הונדה בארץ ...

ה ט ו ח ן

New member
אני כנראה לא מעודכן ... איזה כלים מקבילים יפניים ?

להבנתי אין כיום WR250 ...
ואם יש איזה MX ששמו לו צמת חשמל וג'נט 18, זה בטח לא הופך אותו לכלי מקביל ל CRF-X ...

a c t i v e X

New member
חושם, הWR החדש יהיה באפריל ויעלה גם 56

אז תגיד לי, בהשוואה לWR החדש, זה עדיין מחיר אטרקטיבי?
חוץ מזה שמוטוקרוס חדש ומאובזר במיטב התוצרת והטכנולגיה, זה לא מתחרה 100% לנישת האנדורו הטכני, אבל כן לנישת האנדורו הרחבה. למי שרוכב בעיקר סינגלים זורמים ומהירים או מדבר וכו', MX חוקי עדיף לא בלא מעט פרמרטרים מאנדורו "ייעודי"
קל יותר, חזק יותר, מתלים קשיחים יותר.... אז כן, המחיר של הKXF החדש הוא כן מתחרה לדעתי

ה ט ו ח ן

New member
ה WR כרגע זה מוצר תיאורטי ...

4 חודשים זה ים זמן, וגם זה בהנחה המפוקפקת שהיבואן מדייק בהצהרה שלו ...

לגבי MX ששמו לו צמיגי 18'' ... מצטער אבל זה לא כלי מקביל. ראיתי את זה מקרוב לאחרונה. ערמונצ'קי רכב על YZ250 דנדש. המכסה צד שלו, רק מלהריח סלע, קיבל בור של 4 ס"מ. בנוסף למטה אין כלום, אבל ממש כלום. אתה חייב להשגיח על המנוע שלא יכבה. כל זה אומר עבודת קלאצ' אינטנסיבית, והקלאצ', או הקלאצ' ... לא ממש עושה חיים קלים לאצבעות של יד שמאל ...
בנוסף אני זוכר אותו סוחב על הגב ליטר וחצי דלק, כי כבר יצא לנו להתקע במדבר אחרי ש ה YZ שתה לו את ה 6 ליטר שנכנסו למיכל.
ועדיין לא הגענו לזה שחייבים להניע עם קיק ...
בקיצור עזוב, הכלים האלה לא בקטגוריה של ה CRF-X. אלה חיות אחרות (לחיוב ולשלילה).

מבחינת המחיר, יחסית ל KTM והאסקי מדובר על כ עשיריה פחות. זה הבדל מטורף. לא יודע מה קורה עם GG (חזרו למכור משהו ?!), ולא מה עם TM (יש להם בכלל 250 מרוב"פ, והאם הוא ראוי למאכל אדם ?)

המחשמל 64

New member
מנהל
אחחח אני מת על התיאורים שלך

כמו הגינגל' שהיה לגל"צ:"מדברים מהשטח" כנאמר. הכי אהבתי את הדלק והאצבעות ,מסכנחם הגידים בשוקש היד בחיי.שלא לדבר על הבור מהמכה.אין כחויה בה התאור כל כך מציאותי.

mik23yam

New member
תקינה אירופאית

חברים אל תשכחו שכדי לקבל תקינה הכלים צריכים לעמוד בתקן זיהום אויר ורעש ומגיעים בד"כ עם אגזוז מוגבל וכיווני דלק עניים מידי לתנאים בארץ ומי שלא מבצע שינוי
מחמיץ את היכולות האמיתיות של כלים אלו.
אני מחזיק הונדה(HM 300X) מ-2012 ועם השינויים הנכונים זה כלי כייפי לרכיבה
בכל תוואי.

למעלה