הופהופ!

הופהופ!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

משעמם לי ממש. ולא הייתי בבצפר [חופשת מגן במחשבים. הבעיה היא שאני לא עושה מגן ולא עושה בגרות!!
אז יש לי 3 ימים חופש!! מג-ניב
] אז הגיע הזמן לקחת יוזמה. קבלו שאלון
[לקוח מפורום בנות
] הכי זמר : הכי זמרת : הכי שיר: הכי דיסק: הכי ספר: הכי עיתון : הכי שפה: הכי ארץ: הכי עיר : הכי סרט : הכי אתר : הכי חיה: הכי צבע: הכי כיף: הכי מעצבן : הכי מצחיק: הכי תוכנית: הכי מזל: הכי מאכל: הכי שתייה: הכי מקום בילוי: הכימ כלי נגינה: הכי סדרה: הכי יפה: הכי מותג: הכי חנות: הכי סלולרי: הכי ערוץ: הכי שחקן: הכי שחקנית: הכי להקה: ולסיום צרפו תתמונה שאתם הכי אוהבים מכל מה שיש לכם על המחשב.

אני עונה ראשונה!!!!

אני מודיעה קודם כל שאין לי זמר/ת שיר וכו' הכי אהובים- אז אני כותבת מה שעולה לראש.... זה זמני בהחלט! הכי זמר :ירמי!!! הכי זמרת :כריסטינה אגילרה הכי שיר:רבות הדרכים (דניאל סלומון+דנה עדיני: שיר מהמם!) הכי דיסק:נראה לי היהודים- פחד מוות הכי ספר:הארי פוטר! הכי עיתון :ראש1 הכי שפה:אנגלית!!! הכי ארץ:ארצות הברית הכי עיר :ניו יורק הכי סרט :שר הטבעות הכי אתר :חחח אין לי מושג... הכי חיה:כלב/סוס הכי צבע:תכלת! הכי כיף:מוסיקה והופעות! הכי מעצבן : לשון!!! הכי מצחיק:ליאור ישראלי (מהביצפר) הכי תוכנית:ורוניקה מארס הכי מזל:מה כאילו אסטרולוגיה? אני מאזניים הכי מאכל:וואי.... המוןןןןן הכי שתייה:דיאט קולה/מיץ ענבים הכי מקום בילוי: סינמה סיטי הכי כלי נגינה:גיטרה!!!(אני מנגנת) וגם באסס הכי יפה: אורלי (דההה) וגם ג'וני דפפפ הכי מותג:אמממ...ליודעת הכי חנות:surprize הכי סלולרי:אורנג' (למרות שאין לי) הכי ערוץ:3 ויס וויקנד (שגם אין לי) הכי שחקן:אורלי...דההה... הכי שחקנית:ג'וליה רוברסט הכי להקה: היהודים ולסיום צרפו תתמונה שאתם הכי אוהבים מכל מה שיש לכם על המחשב: אין לי כוח...סורי

