הועידה!

lazaroni

New member
הועידה!

כל הכבוד למנחי הועידה... לי, דרור ועופר ואני מאחל בהצלחה להנהגה החדשה של נוער יח"ד קודם כל ליו"ר החדש שלנו תומר! ולחברי ההנהגה: עומרי, דרור, דפנה ותמרה! מקווה לבוא לסמינר בשבוע הבא בי-ם ולראות אותכם...וחבר'ה צרו איתי קשר באיי סיי או במסן כי זה חשוב לי! פליז! איי סיי 311483656 מסן [email protected] שלכם, רן לזרוני

ברכות לתומר ../images/Emo45.gif

ברכות לכל ההנהגה הנבחרת וליו"ר התנועה החדש תומר רזניק. אני מכיר את תומר מאז שנת הפעילות הראשונה שלו בתנועה, ולאורך כל הזמן הוא הוכיח רצינות וערכיות. מי יתן ותצלח דרכו.

../images/Emo31.gif

ברכות לתמרה ולעומרי. אני הכרתי את תומר כבסדר. אך הוא הושחט. אני מקווה שלמרות השחיתות, הצביעות והפלצנות הוא יצליח כיו"ר. בכל זאת, הוא יו"ר התנועה שחשובה לי מאוד. ארתור גיל-קרוב.

KaRnAf ReShAtOt

New member
שכחתי:

מזל טוב לתומר וכל חברי ההנהגה הנבחרים. אני מאחל לכם הצלחה רבה בתפקיד החדש!

לכל הידוע לי

(והידע הזה מגיע עד שנת 1996 בנוער מרצ) הוא היו"ר הכי צעיר שהיה לתנועה עד כה, אלא אם כן דרור מיודענו היה צעיר ממנו כשנבחר (
) בכל מקרה, תמיד תמכתי באנשים צעירים לתפקידים אקטיביסטים - יש להם יותר זמן, פחות לחץ מהלימודים, יותר אנרגיה ופחות תסכול מהמערכת הפוליטית.

ד ר ו ר 1

New member
מזל טוב לחברים וכמה מילות סיום../images/Emo20.gif

עם סיום התפקיד שלי כיו"ר התנועה ועם כניסתי לתפקיד חבר הנהגה ומייצג אזור השרון (ביחד עם דפנה פרנק
) אני רוצה לאחל ולהגיד כמה דברים - קודם כל, המון המון בהצלחה לתומר, שהוא קודם כל חבר טוב, ואח"כ גם בנאדם שאני באמת חושב שימסור את כל נשמתו וחייו לאקטיביזם (כגורלו של כל יו"ר שידעתי) ואני באמת מאמין בהנהגה שנבחרה איתו - תמרה, עמרי, דפנה וגמני - כולנו אנשים שעשינו ואני מאמין שכולנו גם אנשים שעוד נעשה. נוער יחד אמר את דברו, ובחר את ההנהגה. להתחיל ולהעלות טענות שמקורן ויסודן הוא בסתכול ואכזבה, כלפי מי שעבדו בלי הפסקה לטובת הצלחת הועידה ותקינותה, באמת נראות לי חסרות כל טקט והיגיון. הן גם נובעות מחוסר הערכה וכבוד לזולת. הושמעו האשמות נוראיות נגדי ונגד שני אנשים נוספים - תומר ודפנה, על גבי הפורום הזה אתמול. אם להיות כן אתכם, כולכם - חברי התנועה, זה גרם לי, באיזשהו מקום, לשאול את עצמי האם זו התמורה שאני, תומר ודפנה, שלושה אנשים שהשקיעו את מיטב זמנם, כוחם ומשאביהם לטובת התנועה הזו בשנים האחרונות, צריכים לקבל עבור זה שהחלטנו להתמודד? אם כן - שווה שכל אחד יבדוק טוב טוב עם עצמו האם המקום שלו כאן, בין שורותינו. ואם לא - החובה שלנו היא לגנות ולהוקיע את מי שמרשה לעצמו לזלזל במי שדאגו שהועידה תהיה תקינה - הכינו את הדפים, השקיטו את החברים, ונתנו לכל מועמד\ת את הכבוד לדבר ולהתבטא בלי הפרעות כמעט, ובמי שפעילים בתנועה הזו כבר שנים, וזוכים להודעות מעליבות והשמצות שגובלות בלהיות מעוררות רחמים ממש. אני מקווה שכאן הדיון הזה יסתיים. אני מקווה שזה לא יחזור על עצמו שוב - אני אוכל להשלים עם הדברים שנאמרו כלפיי, ואולי גם תומר ודפנה יעשו כך, אבל האם התנועה תוכל להסתכל על עצמה ולהגיד שהיא נראת טוב, כשעל גבי הפורום שלה מוצגות הודעות שמטרתן מלחמה פנימית וחירחור מלחמה וריב?. לסיום הדברים והקדנציה כיו"ר, אני רוצה להגיד כמה תודות:
תודה לכל החניכות שהשקיעו את מיטב זמנן באקטיבזם, ביצירה, בפעילות ובמאבק. כיו"ר הייתי נוכח לרגעים מרגשים בהן הייתי גאה להיות יו"ר של תנועה בה חברים אנשים כה אכפתיים ורגישים לסביבה שלהם.
תודה לכל הש"שים - עינב
, סתיו
, נעה
, ג'ונתי
, אלון
ויונתן
על העבודה הכה כיפיית, פורייה, מאתגרת ותומכת שהייתה לי איתם בחצי שנה האחרונה.
תודה לכל חברי ההנהגה היוצאת - לאביגיל, דרור, יעל, שחר, אסנת, אביב, תומר, דור, ואלנוה - על הזמן, האנרגיות, היצירה, המחשבה, העבודה המשותפת.
תודה ענקית ומיוחדת לזהר מרגלית, הרכזת החדשה (כבר לא ממש חדשה) על שעזרה לי ממש והלכה אתי יד ביד לטובת יצירת פעילות, לטובת הצלחה של התנועה, לטובת כהונה מוצלחת כיו"ר ועשתה באמת המון, שאני לא מסוגל לתאר במילים.
תודה לעובדי המרכז המסורים, האחראים והנחמדים (לרוב
), לחכ"ים, חברי ההנהלה וכל שאר האנשים שהעבודה אתם היתה מעניינת ומוצלחת. תודה ענקית לכולכם
שוב - אאחל להנהגה וליו"ר הנכנסים - כהונה מוצלחת, כיפחיים, אושר, הצלחה, בתקווה שגם אנחנו וגם התנועה נפיק את המירב מהכהונה הזו. זהו... אוהב אתכם ממש
בהצלחה בהמשך! דרור מזרחי.

