אין הכי סלולרי: 3100 הכי ערוץ: יס וויקאנד!!! הכי שחקן: אלייז'ה ווד [וגם ג'וני
] הכי שחקנית: אלכסיס בלדל הכי להקה: גרין דיי

CiNdErElLa3887

New member

הכי זמר :אדם לווין/ג'וש גרובן הכי זמרת :קלי קלארקסון/ג'וס סטון/אלישיה קיז/איימי לי הכי שיר:She Will Be Loved הכי דיסק:Maroon 5-Songs About Jane הכי ספר: התפסן בשדה השיפון הכי עיתון :מעריב לנוער? הכי שפה:אנגלית/ספרדית הכי ארץ:ניו זילנד הכי עיר :תל אביב הכי סרט :שר הטבעות הכי אתר :תפוז הכי חיה: דג
הכי צבע:תכלת הכי כיף:לשתות מיץ תפוחים ולאכול קליק XL הכי מעצבן :להיות במחזור
הכי מצחיק:ארץ נהדרת ושפרלינג
הכי תוכנית:ארץ נהדרת
הכי מזל:אריה
הכי מאכל:פיצהההה הכי שתייה:מיץ תפוחים הכי מקום בילוי:קולנוע [סינמה סיטי
] או סתם לשרוץ בת"א הכימ כלי נגינה:גיטרה/פסנתר הכי סדרה:ורוניקה מארס/דה אוסי הכי יפה:אנג'לינה ג'ולי הכי מותג:נמ שיהיה קסטרו הכי חנות:אמ..טאוור רקורדס
הכי סלולרי:לא סלקום.;[ הכי ערוץ:MTV/3? הכי שחקן:אדם ברודי/אורלנדו בלום
הכי שחקנית:נמ ג'ניפר גארנר/ריס' וויתרספון הכי להקה:נחשו
או ותמונה של בלה שקפצה לביקור

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo99.gif

אני מתה לטוס לשם..לו הייתי נערה עשירה;[ ואמ כן..באמת גנבים
,אבל החנויות שלהם שולטות, במיוחד זאתי בעזריאלי

Piece of Wood

New member
אחות שלי הייתה שם כשצילמו את

שני הצריחים... כייף לה... אני מתה להגיע לשם, זה כזה מקום מדהים...

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gif$#^#$^^&#@&

אלוהים
אוף למה אני לא יכולה להגיד הופ ואני שם רוצה חופש;[

Galadriel 3000

New member
הייתי. ואני בכלל לא עשירה...

סתם יש לי אמא שאוהבת לבזבז ושיש לה בנדוד שנסע לשם לשנת שבתון.

orli blo

New member
nightwish

הכי שיר:eek:ver the hills and far away הכי ספר: שר הטבעות הכי עיתון: ברור שראש 1 הכי שפה: אנגלית הכי ארץ: ניו זילנד הכי עיר : תל אביב הכי סרט :שר הטבעות, הקללה הכי חיה:הכל חוץ מחרקים הכי צבע:שחור הכי כיף:לישון הכי מעצבן:לעשות שיעורי בית הכי מצחיק: מישהו מחליק מקליפת בננה הכי מזל:בתולה הכי שתייה:קולה הכי מקום בילוי:בית קולנוע הכי כלי נגינה:גיטרה הכי סדרה:מכושפות הכי חנות:אביר הכי סלולרי:אורנג' הכי ערוץ:3 הכי שחקן:ג'וני דפ ואורלנדו בלום הכי להקה:nightwish ולסיום צרפו תתמונה שאתם הכי אוהבים מכל מה שיש לכם על המחשב.אין לי כוח!!!!

הכי זמר : אקסל הכי זמרת : לצערי אין לי מועדפת הכי שיר: וואי. לא יודעת. יש המון. נו טוב, November Rain של גאנז תמיד יהיה השיר שלי הכי דיסק: גאנז לייב האוסף הכפול הכי ספר: הארי פוטר הכי עיתון : ידיעות? הכי שפה: ספרררררררדדית הכי ארץ: אנגליה הכי עיר : ניו יורק
הכי סרט : מטריקס, שרה"ט, נפלאות התבונה הכי אתר : www.mygnr.com הכי חיה: כלב הכי צבע: שחור (כן כן, בלאקרית בלה בלה בלה) הכי כיף: שמישהו אוהב אותך הכי מעצבן : בצפר הכי מצחיק: אנשים במצב כפית הכי תוכנית: חברים הכי מזל: ממ הכי מאכל: תירס הכי שתייה: קולה הכי מקום בילוי: עם החבר'ה בכל מקום הכימ כלי נגינה: גיטרה הכי סדרה: שאלתם כבר, חברים הכי יפה: אורלנדו הכי מותג: אני נגד מותגים הכי חנות: התו השמיני.. דיסקים בזול רצח הכי סלולרי: אלכס שלי הכי ערוץ: ביפ הכי שחקן: אורלנדו, ג'וני הכי שחקנית: קייט ווינסלט הכי להקה: גאנז

למעלה