הומופוביה

sk8erboi17

New member
הומופוביה

אתמול נתקלתי בפעם הראשונה בהתנהגות הומופובית בוטה שהופנתה כלפיי...חבורת ילדים מטומטמים צעקו לי ``הומו`` וירקו עליי והקטע המעצבן זה שהנוסעים צחקו איתם ואף אחד לא עזר לי וזה הדבר הכי דוחה שקרה לי בעעע!! השאלה שלי היא האם אתם נתקלים בהומופוביה הרבה ואיך אתם מגיבים?

rotemotek1988

New member
לרוב מחברות שלי כי הן לא מבינות...

אז פשוט אומרים להם שלי לפחות יש ולהן אין סיכוי גם עם קופ חיחיחי סתם האמת שאין יותר מדי לסביפוביה אבל לפעמים בנות נרתעות שאני מחבקת אותן כי הן סטוחות שזה מיני למרות שזה לא אבל לא נורא מתעלמים ומחבקים איזה בוצ'ה חחח

אמממ

הומופוביה? הייתה לי חברה שנגעלה מהעניין.. אבל עכשיו זה פסדר בשבילה חחחחחחחחח ורק הורים שלי שיא ההומופובים.. השאר מקבלים אותי.. חברות שלי אחותי אח שלי וזה...

sutul

New member
אני מצטער בשבילך

שקרה לך המיקרה הזה זה בטח היה נוראי ומשפיל.. אישית אני לא יודע מה הייתי עושה בסיטואציה הזאת.. זה נורא תלוי בקוטביות שלי באותו רגע.. בעצם אמרת שירקו עליך!??!?!?... הייתי הולך איתם מכות (מפוצץ אותם) אני מקווה מאוד שתצליך לנער את החוויה הזאת מעליך ומהר זה יותר מידי שליליות לסחוב איתך לכל מקום

clean grunge

New member
|יבחוש|בבצפר...

אתמול בשיעור אזרחות המורה שלי ניסה להסביר כמו בכל פעם על הכבוד שצריך לתת לכל אדם באשר הוא..איכשהו הגיענו לקוקסינלים ואחר כך להומואים..הערסים התחילו לדבר משפטים לא קשורים וכמה שזה מגעיל דוחה ושצריך להשמיד אותם וכאלו..בשונה מכל פעם אני שתקתי כי ידעתי שלאנשים מסוג זה אין הרבה שכל ואין טעם להתווכח כי "הכבוד" שלהם לא יתן להם להצדיק אותך בסוף למרות שהם יודעים(או שלא..)שהם לא צודקים ומדברים שטויות..בסוף השיחה המורה העיף איזה ערס כי נמאס לו מהשטויות שהוא מדבר...

sk8erboi17

New member
ערסים=חרא

מעכשיו במקום להגיד "היה לי יום חרא" אימרו "היה לי יום ערס"...חחח

gilad music

New member
אולי די כבר עם הנושא של הערסים../images/Emo70.gif

אנ'לא מבין מה הבעיה שלכם עם ערסים????? זה מתחיל לעצבן אותי שכל מילה על הומופוביה / ביפוביה מקשרים את זה לערסים!!!!!! יאללללה הנושא הזה ניטחן פה, מתי תבינו שיש ערסים שהם גם בי/הומואים או ערסיות שהן לסביות.

sk8erboi17

New member
אני מדבר רק על ערסים הומופובים

וביפובים ולסבופובים וזיאופובים חחחח אין לי בעיה עם ערסים...רק עם החראות שביניהם יש לי בעיה..

alexandron

New member
חחחח../images/Emo9.gif

סתם באת בזמן לא טוב, הוא התעצבן שלא הזמנתי אותו לוודקה אתמול... ערסים רווולז!!!!
(למה אין סמיילי של |ערס| ???) מתה עליכם חמודונים, זה הכל מאהבה.

gilad music

New member
אני מוותר על וודקה מעדיף רק רדבול

כל הסופש הזה לא הפסקתי לישתות כמו אלכוהוליסט(אני לא!!!!!) פשוט ראיתי את האסלה כל הבוקר מרוב שהקאתי ת'נשמה שלי תכלס אני צריך להפסיק לישתות אלכוהול כי אני משש מגזים ניראה לי שמשהו אצלי בכבד עומד להיתפוצץ וזאת בנוסף לכל הדברים שגודלים לי בבטן לאחרונה מה את אוהבת ערסים? איזה כייף!!!!! אוהב מלאאאאאאא

gilad music

New member
אין לישפוט אנשים לפי היתנהגותם

כמו שאתה רוצה שהערסים יקבלו אותך הומו או דו אז ככה הערסים רוצים שתקבל אותם זה נכון שיש להם ראש פרימיטיבי, ומאוד קשה להם עם נטיות מיניות אחרות אבל מה שמכעיס אותי זה הזילזול בערסים אין לזלזל באף איש, אין לאף אחד את הזכות לישפוט אנשים על פי דעתם!!! נ-ק-ו-ד-ה

justmegit

New member
אין לשפוט אנשים לפי התנהגותם? ../images/Emo79.gif

אני באמת שמנסה להבין את ההגיון במשפט הזה.. איך באמת הוא מעז לשפוט אנשים לרעה אם הוא לא מכיר אותם אישית וכל מה שהם עשו זה ירדו לו לחיים וירקו עליו? באמת, זה לא בסדר מצידו.. הם בטח אנשים ממש טובים, הוא פשוט לא רואה את זה כי העיניים שלו מכוסות בסמוכטות.

