עזוב מסר, אכתוב לך כאן...
א) העלת לי חיוך בשאלה שלך ´מה צריך לשפר´. יש משהו שלא צריך שיפור? ובא נעבור דבר דבר. א) היחס! = היחס למתנדבים לא תמיד יחס הוגן, ואנחנו דנו בזה כאן בהרחבה. ב) הנשקים: = נמאס מהקרבינים המגעילים האלו, שידאגו למקוצרים כמו לשוטרי סיור. ג) סמכיויות: = שיעבירו את המתנדבים קורסים יותר רציניים, ויתנו להם סמכויות כמו של שוטר מלא! מצד אחד אני עושה ת´עבודה של השוטרים, מצד שני, אני איזה דפקט, סוג ב´ אתה שוטר ´מוגבל´, זה לא נראה לי. ד) הניידות:= למשא"ז לא צריך להביא ת´ניידות הכי דפוקות בתחנה. ניידות שעשו 400.000 קילומטר, בלי מערכת כריזה, בלי קשר מובנה, בלי סירנה. נותנים לי רכב עם אור כחול בלבד. לכן אני מעדיף לצאת משאזו"ר עם הרכב שלי, שם א) הרכב שמור יותר, ב) יש לי צופר ומערכת כירזה. ואור כחול. בקיצור, אני עושה ברכבי הפרטי, יותר ממה שאני יכול לעשות עם ניידת (דוגמה: בפיגוע האחרון בראשון, הייתי עם רכבי הפרטי, ויכלתי לעבור ברמזורים אדומים כי יש לי צופר. בפיגוע הראשון, שהיה בראשון. לא יכלתי לעבור אדומים, והייתי עם ניידת אתה רואה את האפסורד?) ה) שיצידו את המתנדבים בציוד מתאים. לכל שלושה מתנדבים קשר! ולא שיגידו לי אין קשר, אבל אתה עם פלאפון! פנס גדול חובה!! לכל שלושה מתנדבים, תיק סיור מוכן קומפלט עם דוחו"ת סיור וכו´. ה) מדים אחרים, נמאס מהאפודים המגעילים שיש (לי אישית אין תלונות יש לי אפוד אחלה). ו) תטפלו בזה דבר ראשון, ואח"כ נמשיך הלאה... המשך יום קסום לכולנו Kיציק