קדימה הפועל

הכי זמר: הממ. יהלי סובול [מוניקהסקס], תום פטרובר [היהודים], יזהר אשדות
, ברי סחרוף
הכי זמרת:
הכי שיר: ברגע זה? מוניקה סקס\מספיק בנאדם. הכי דיסק: אין. הכי ספר: הממ. האריפוטר
[אין מה לעשות. אני מכורה.] הכי עיתון: מעריב. הכי שפה: עברית!! הכי ארץ: ישראל
הכי עיר: ת"א
הכי סרט: שר הטבעות. הכי אתר: תפוז. הכי חיה: בע. לא אוהבת חיות. הכי צבע: ורוד וכחול. ושחור. הכי כיף: לישון. ולקנות בגדים. וחברים. הכי מעצבן: ילדים מטומטמים, מורות להסטוריה ושפרלינג. הכי מצחיק: דליה בןאסא. הכי תוכנית: כוכב נולד
ו"לאס וגאס". הכי מזל: אריה
הכי מאכל: וואי. קוראים לזה פריקסה [fricase]. זה מין לחמניה קטנה כזאת מטוגנת בשפנים יש ביצה, טונה, זיתים ועגבנייה. וזה הדבר הכי טעים שיש
הכי שתייה: פאנטה ומים. הכי מקום בילוי: בית קפה. הכי כלי נגינה: גיטרהההההההההה
הכי סדרה: זהות בדויה אימפריה. הכי יפה: הממ. אני אתייחס לזה כיופי חיצוני
[השטחיות]. אם זה אצל בנות - ציצי סביר, רזות, לא נמוכות ולא גבוהות. ג'ינג'יות. בנים - גבוהייייייים, שרירים בבקשה [תודה], עיניים יפות [הצבע לא חשוב], שיהיו בהירים [יש רק בנאדם אחר שהוא יפה בעיני והוא לא בהיר. שימי
], ושיהיו כאלה.. יפים. הכי מותג: קסטרו וזארה. הכי חנות: זארה
הכי סלולרי: אורנג'. הכי ערוץ: 22. הכי שחקן: אורלנדו בלום
הכי שחקנית: לא קיים. הכי להקה: מוניקה סקס
בתמונה - הבתדודה שלי. רומי. הילדה הכי הכי מדהימה בעולם. באמת. היא כזאת חכמה

זהר בייב../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

לא ידעתי שאת אוהבת כ"כ את מוניקה
הייתי לפני איזה שבועיים בהופעה שלהם, אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך תמונות וסרטונים (אבל את מסתכנת בלשמוע אותי צורחת שירים בזוועות) ו....נכון שפיטר יאמממממ?

הממ../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

האמת היא שלא אהבתי אותם עד לפני איזה חודש ככה. ואז חברות שלי הלכו להופעה וחשבתי שיואו אם כולם מתלהבים בטח יש בזה משהו.. אז התחלתי לשמוע והתאהבתי ממש. הם טובים כלכך
ופיטר בהחלט יאמ. כןכן. מאוד. |ריר|

כן ברור, מוניקה נו.../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

ובסוף ההופעה לקחתי לפיטר את הבקבוק מים שלו (גרופית, נו כן. וחוצמזה, ידיד שלי לקח מפרט, אז מה נשאר לי כבר) ועד היום הוא פה על השולחן שלי..חחח..

Galadriel 3000

New member
עונה

הכי זמר : אין הכי זמרת : כנ"ל הכי שיר: boulevard of broken dreams הכי דיסק: דוד הכי ספר: שר הטבעות הכי עיתון : מעריב
הכי שפה: אינגליש אנד היברו הכי ארץ: אנגליה הכי עיר : אוקספורד הכי סרט : שרה"ט הכי אתר : תפוז |מתחנפת| הכי חיה: זאב שלג הכי צבע: סגול בהיר הכי כיף: לראות סרט בקולנוע ולסים עם מקדונלדז. מזמן לא עשיתי את זה... הכי מעצבן : שצריך לתקוע לאנשים שעה את האצבע בגב עד שהם מועילים להסתובב. הכי מצחיק: סיטקומז הכי תוכנית:כלמיני הכי מזל: תאומים!!! הכי מאכל: פיצה וצ'יפס (מעולם לא ניסיתי ביחד) הכי שתייה: קולה? הכי מקום בילוי: קניון הכי כלי נגינה: פסנתר
הכי סדרה: מה ההבדל בין סדרה ותוכנית? הכי יפה: אה? הכי מותג: מותגים זה קצת מתלהב, לא? הכי חנות: סטימצקי הכי סלולרי: אה... הכי ערוץ: HOT3 הכי שחקן: אורל הכי שחקנית: אממ לוידת... כלמיני הכי להקה:לודת ולסיום צרפו תתמונה שאתם הכי אוהבים מכל מה שיש לכם על המחשב. קשה לבחור, אבל הנה אחת-