מה הקטע שלך???

אומרים פה ששונאים את הערסים מהבצפר שלהם מה אתה ישר קופץ??? חוץ מזה רוב הדברים שאומרים פה ממש נכונים! כל הערסים והקטע הזה עם ה"כבוד" הם חשים חזקים בשביל לומר ת'מילה האחרונה גם עם הם בי או הומואים או לסביות והם ממש טועים אין להם זכות. כל אחד אומר פה ת'דעה שלו על האיזור שלו. וכן יש ערסים טיפה נחמדים [בקושי] ויש כאלה ממש יצורים.

../images/Emo204.gif :| ערסים הם הייצורים של ה-

הומופוביה. לפחות הסטרייטים... אני אוהב ערסים הומואים\ביסקסואלים וכו' אבל ערסים הם הגורמים לאלימות בישראל :) הם גורמים לתאונות דרכים (אחרי הנשים כמובן חחחחחח) "יאללה סעמק אין לי כח לחכות לאדום!) הם גורמים לבעיות אלימות בקרב קטינים :) "תראה ת'פריק הזה בוא נכניס לו מכות" אני יודע שזה יישמע מגעיל אבל אני... לא מחבב ערסים כל כך לפחות לא ת'סטרייטים וזה ממש מצחיק כי בעיקרון אני נמשך לערסים אבל לא לאלה שאוהבים לחפש מכות ולעשות דברים רעים בשביל ה"כבוד" כביכול. חוץ מזה אני חושב שבלי ערסים שחשים ת'צמם :) ישראל הייתה מקום מושלם ואני גם רוצה להגיד שאני לא מכליל ערסים בכללי אני מדבר על חלק מהערסים :) על רובם בכל מצב.. אני אוהב ערסים שהם לא מחפשים להציק ולקרצץ לאנשים על השכל בשביל הפוזות והכבוד :) ולא יודע נמאס לי להגיד דברים על ערסים הלאה... לפרחות? חחח סתם

אוסיייי

New member
../images/Emo46.gifמה יש לכם נגד ערסים??

הערסים שאתם מציינים עם כל המכות זה ערס צעצוע.. שהם מפוצצים בפוזה.. שהם אוהבים להרגיש ערסים והם לא!! למרות שאני לא מחבבת ערסים אבל אני מכירה ערסים שהם ערסים והם הכי לא כאלה!!

justmegit

New member
זה תלוי בהרבה דברים. ../images/Emo79.gif

את יכולה להגיד שהערסים שאת מכירה הם נשמות טובות אבל כשאת לא רואה הם ילכו לעשות את המוות ל'חננה' של הכתה. אני לא אומרת שהם באמת עושים את זה, אבל גם באותה מידה יש אנשים שידיגו עלי שאני הכי מתוקה בעולם ויש אנשים שיגידו שאני מגעילה וביצ'ית. לכל אדם יש כמה צדדים וזה באמת תלוי לאיזה צד את נחשפת. בנושא המסויים הזה אנחנו מדברים על הדעה הרווחת, וכאנשים אומרים ערס הם מתכוונים למה שאת מכנה 'ערס צעצוע מלא בפוזה', אני אישית לא מתכוונת להתחבר ולהתקרב אליהם כדי לגלות מה זה הערס האמיתי. מגי.

גלעד אני לא מאמין שהייתה פה כוונה

לפגוע, אני חושב שמה שצריך להדגיש פה זה את הכוונה שלהם באמרם "ערסים" לאלה שבאמת פוגעים באנשים אחרים בלי סיבה ומשפילים אותם בדרכים אלו ואחרות, ולווא דווקא מדובר על אלו שנראים כך.. אל תיקח אישי כי אפילו לי אומרים כל הזמן שאני ערס וזה מצחיק אותי.. קח הכל בכיף..
רן.

gilad music

New member
וואלה אני לוקח בכייף,אבל..........

זה נורא מעצבן אותי שיש גיזענות וסוג של סטאריוטיפים על הערסים נורא מעליב אותי שאומרים שהם חסריי שכל והשכלה כי זה לא נכון ביכלל רוב החברים שלי (או בעצם כולם) הם ערסים ונכון שהם מאוד הומופובים,ואת זה אני מנסה לתקן בהם, מבלי לחשוף את נטייותיי אך אין להם היתנהגות בורטלית כפי שתיארו אותם אני מאוד ניפגע, כי אני בא מרקע וממקום מאוד ערסי ושלוחי יותר נכון להגיד שאני ניפגע בשם החברים שלי שהם ביכלל לא חסריי שכל אוהב מלאאאאאאאאאאאאאא

למעלה