מזל טוב לחברים וכמה מילות סיום../images/Emo20.gif
עם סיום התפקיד שלי כיו"ר התנועה ועם כניסתי לתפקיד חבר הנהגה ומייצג אזור השרון (ביחד עם דפנה פרנק
) אני רוצה לאחל ולהגיד כמה דברים - קודם כל, המון המון בהצלחה לתומר, שהוא קודם כל חבר טוב, ואח"כ גם בנאדם שאני באמת חושב שימסור את כל נשמתו וחייו לאקטיביזם (כגורלו של כל יו"ר שידעתי) ואני באמת מאמין בהנהגה שנבחרה איתו - תמרה, עמרי, דפנה וגמני - כולנו אנשים שעשינו ואני מאמין שכולנו גם אנשים שעוד נעשה. נוער יחד אמר את דברו, ובחר את ההנהגה. להתחיל ולהעלות טענות שמקורן ויסודן הוא בסתכול ואכזבה, כלפי מי שעבדו בלי הפסקה לטובת הצלחת הועידה ותקינותה, באמת נראות לי חסרות כל טקט והיגיון. הן גם נובעות מחוסר הערכה וכבוד לזולת. הושמעו האשמות נוראיות נגדי ונגד שני אנשים נוספים - תומר ודפנה, על גבי הפורום הזה אתמול. אם להיות כן אתכם, כולכם - חברי התנועה, זה גרם לי, באיזשהו מקום, לשאול את עצמי האם זו התמורה שאני, תומר ודפנה, שלושה אנשים שהשקיעו את מיטב זמנם, כוחם ומשאביהם לטובת התנועה הזו בשנים האחרונות, צריכים לקבל עבור זה שהחלטנו להתמודד? אם כן - שווה שכל אחד יבדוק טוב טוב עם עצמו האם המקום שלו כאן, בין שורותינו. ואם לא - החובה שלנו היא לגנות ולהוקיע את מי שמרשה לעצמו לזלזל במי שדאגו שהועידה תהיה תקינה - הכינו את הדפים, השקיטו את החברים, ונתנו לכל מועמד\ת את הכבוד לדבר ולהתבטא בלי הפרעות כמעט, ובמי שפעילים בתנועה הזו כבר שנים, וזוכים להודעות מעליבות והשמצות שגובלות בלהיות מעוררות רחמים ממש. אני מקווה שכאן הדיון הזה יסתיים. אני מקווה שזה לא יחזור על עצמו שוב - אני אוכל להשלים עם הדברים שנאמרו כלפיי, ואולי גם תומר ודפנה יעשו כך, אבל האם התנועה תוכל להסתכל על עצמה ולהגיד שהיא נראת טוב, כשעל גבי הפורום שלה מוצגות הודעות שמטרתן מלחמה פנימית וחירחור מלחמה וריב?. לסיום הדברים והקדנציה כיו"ר, אני רוצה להגיד כמה תודות:
תודה לכל החניכות שהשקיעו את מיטב זמנן באקטיבזם, ביצירה, בפעילות ובמאבק. כיו"ר הייתי נוכח לרגעים מרגשים בהן הייתי גאה להיות יו"ר של תנועה בה חברים אנשים כה אכפתיים ורגישים לסביבה שלהם.
תודה לכל הש"שים - עינב
, סתיו
, נעה
, ג'ונתי
, אלון
ויונתן
על העבודה הכה כיפיית, פורייה, מאתגרת ותומכת שהייתה לי איתם בחצי שנה האחרונה.
תודה לכל חברי ההנהגה היוצאת - לאביגיל, דרור, יעל, שחר, אסנת, אביב, תומר, דור, ואלנוה - על הזמן, האנרגיות, היצירה, המחשבה, העבודה המשותפת.
תודה ענקית ומיוחדת לזהר מרגלית, הרכזת החדשה (כבר לא ממש חדשה) על שעזרה לי ממש והלכה אתי יד ביד לטובת יצירת פעילות, לטובת הצלחה של התנועה, לטובת כהונה מוצלחת כיו"ר ועשתה באמת המון, שאני לא מסוגל לתאר במילים.
תודה לעובדי המרכז המסורים, האחראים והנחמדים (לרוב
), לחכ"ים, חברי ההנהלה וכל שאר האנשים שהעבודה אתם היתה מעניינת ומוצלחת.
תודה ענקית לכולכם
שוב - אאחל להנהגה וליו"ר הנכנסים - כהונה מוצלחת, כיפחיים, אושר, הצלחה, בתקווה שגם אנחנו וגם התנועה נפיק את המירב מהכהונה הזו. זהו... אוהב אתכם ממש
בהצלחה בהמשך! דרור מזרחי.