אורוש47

New member
יאיא

(ייאיי זהרע קולהכבוד
) אני מתנצלת מראש אם נמאס לכן ואתן יודעות חצי מהתשובות שלי כבר.
הכי זמר: אהמ. אלכס
(באמת חשבתן אחרת
) הכי זמרת: אמממ..... נינט
לודעת. הכי שיר: Somebody Out There- The Calling (דא.
) הכי דיסק: The Calling- Two, The Calling- Camino Palmero, Bon Jovi- Crossroad (best of..., Maroon 5- Songs About Jane הכי ספר: שר"ה
הכי עיתון: אממ לודעת הכי שפה: english pls
הכי ארץ: לונדון.
לא רציני- אנגליה.
הכי עיר: לונדון הכי סרט: שה"ק, פורסט גאמפ הכי אתר: The Calling Loft
(נו זה לא *ממש* אתר.... אבל... נו לומשנה
) הכי חיה: חתול הכי צבע: לבן (הו the irony....
לול) הכי כיף: אלכס
מוזיקה. הכי מעצבן: אחים קטנים.
ואבאים שלוקחים לך את המחשב
הכי מצחיק: אממ....... Evil Bunny
חה, והשיר של דניאל>< (עזבו...) הכי תוכנית: זאפ
הכי מזל: תאומים
הכי מאכל: שוקולד הכי שתייה: קפה הכי מקום בילוי: החדר
הכי כלי נגינה: פסנתר. גיטרה. הכי סדרה: מלאך שחור. וגילמור. ומכושפות. וזהות בדויה.
הכי יפה: אלכס
(
סורפרייז סורפרייז
) הכי מותג: FOX הכי חנות: הממ........ לודעת הכי סלולרי: לודעת... סלקום
פלאפון
אורנג'
חה. מובייל
(למאו למה שאני גם לא אגיד את כל החברות סלולאר שיש בעולם וזהו...><) הכי ערוץ: 3 הכי שחקן: טום הנקס. הוא פשוט... שחקן. ><
הכי שחקנית: אממממ..... ג'ניפר גארנר. ואניסטון. ואליסה מילאנו. הכי להקה: הו. נחשו
ולסיום צרפו תתמונה שאתם הכי אוהבים מכל מה שיש לכם על המחשב. זה קשה
*בוחרת*
(I know I'm so shallow
אבל אני פשוט מאוהבת בתמונה הזאת.
. ואינלי תמונות של דברים אחרים. של אנשים כן, אבל אממ זהו. אני אסתום כרגע ><)

אורוש47

New member
shuddup biatch, knock it off

הוא לא.
so SHHHHHHHHHHHHH u... u... u... BIATCH.
(סתם
אבל זהרי ממני את הא
)

בלי פאניקה.../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אבל למען השם - הוא מסדר גבות!!
ילד, בן [נער, אנאערף], גבר שמסדר גבות, זה... זה פשוט לא בסדר!! מה הוא, מושיק עפיה?!

אורוש47

New member
../images/Emo7.gif

די
u're mean
מושיק עפיה
זה באמת עובר כל גבול
רוצה מכות
(
)

את רצינית?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

רוב הסלבריטיז מסדרים גבות, ואני מבטיחה לך שגם סקעת מסדר (נו, דוגמא בשבילך) גם אם הוא חושב שזה נשי, בטוח שהמאפרות עושות לו גבות לפני הופעות וצילומים וכאלה אנשים כאלה חייבים! חוצמזה, את מעדיפה שגבר יראה כמו איזה קוף עם חד גבה או יעשה גבות? ברור שלא בצורה של בנות, אלא רק לסדר! זה הכרחי. לדעתי

ברור שלא יהיה מכוער.../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אבל לא שיריב עפ החברה שלו\אשתו\אחותו על הפינצטה. זה לא

למעלה