הומופוביה מעצבנת!!

ShmupyGirl

New member
הומופוביה מעצבנת!!

שלום לכולם מה המצב? אז ככה, יש לי סיפור לספר לכם... אתמול נסעתי לי לפ"ת לפגוש את כבוד מנהל הפורום מר שרימפניון (
) הסתובבנו לנו בקניון, היה ממש מגניב... ובשלב מסויים נכנסו להפנינג - חנות מגניבה עם כל מיני שטויות שדרך החנות הזאת חוזרים לכיתה ב´ בערך... קנינו את מה שקנינו ושרימפי קנה גם סיכה חמודה עם דגל הגאווה... ושם אותה על החולצה. המשכנו להסתובב ואז נורא התחשק לי גלידה, אז הלכנו לגלידת באר שבע לקנות... פתאום המוכר בא לנו ביציאה של " למה אתה לובש סיכה עם הדגל של הגייז?" תגובה ראשונה שלי - צחקתי אח"כ ממש התעצבנתי.. הוא התחיל לשאול שאלות מפגרות כמו אתה רואה את חבורת הכוסיות שם, לא בא לך פשוט לדפוק אותן? (כמובן שהוא פונה לשרימפי... או שהוא אמר.. לפחות אתה לא צריך ללכת לצבא שרימפי ענה לו - " אני כן הולך לצבא אפילו לקרבי" אז המוכר ברוב בורות שאל אם לא נותנים פטור על זה... כאילו כמה בן אדם יכול להיות אדיוט?! ואז באתי לשלם ולקחתי משרימפי שקל כדי לא לפרוט... אז המוכר לא הסכים לגעת בכסף דרכי... הוא אומר לי " את יכולה להניח את הכסף על הדלפק, אני כבר אקח אותו" סיכומו של דבר: אני יצאתי מזה ממש מעוצבנת, אני לא מאמינה שבאמת יש אנשים שחושבים ככה, ונגעלים ולא מודעים... שרימפי היה בטוח שפשוט הייתי מובכת.. אבל ממש לא. זה כל כך הכעיס אותי. אוווווף למה אין לאנשים מושג?? למה אנשים חושבים שאם למישהו יש נטיות שונות אז הוא מקולל/מזוהם/דוחה/חייזר!?!?!?!? אני הרגשתי ממש מיואשת, אבל אני יודעת שאם פעם הבאה אני אראה מישהו כזה, הוא יעבור שטיפת מוח ממני... כי בנתיים לפי ההכרות שלי עם הומואים/לסביות/דו... אז לא שמתי לב לקרניים או אפילו למשהו רע אחד... בנתיים אני אוהבת כמעט את כולם (חוץ מאחד שיש לי בעיות אופי ענקיות איתו) וזהו. מישהו עם נטיות מיניות שונות משלי לא שונה ממני בגרוש, הוא בן אדם כמוני... ואם מישהו לא יבין את זה בסביבתי, תוך 5 דק´ הוא יבין את זה טוב טוב

theshadow3

New member
WOW!

איזה בן-אדם דפוק. "אתה רואה את חבורת הכוסיות שם, לא בא לך פשוט לדפוק אותן"??? הוא באמת אמר את זה?? וגם הקטע עם הכסף!! ממש מוזר! יש אנשים טיפשים בעולם. אני מקווה שזה לא יקרה לי מתישהו

גואנו

New member
היי שרימפי..!

מה שלומך? מזמן לא דיברנו, רציתי רק לאחל לך את כל הדברים שלא יצא לי לאחל לך מאז שלא דיברתי איתך: שנה טובה גמר חתימה טובה ושאני מקווה שאתה מאושר עם הבחירות שעשית בשנה האחרונה (צבא וכו´) סתם היה בא לי לקפוץ להגיד היי, אז באתי ("התגעגעתי, אז באתי") ובקשר למקרה שהיה - פשוט לא מתייחסים.. זהו, לא עושים מזה עניין. הרי למי באמת אכפת מה אנשים חושבים? למי אכפת מה אחרים חושבים חוץ מאותם אנשים שקרובים אלינו, שאותם אנחנו אוהבים? תמיד יהיו את אלה שיקבלו, את אלה שיסלדו הדרך הטובה ביותר להמנע מהומופוביה, זה לא להתעצבן אלא לחנך אבל מי אני שאדבר? אני חושבת שאין לי זכות מכיוון שאני צריכה קודם כל לחנך את עצמי לקבלה עצמית. גואנו (שעוברת תקופה מוזרה)

היי גואנו

אני מקווה לראות אותך במפגש פורומים(אם תגיעי). המממ...אני לא ממש התרגשתי, התרגשתי שאחי אמר לי שהוא לא ישתנה בגללי, התרגשתי בגלל הרבה דברים, לא בגללו. דווקא זאת היתה הפתעה בשבילי, לא ציפיתי בכלל שמישהו ישים לב לסיכה. מה קורה איתך גואנו? הכל בסדר? הממ..צרי קשר(אני גם מאמין שיש לך את המספר, אם לא קחי מגיא).

