הועפתי מקורס מכי"ם

ori_t

New member
הועפתי מקורס מכי"ם

שובצתי במהלך תהליך הגיוס לקורס מכי"ם של יחידה בשם מג"ל לאחר שהתעוררו אצלי כמה בעיות רפואיות הועפתי מהטירונות שלהם ועכשיו אני עושה טירונות 02.... רציתי לדעת אם אני אוכל להגיע ליחידת התכניתנים אליה עברתי מבחנים אך בשל הפרופיל הרפואי הגבוה שלי לא שובצתי אליה והאם אצטרך לדחות את השירות בשביל הקורס הזה....

kitty

New member
היי!! אני בדיוק עכשיו בקורס הזה!!!!

וואי איזה קטע! על מה עפת? ובאיזה פלוגה היית? אופק או דובדבן?!

kitty

New member
אני לא אתה..אני את. ../images/Emo9.gif

אני מיכל מפלוגת אופק...אין מצב שתדע מי אני. על מה נפלת מהקורס?

lior_s

New member
אתם מג´וליס?

אני אחד מהפראיירים שתחזקו לכם ת´בסיס למשך שבועיים וחצי...

ori_t

New member
ליאור חן ?

אחי אז אני בטוח יצאתי ביחד אתך אני אורי הצולע...

ori_t

New member
סיפור ארוך ולא כזה מעניין :)

הייתי מאושפז למשך כל הטירונות.....:) אם יצא לך לראות איזה חניך צולע שגורר את הרגל כל הזמן אז זה הייתי אני :) עכשיו אני בניצנים.... איך הקורס ?

kitty

New member
אז ככה...

ראשית כל אני לא מסכימה איתך לגבי המכים שמעבירים את הקורס.. אצלי לפחות המכיות הן ממש ממש אחלה. הולכות איתנו ראש בראש כשצריך אבל גם מראות מידה של אנושיות... עושות את התפקיד שלהן כמו שצריך...בהחלט מהוות מבחינתי מודל לחיקוי. בקשר לקורס עצמו...לא יודעת. עדיין לא התחיל הקורס אנחנו עדיין בטירונות..אל תשכח שאנחנו עושים 03 אז זאת טירונות ארוכה. ובנתיים בסדר.. קריעת תחת אבל לא משהו שאי אפשר לעמוד בו. עוד מעט הולכים לעשות משימות אבטחה בירושלים.. לפחות זה מה שאמרו לנו. ובכלל עוד מעט מתחילים הדברים המעניינים...שדאות, שטחי אש, תרגילי פרט וחוליה, רימונים, מאג וכו... בנתיים נחמד לי ואני נחושה לסיים את הקורס הזה כבר.. אבל אצלי הרעל זורם!
בכל מקרה בהצלחה לך לאן שלא תגיע!!!! ותחשוב עלינו!

ori_t

New member
קלטתי אותך:)

או קיי :) קלטתי את הראש שלך ... דבר ראשון טירונות 03 זאת לא טירונות ארוכה זה חרטה... אבל כל הכבוד לך שאת כלכך נחושה לסיים את הקורס ! אני פשוט חושב לטווח ארוך יותר תראי, אתה מתחיל כמ"כ אחרי זה מתקדם לסמל ואחרי זה אם אתה רוצה להיות מ"מ וכו´ אז מה שקורה זה שכל השירות שלך את מעבירה טירונויות בתפקידים אחרים זה משעמם! אתה צריך לשחק אותה קשוח ולגרום לכולם לשנוא אותך זה לא כיף! מעבר לזה במשך העברת טירונות 02 את אפילו לא מספיקה להכיר את הטירונים שלך... זה לא כמו להיות מ"כ ביחידות שדה אמיתיות... בקיצור כל ה"לא" טירונות הזאת של הקורס הזה מכינה אותך להיות טיפוס שנוא שמעביר טירונויות וטוחן שמירות כל השרות... בשביל תג ההדרכה המכוער אני לא מוכן להשקיע את המאמץ הכי קטן בעולם... אבל שיהיה לך בהצלחה :)

alnet

New member
איך אני זוכר את השלב הזה...

בו מעיפים אנשים אחרי 02 :( כל כך רציתי להיות ביניהם ותראו איפה אני עכשיו - מ"כ שלם בצה"ל אההה וכן קו"מ א´ שולטים!!!!!!

ori_t

New member
מה שווה ?

אם את\ה שואל\ת על הקורס אז זה קורס נחמד אבל האנשים שמעבירים אותו פשוט זיבלונים קטנים ומכוערים....

alnet

New member
אכן כן

יש אנשים מהקו"מ שלי שמתאים להם יותר להיות בקו"מ. אני מכיר טוב את רוב המפקדים שם :)

ori_t

New member
אני משתתף בצערך אחי

כשראיתי את המכי"ם שלי בקו"מ ד´ לא רציתי להיות מ"כ הם הוציאו לי את החשק כאלה מכוערים קטנים ומגעילים ואיזה אחד שמן (שכמובן נפל עלי...) כולם שונאים אותם פשוט רבטים מתלהבים.... ושחקנים טובים מאין כמוהם... איפה אתה מפקד?

kitty

New member
היי היי היי!!!! ../images/Emo70.gif

אתה מקו"מ א?! מכיר אחת בשם מעיין?!?!?!

superyal

New member
קו"מ ד´ היקרים

ברוכים הבאים אלינו לבסיס או יותר נכון לבסיס שלכם עכשיו כי אנחנו עזבנו אני מקומ ג´ אני יכולה רק לאחל לכם בהצלחה זה אחלה קורס ואתם תהנו מאוד סמכו עלי תמסרו ד"ש לאנורקסיה ולכל שאר הכלבים שם תהנו מהשמירות והמטבחים זה לא ימשך הרבה ד"ש לאיילת השחר ועוד נתראה בימי שיגרה אהה ואל תדאגו כל הסבל שווה את השבירת דיסטאנס... יאאלה בהצלחה

alnet

New member
השם לא זכור לי

אבל רוב הסיכויים שאני יודע מי זאת :) המפקדת שלך?

למעלה