הונדה CR-V של מקאן

הונדה CR-V של מקאן

קרדיטים: סמנכ"ל קריאייטיב: טל רביב מנהלת קריאייטיב: סיגל עבודי קופי: גיא רוט ארט: יפעת שלזינגר תקציבאי: שי אלמגור במאי: קובי חביה

TaxiMedia

New member
אני אהבתי

הומור בן זונה. האנשה מן הסוג שאני אוהב. בריף שקיבל אחלה תשובה. לא יודע, נראה לי שהיא תזכה להיכנס ל TOP10 של איגוד הפרסום... החברה אצלכם אוהבים את העבודה, הא? גם זה וגם "יסמקס" בחודש אחד?

שלוליה

New member
אבל.. אבל....

אם רכב שטח מעדיף שינקו בשבילו את השטח קודם (כלומר, תזיזו משם את האבנים הגדולות האלה שהגלגל לא ייתקע ותייבשו את הביצות שיהיה לי יותר קל, בכלל תביאו לכאן אספלט מה זה כל החול הזה, שיואו איזה רכב כוסית) , אז ... נראה לי שמשהו התפספס. או שהתפספס בהבנה שלי.

mc80

Member
מסכים איתך

רכב שטח- או שהוא גבר גבר, או שהוא חיפושית! רב הישראלים שקונים ג'יפ משאירים אותו על האספלט. זה בעיקר לאגו ולא באמת להתלכלך בבוץ. מי שרוצה רכב שטח שטח, יחפש כזה. הוא לא רוצה לראות את הג'יפ שלו משתנקן לו באורנה ואלה. פרסומת מבוזבזת. רעיון מרוחק מהרצוי.

TaxiMedia

New member
על זה בדיוק משחק הקריאטיב

כשכתבתי למעלה "האנשה" התכוונתי לגבר השרמנטי ועם זאת הכ'כ עדין, זה שלא ילכלך את ידיו אבל יראה הכי גבר בסביבה. בכל אופן, רכב מפונק, משמע, יוקרתי מדי לשטח ועם זאת אפשר לרדת איתו לשם. הבריף ביקש יוקרה לרכב שטח וקיבל כאן אחלה פתרון קריאטיבי וסוג של בידול (עד כמה שאפשר). בכל מקרה פרסומת קלילה והומוריסטית

johny_abola

New member
אתם לא מבינים את הגאונות

של לשבור קונבנציות. תחום רכבי השטח הוא תמיד קשוח, מלוכלך, חזק, והנה באו הונדה ושברו את המסגרת המשעממת הזו דווקא מהכיוון ההפוך של הפינוק. גדול!

mc80

Member
יש הבדל בין לשבור קו מסויים

לבין לשייך אותו נכון למוצר הנכון. לא כל שבירת ליין של פרסום הוא באמת נכון. הפוך על הפוך זה לא תמיד מועיל. זה תלוי בהרבה גורמים חשובים מאוד והרי משקל בתוצאה. זה שזו פרסומת שונה בנוף בגלל השבירה אני מסכים בהחלט. אבל זה שהיא משרתת את בעלי הרצון להשתחשך בשטח- אני בספק גמור. אגב, מעודי לא ראיתי הונדה בשטח. זה בד"כ טויוטות, או יונדאי. המספר הוא בטח נמוך ביותר ולא פלא שהפרסומת הזו מבטאת את הסיבה. אז את המטרה הם פספסו פה שוב. יצאה פרסומת מגניבה, אבל לא מועילה ללקוח.

בהחלט צודק

ממה שהתרשמתי ההונדה היא רק רכב פוזה לשטח, אבל מי הגבר שיודה בכך? להפך, הגברים מעדיפים את הלכלוך, הזוהמה וכיו"ב, ולכן הפרסומת מדברת אל הכוסיות העשירות ולא אל הגברים שרוצים להיראות כמו גברים אשר יורדים לשטח, גם אם הם נשארים על הכביש לאורך כל השנה. ההפוך הזה לא עשה לי את זה !!

