הוע לוח
M my presious New member 21/7/05 #3 ../images/Emo42.gifתחרות ילד-מבוגר-זקן מה איתה? השקעתי המון בדוליז, זה לא הכי פייר
L little beetle1 New member 22/7/05 #9 לא השרשור קרבב! חח אל תדאגי! לא שחכתי..אני רק רוצה אמ..משתתפים
M milky מילקי New member 21/7/05 #4 האתגר- חשוב../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif בגלל כל המפגש וזה שכחתי לפתוח אותו ואז פתאום חשבתי- הייתן מעדיפות שהאתגר יפתח כל שבועיים כדי שיהיה יותר זמן לעשות את הדוליז? או שכל שבוע זה בסדר?
האתגר- חשוב../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif בגלל כל המפגש וזה שכחתי לפתוח אותו ואז פתאום חשבתי- הייתן מעדיפות שהאתגר יפתח כל שבועיים כדי שיהיה יותר זמן לעשות את הדוליז? או שכל שבוע זה בסדר?
T tamaguchi girl New member 21/7/05 #5 שבועיםםם אני רק באמצע הדולי...בגלל שזה אתגר זה דברים קשים יותר, שלא עשיתי אף פעם על דולי/בכלל לא עשיתי על דולי, ואז יוצא מצב שאני עושה ומוחקת 50 אלף פעם כי לא יצא טוב/לא אהבתי ואז זה לוקח זמן. אז עדיף [לי לפחות..] כל שבועיים
שבועיםםם אני רק באמצע הדולי...בגלל שזה אתגר זה דברים קשים יותר, שלא עשיתי אף פעם על דולי/בכלל לא עשיתי על דולי, ואז יוצא מצב שאני עושה ומוחקת 50 אלף פעם כי לא יצא טוב/לא אהבתי ואז זה לוקח זמן. אז עדיף [לי לפחות..] כל שבועיים
ש שושה היפיופה New member 21/7/05 #6 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gifיא, שבועיים:]
L little beetle1 New member 22/7/05 #8 בנות מה עם התחרותת?!?../images/Emo80.gif../images/Emo19.gif../images/Emo80.gif ועואוא ילד מבוגר זקן תתחילו לסיים...השרשור קרב ובא מי הכינה כבר???...
בנות מה עם התחרותת?!?../images/Emo80.gif../images/Emo19.gif../images/Emo80.gif ועואוא ילד מבוגר זקן תתחילו לסיים...השרשור קרב ובא מי הכינה כבר???...
L little beetle1 New member 22/7/05 #15 ממ...או ראשון או ביום שני תלוי במצב פה... בנוווווות תכינו נו...
K Koobit New member 22/7/05 #12 ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gifמי רוצה להכין עדכון? יש מלא מקומות פנויים וזה לא טוב. יש מתנדבות?
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gifמי רוצה להכין עדכון? יש מלא מקומות פנויים וזה לא טוב. יש מתנדבות?
K Koobit New member 23/7/05 #53 ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gifאל תפחדו מזה. זה סתם נראה מסובך יותר ממה שזה. אני בטוחה שיכול לצאת לשתיכן עדכון מעולה.
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gifאל תפחדו מזה. זה סתם נראה מסובך יותר ממה שזה. אני בטוחה שיכול לצאת לשתיכן עדכון מעולה.
M Miss Naama New member 22/7/05 #14 ../images/Emo48.gif הייתי מתנדבת, ../images/Emo3.gif אבל אני במילא אזבל את השכל מיליון עמודים. וכבר עשיתי פעמיים >< אז לא, בינתיים אבל אם יהיה ממש מצב חמור שלא תהיה מי שתעשה.. קאונט מי אין, או משהו
../images/Emo48.gif הייתי מתנדבת, ../images/Emo3.gif אבל אני במילא אזבל את השכל מיליון עמודים. וכבר עשיתי פעמיים >< אז לא, בינתיים אבל אם יהיה ממש מצב חמור שלא תהיה מי שתעשה.. קאונט מי אין, או משהו