הומופוביה

אל תיפגע בשביל חברים שלך..

אני בטוח שזה לא יפריע להם כל עוד הם לא רואים את זה.. חחח אחלה יום שבעולםםםם
רן.

justmegit

New member
אי אפשר לברוח מסטריאוטיפים. ../images/Emo79.gif

לא משנה איפה ומתי, זה תמיד יהיה שם. החוכמה היא לדעת לקחת את הכל בערבון מוגבל. אתה יודע שהחברים שלך הם אנשים טובים אז אתה תאמין בכל בלי להתייחס לסטריאוטיפים שמסתובבים סביבך. אגב, עצם זה שאתה אומר שהחברים שלך הם ערסים אתה בעצמך מדביק להם סטריאוטיפ. זה תמיד יהיה קיים ואין מה לעשות בקשר לזה. נכון, זה לא תמיד צודק, אבל מצד שני כבר אי אפשר לדעת עם אחד ועוד אחד שווה שתיים, הרי יש הוכחות לכך שכל המספרים שווים לאפס. P: כל אחד יאמין במה שנוח לו להאמין ולא יתאמץ לכפות את הדעה שלו על מישהו אחר וככה הכל יהיה טוב ויפה והציפורים יזרחו מקרינה והשמש תצייץ בקולי קולות. ^^ מגי.

sutul

New member
אפרופו כבוד

אם אפשר לתת כבוד לאדם שלו נותן כבוד... שנית.. "קוקסינל" זה כינוי גנאי לטרנסג'נדר שלישית אין לך מה לדבר בהגיון עם ערסים כמו שהיה לי "חבר" לעבודה ילד בן 19 שיצא מהצבא אחרי שנה ( אני לא אכנס לויכוח הזה) בת ימי (סליחה על ההכללה) מצועצע וטיפש שלא הבין למה ביני לבין ידידה לסבית שלי "לא קורה כלום" וכשאני ועוד בחור מהעבודה הסברנו לו מי משתמש בבידן ולמה קורה שיש לאנשים טחורים האוויל איך שהו הסיק שלכל ההומואים יש טחורים יש אנשים שפשוט טיפשים מידי

אתה לא רציני..

איזה אנשים רעים
פשוט גועל נפש.. אני הייתי לא יודע מה איתך אבל רוב ההומואים לא יכולים להגן על עצמם והחזקים מנצלים את זה ומתייחסים אליהם ככה.. ברוך השם אני יודע שאם מישהו יעשה לי דבר כזה
הייתי מפוצץ אותו מכות למרות שאני יודע בבירור שזה הפיתרון הכי לא רצוי, אבל אין מה לעשות, פעם אחת יורקים בפעם השניה זה יהיה מכות ובפעם אחרי זה מי יודע מה עוד.. נשמה שלי תהיה חזק ו.ל.ע.ו.ל.ם אל תיתן לדבר כזה להוריד אותך למטה. תבין שהאנשים האלה נמצאית בתחתית הבור, והם לבד, אז הם רוצים להוריד איתם עוד אנשים, ואתה היית קורבן לדבר הזה. פשוט שים "***"
איתך לאורך כל הדברך, רן.

כiכב ijפל

New member
אני נתקלתי בזה גם...

אני וחברה שלי חיכינו באיזה מקום בב"ש [ברחבה של הספרייה] בסך הכל ישבנו שמה ושמתי עליה ראש. הם באו ושפכו עליה על הראש כוס של איזה משהו מיימי. היא התחילה לבכות היפהפיה ונורא נפגעה רציתי לפוצץ אותם באותו הרגע היא לא נתנה לי. תהיה חזק יקירי, זוהי רק תחילת הדרך [לצערי].

sweettomato

New member
אוי נו באמת...