אני רואה איך טל נלחם על הרעיון-

בשביל הקופירייטר. ואיך הקופי מזיע עם כל ישיבת לקוח... דאגה מיותרת, כי הונדה זה הלקוח לפרוץ איתו גבולות- וטל רביב הוא המנהל שיעשה את זה בשביל כל קופי מבריק. בא לי לחבק אותו עכשיו המניאק הצהוב הזה

אורז

New member
קרייאטיב טוב, אסטרטגיה משונה

יש פה סוג של תמימות דעים שזה אחלה סרט. יש רעיון חד וחזק וישנה הפרעה ברורה ומסקרנת כבר מהפריים הראשון של הסרט. הנה דוגמא טובה לאיך עושים קריאייטיב טוב ובולט בלי פרובוקציות ובלי גימיקים זולים. אבל וזה אבל חשוב, אי אפשר שלא לתהות על המסר של הסרט. יכול להיות שהפלנרים של מקאן הגיעו למסקנה שקהל היעד של הג'יפ הוא אנשים שלא באמת יורדים איתו לשטח, השאלה הגדולה היא האם אותם אנשים מצהירים על עצמם ככאלה. האם זו לא יריה ברגל להצהיר על הג'יפ שלך שהוא כל כך מפנק עד כדי כך שהוא צריך שינקו לו את השטח. לא כל תובנה שגויה היא תובנה אמיצה. מעניין מה הסרט הזה יעשה לתדמית של הג'יפ. יש פה אנשים של מקאן להגיב?

דהידינה

New member
הסרט קולע

לקהל היעד של נשים שלא רוצות לרדת לשטח אבל שיהיה מרווח לקחת את הילדים לחוגים ולהראות לשכנים שגם לי יש גיפ

cookimonster

New member
הסרטו מבריק

ויפיפה אבל, מה שאני הבנתי ממנו שזה רכב ש"עושים לו כבוד", בשום שלב של הסרט לא היה ברור שזה רכב שטח.... אם לא התגובות פה, לא הייתי עולה על זה שזה בעצם רכב שטח, אמנם זה צולם בשטח, אבל אם מפנים לו את הדרך.....

johny_abola

New member
בוא נדייק

זה לא ממש רכב שטח... קטגוריית ה-SUV (רכבי כבישטח) מתחלקת בגדול ל-3: 1. רכבי שטח צעצוע - טריוס, ראב 4, CRV ודומיהם - רכבים שרואים בעיקר אצל כוסיות בצפון תל אביב ופחות בואדיות ובשטח. לקהל הזה פונה הפרסומת. 2. רכבי שטח פוזה - טוארגים למיניהם. המכשול הכי נפוץ שהם עוברים זה לעלות על האדום-לבן באבן-גבירול. למעשה, חוץ משואו-אוף אין בהם כלום. 3. רכבי שטח אמיתיים - לנד-קרוזר, פאג'רו, טרנו וכדומה. אותם באמת רואים בשטח. רק להם מגיע להיקרא רכב שטח אמיתי. עד כאן 30 שניות על תעשיית ה-SUV.

cookimonster

New member
אם הפרסומת פונה לכוסיות ברמת אביב

אז היא פגעה בול במטרה

אורז

New member
זה לא משנה

אני מכיר הרבה אנשים שיש להם ג'יפ בשביל הפוזה והם כמעט לא יורדים איתו לשטח, אבל אף אחד מהם לא יצהיר על כך בריש גלי כי אז הוא פשוט יצא מטומטם. לכן על אף החלוקה שציינת, אני לא רואה שום קהל שמחפש ג'יפ מפונק שמפחד מקצת חול. לדעתי זה מקרה קלאסי של קריאייטיב מצויין שחוטא למטרה.

johny_abola

New member
אני חושב שאם כתבת "הפרעה"

יש מצב שאתה מכיר את מודל הדיסרפשן של TBWA. אז זה די זה.

לא לגמרי מסכים לחלוקה שלך.

1. בין רכבי שטח צעצוע מתגלגל לפעמים איזה ג'ימיני(יש לו גנים של סמוראי) או ויטארה שמשאיר הרבה רכבים יקרים בהרבה מאחור. גם הטריוס החדש עושה סימנים של יכולות שטח וגם ה RAV4. 2.לטואראג יש יכולות שטח מעולות, הבעיה היא שמי שקונה רכב בכאלה סכומים לא תמיד מוכן לעמת את הגוף היקר הזה עם מפגעי השטח. כי יצחק לוי רואה ורושם ,וכל שריטה וכיפוף עולים הון תועפות. יש מגמה כזו של יצור רכבי פוזה - כאילו שטח ,עם כל הסממנים החיצוניים של רכב שטח אבל בלי מערכות ההנעה הכפולה היקרות והמכבידות את המשקל וצריכת הדלק של הרכב. לגבי הסרטון - ממש גרוע בעיני. לא מבין את ההיגיון בלהציג רכב שטח מפונק.

למעלה