ד ר ו ר 1

New member
יצויין רק...

שההאשמות וההשמצות שנאמרו היו מופנות גם לעפר, מי שעבד במסירות, לצידי ולצד לי בשאיפה לניהול ועידה מוצלחת. אני מרגיש מבויש שזה מה שהוא צריך לקרוא בפורום, אחרי כל המאמץ שהשקיע.

דמגוגיה זה כיף!

הופה! הופה! ההומאניסת הראשי של נוער יח"ד מגיב על הטענות! שכחתי, דרור, שאני הכנתי עם דפנה את הקלפי, שכחתי, דרור, שאני עשיתי את החלק העיקרי בהכנת דפי ההצבעה, שאני גם עשיתי טלפונים ושהגעתי ועזרתי בכל מה שיכולתי. אתה מציג דברי שקר. בצורה ממש זדונית. לידיעתכם/ן, דרור מזרחי, היו"ר לשעבר (תודה! תודה!), התקשרתי לומר לו שלא יערוך את המצע הקצר שכתבתי בשביל העלון. הוא הבטיח שלא יעשה זאת תמורת כך שאני לא אגיע מוקדם ביום הבחירות למרכז. נענתי לבקשה. הוא, כמו תמיד, סתם זיין לי ת'שכל. בסוף הוא עשה עריכה בטענה שצריך קצת לערוך דברים.... מה שאומרים על המפלגה שלנו, על האנשים-נכון. בגלל אנשים כמוכם/ן! אנשים שחושבים עצמם יפי-נפש/מורמים מעם/הומאניסטים בגרוש/חושבים רק על זכויות הפלסטינים: אנחנו חרא והם זהב. זו הבעיה שלנו. במיוחד אנשים כדרור. אנשים שחדורים כביכול הומאניסטיות אך היא רק כלפי צד אחד בכל העסק. כלפי הצד שלהם הם חדורים שנאה עצמית. אני מקווה שאותם הומאניסטים בגרוש, יפי נפש בכאילו וכו' וכו'... לא יהיו בתנועתינו או שישתנו. רק בלעדיהם/ן נוכל לפרוח. ארתור גיל-קרוב.

Fleddermaus

New member
איפה פה ההומאניות? ../images/Emo46.gif

להעלות האשמות חסרות שחר כנגד חברי להנהגה זה הומאניות!? להאשים את היו"ר לשעבר וחבר ההנהגה החדש בקנוניה נגדך זה הומאניות!? לפרסם את כל זה בפורום במקום להפסיד בכבוד זה הומאניות!?!?!? די, פשוט די, נמאס, מספיק, זה לא נכון ואתה יודע את זה. אז תפסיק עם זה בבקשה.