אנשים כאלה פשוט גורמים לי לצחוק כי אפילו לרחם עליהם אני לא מסוגלת... בחיים שלי לא הבנתי למה כ"כ קשה לאנשים לקבל את השונה מהם... מה זה לא לקבל?! לשנוא, לגנות ולנדות מהחברה... אני נתקלת כ"כ הרבה בהומופוביה בסביבה בה אני חיה, בעיקר בבית הספר... אני אמנם עמוק בארון ככה שלא מפנים את זה אליי אבל כל פעם שמישהו מהחברים שלי מתחיל עם איזה קטע הומופוביה אני נותנת להם את הנאום הקבוע שלי על זה שלא יזיק להיות קצת יותר סובלניים ושלכל אחד מותר לחיות את חייו כמו שהוא מוצא לנכון ובלי לסבול כ"כ הרבה בגלל זה... אז לרוב אני מקבלת מבטים של "מעניין למה את חושבת ככה, יא חת'כת לסבית" (כי אני אמונם בארון אבל כולם כבר די יודעים ורק "מחכים" לאישור ממני...) אבל לפעמים אנשים קצת נרגעים ונראה שהם באמת חושבים על זה קצת יותר לעומק...

clean grunge

New member
|יבחוש|דרך עגב לסביות...

לראות לסבית זה סבב בשבילהם..הם ממש מחבבים לסביות כי זה %$&$&&#@$..אבל בן ובן ביחד?!..ואם חס וחלילה הוא בטעות יעפעף לכיוון הערס..אנלא רוצה לתאר לכם מה הערס בכיתתי אמר אם זה יקרה לו...

sweettomato

New member
אתה חצי צודק...

גם לסביות סובלות... מסיפורים שאני שומעת מחברים הומואים באמת סובלים יותר מלסביות אבל אצלי בבצפר זה בדיוק ההיפך- יש לסבית בשכבת ח' וכשהיא יצאה מהארון חבל על הזמן מה שעשו לה... זה התחיל באלימות מילולית נוראית וכמעט עבר לאלימות פיזית... היא נשארה כמה ימים בבית בדיכאון בגלל זה... לעומת זאת- יש הומו בשכבת י' וכשהוא יצא מהארון הערסים (ובואו לא נכנס שוב לדיוני סטיגמות וכאלה) מהשכבה שלו (ושלי) מה זה התלהבו מזה... והם כאלה שאם הם רק יחשדו במישהו הם יתעללו בו שחבל על הזמן... אני אומרת- אתם לא רוצים שיתערבו לכם בחיים, נכון?! אז תתנו לכל השאר לחיות גם את חייהם בשקט אפילו אם הם שונים מכם... מאוד שונים...

DiGiDiZi

New member
בעעעע זה נוראי ../images/Emo46.gif

מזכיר לי את המורה שלי לתנ"ך לשעבר... "בזמן תקופת התנ"ך היה אסור לשכב עם בני אותו המין...." ואז היא אמרה: "אני ממש מקווה שאין פה הומואים ולסביות בכתה, זה דבר פשוט נוראי, דוחה, וממש חולי נפש... באותו רגע כל הכתה שתקה....הבנים חייכו (כן יש לי הרבה כאלה בכתה) והבנות אמרו: איזה חמודייים הם שותקים.. ואני כזה יושב על המורה.. ובלב בפנים מקלל אותה חזק מאוד.. ויש ממש אנשים כאלה שחושבים שהומו ולסבית זה אנשים חולי נפש.. בעע זה מעצבן, כולנו בני אדם למרות הכל.... וגם יוצא לי לשבת עם ההורים וחברים שלהם וסתם לפעמים יוצא להם לדבר על הומואים בעיקר, ואמא שלי: ואיי אם היה לי בן כזה..אלוהים ישמור הייתי מתביישת ומרגישה על הפנים .. ואני כזה מסתכל עליה, ומתבייש קצת...ואומר לעצמי: אממ כן אמא, יש לך בן כזה...רק שאישית אני לא רואה את עצמי עם גבר בעתיד, אולי רק מתנסה, אבל לא לקיום קשרים מלאים, כי אני רואה את עצמי עם בנות
אז יום טוב ושבוע טוב לכולם

Shakiamun

New member
וואו, אני די מזועזע

אתה לא חושב שהיא צריכה לקבל נזיפה עצבנית
על הצהרה כזאת?! כלבה טיפשה. זה לגבי המורה. לגבי אמא... אח. סיפור אחר. לא פשוט..

DiGiDiZi

New member
חחח בבצפר שלי ההנהלה תשים *** על זה

וחוצמזה אם אתלונן על זה יבינו שאני דו מיני
וזה לא הרצון שלי...

למעלה