לירונדה

New member
לא רק הומופוב...

האמת, הוא לא נראה לי כמו אחד שרצה לרדת עליו....אבל אני לא יודעת איך היה טון הדיבור שלו....הוא פשוט היה בור מה שכן, לא רק הומופוב, גם שוביניסט...

אני דווקא

אמרתי לו שאומנם לא הרגע, אבל ראיתי היום בקניון כמה ששווה לקפוץ עליהם.(היי! הוא אמר בכלל "לא בא לך לקפוץ עליהן"....אז אמרתי שלא, יש כאן אבל כמה...
). הממ...תגובה ראשונה שלי לשאלה למה אתה לובש את הסיכה היתה- כי אולי אני כן גיי!
שמופית, את מלכה! למרות שבסוף גם התברר לי שכשמיהרתי ללכת ללמוד, מיהרתי יותר מידי, כמו בשבוע.

ShmupyGirl

New member
שרמפי...

אתה אמרת את זה אבל דיי בשקט... כאילו אני בקושי שמעתי אותך... אבל חפיףףףףף כמו שאמרו פה כמה.. צריך פשוט להתעלם!!!!
אתה גם כן מלך!!! אוהבת אותך המוווון

חרם על הגלידה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!

אויש אני מתרגזת בשבילכם! אנלא מאמינה! אררררררר האמת, שאני יותר מתרגזת שהייתם בקניון בדיוק שאני הייתי, אבל חפיף :) יום טוב!

nute kram

New member
צודקים אבל...

נכון שהוא בן אדם דפוק אבל אולי הוא בסך הכל מנסה להבין את הקטע של הומויות (חחחחח)

זה פעם ראשונה ?

סתם מעניין אותי לדעת... ודרך אגב - אתם צריכים להיות סלחניים לא כל האנשים נולדו עם שכל........... :0)

../images/Emo46.gifאוייש חבל שיש עוד כאלה..

אני מאוד מקוואה שבפעם הבאה תעשי לאנשים כמוהם שטיפת מח ... האנשים האלה כאלה מפגרים ופרמיטיביים.
אני אישית ישר מתחילה לעשות להם שטיפת מח כי אסור להתעלם מאנשים כאלו כי עם נתעלם מהם הם אף פעם לא יבינו את ההומואים\לסביות. פשוט צריך להסביר לאנשים האלו שהומואים\לסביות לא שונים מאנשים אחרים. הם לא נגועים במחלה. הם לא מצורעים. ובטח שהם לא סוטים.
או כל דבל דבילי אחר שכבר המציאו עליהם.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif בעע...

אנשים מגעילים! ( לצערי אני מיודדת עם אחד או שתיים כאלה)

sarah

New member
כן... ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

החיים, החיים הם כמו ישרה (שימי לב: באנגלית- סטרייט, איזה צירוף מקרים משעשע) הומועייייייםםםםםםםםם חח
באעבה, שרה

סתם שאלונת...

איך הוא נראה? סתם כי אני מכירה מישהו שעובד שם.... (אגב, הודעה ראשונה שלי פה, יש קפה או משהו?
)

זוהי פתח תקווה ../images/Emo31.gif

פתח תקווה, ל-הבדיל מתל אביב , ידועה בחוסר הסובלנות ובצרות האופקין לעומת תל אביב. תל אביב היא גן עדן לגייז- ובכלל- למרחב המחייה של הפרט
ענבל

האנקי, ברוכה הבאה....

באמצע ריב עם סבתא נכנסתי לפורום
(היא משגעת אותי).
נהנתי מאוד לפגוש אותך היום
אגב, למרות הצרות של פתח תקווה מספר הגייז בה הוא בהחלט לא קטן. למרות שאף עיר לא מתקרבת למספר ההומואים בכרמיאל....מבחינת אחוזים...טוב נו, מה אפשר לצפות מעיר שיש לה פסטיבל מחול

למעלה