אתה יודע טוב מאוד שזה נכון.

ההאשמות הן אמיתיות ונכונות. הקנוניה הייתה אמיתית. להפסיד בכבוד זה מאוד חשוב. אבל הפסדתי בגלל קנוניה. אני התמודדתי ביושר ובהגינות.בלי טריקים ושטיקים! ואני, כאדם וכפועל ביושר, קשה לי לקבל שמישהו ניצח ברמאות. יתרה מכך, עכשיו תומר חייב לדרור. כך שעכשיו תומר יהיה חייב לו והוא ישלוט עליו. מקוה שהמושחתים יודו, ארתור גיל-קרוב.

Red R

New member
עכשיו אתם יכולים להבין ...

מדוע אנשים רבים כמוני עזבו את תנועת הנוער שלכם בעבר ועוד יעזבו אותה בעתיד... כל-כך הרבה ריבים על ההנהגה ... של מה בדיוק? כל כך הרבה מזימות אפלות והאשמות נגדיות לא חבל ? האם אתם אדיאולוגים או שמדובר באמביציות אישיות?? ככה בדיוק המפלגה שלכם נראת כלפי חוץ! אני יכול רק לספר לכם שבתנועה שאני הייתי חבר בה , לאחר שחבר שלי הפסיד לי בבחירות לסגנות הארצית הלכנו עם כל החברים לחגוג את הניצחון שלי עליו וגם הוא הצטרף... תחשבו לרגע האם דבר כזה היה יכול לקרות אצלכם? אתם כל כך "הומאנים" "ואוהבי אדם" אבל לפעמים אתם שוכחים איך צריך אדם לנהוג בחברו. קצת חומר למחשבה רם.

בוא רק לא נשכח...

שאתה נבחרת בצורה לא חוקית לסיו"ר התנועה בה היית, משום שלא היית חבר מזכירות הנוער. בתקנון, להזכירך, נאמר במפורש כי סיו"ר הנוער ייבחר ע"י המזכירות מקרב חבריה... כך שבמקומך לא הייתי רץ ומספר לכולם כמה שנוער יחד הם גרועים וכמה ש"התנועה בה היית" נאורה....

Red R

New member
יש לי חדשות בשבילך!

נבחרתי כדין ויש לי את כל הפרוטוקולים להוכיח זאת אני הייתי חבר מזכירות נוער שינוי מטעם נתניה.

Fleddermaus

New member
אני עדין לא רואה איפה הרמאות

הנוער אמר את דברו בבחירות לגיטימיות ודמוקרטיות. נסיון למצוא כאן תיאוריות קונספירציה הוא מיותר ומגוחך. זה פוגע בי שאתה משמיץ את שאר ההנהגה, ממציא תיאוריות קוספירציה מגוחכות וחסרות שחר ומנסה להאשים אותנו בחוסר הומאניות. כמו שאמרת, הנוער לא טיפש, והוא יודע לזהות סיפורי סבתא שנולדו מתוך אכזבה וכעס. זה פוגע בי, ואני בטוח שזה פגע מאוד בשאר ההנהגה, כולם נבחרו ביושר ובצורה דמוקרטית נקייה.

i am just me

New member
תראה ארתור

אני בקושי מכירה את דרור, דפנה, תומר ועופר, פגשתי אותם בערך פעמיים-שלוש בחיים שלי (גם אותך) וזה לא מספיק כדי באמת להכיר אותם ולכן אני לא יכולה להפריך את התאוריה שלך אבל אני יודעת על עצמי (הצבעתי לתומר) שההצבעה שלי הושפעה מהמצע שלך ושל תומר ולא מקונספירציות כאלה ואחרות. תומר נבחר. לך הביתה, תירגע. תרוץ שוב שנה הבאה (זה אפילו לא שנה שלמה), ואל תיקח הכל ללב.

ערב רב

New member
נראה לי שאני אגנוב ממך את החתימה

לפחות את החלק המדבר על כך שחייל לא ישתמש בכוחו נגד אזרחים, לרבות מתנחלים מיועדים לגירוש..

i am just me

New member
אני לא חושבת שצריך להשתמש באלימות

בפינוי, צריך פשוט להשאיר אותם שם אם הם לא רוצים לסגת עם הצבא (ולקחת להם את הנשק כי הוא של צה"ל) ואז לתת להם זכויות (וחובות) של אזרחי הרשות... בכל מקרה את "רוח צה"ל" מקבל כל חייל כחלק מפק"ל כיס כך שאם שירתת בצבא (אני לא יודעת בן כמה אתה) אמור להיות לך אחד (זה לא מהדברים שאמורים להחזיר לצבא, זה כמו תעודת חוגר).

למעלה