ShmupyGirl
New member
הומופוביה מעצבנת!!
שלום לכולם מה המצב? אז ככה, יש לי סיפור לספר לכם... אתמול נסעתי לי לפ"ת לפגוש את כבוד מנהל הפורום מר שרימפניון (
) הסתובבנו לנו בקניון, היה ממש מגניב... ובשלב מסויים נכנסו להפנינג - חנות מגניבה עם כל מיני שטויות שדרך החנות הזאת חוזרים לכיתה ב´ בערך... קנינו את מה שקנינו ושרימפי קנה גם סיכה חמודה עם דגל הגאווה... ושם אותה על החולצה. המשכנו להסתובב ואז נורא התחשק לי גלידה, אז הלכנו לגלידת באר שבע לקנות... פתאום המוכר בא לנו ביציאה של " למה אתה לובש סיכה עם הדגל של הגייז?" תגובה ראשונה שלי - צחקתי אח"כ ממש התעצבנתי.. הוא התחיל לשאול שאלות מפגרות כמו אתה רואה את חבורת הכוסיות שם, לא בא לך פשוט לדפוק אותן? (כמובן שהוא פונה לשרימפי... או שהוא אמר.. לפחות אתה לא צריך ללכת לצבא שרימפי ענה לו - " אני כן הולך לצבא אפילו לקרבי" אז המוכר ברוב בורות שאל אם לא נותנים פטור על זה... כאילו כמה בן אדם יכול להיות אדיוט?! ואז באתי לשלם ולקחתי משרימפי שקל כדי לא לפרוט... אז המוכר לא הסכים לגעת בכסף דרכי... הוא אומר לי " את יכולה להניח את הכסף על הדלפק, אני כבר אקח אותו" סיכומו של דבר: אני יצאתי מזה ממש מעוצבנת, אני לא מאמינה שבאמת יש אנשים שחושבים ככה, ונגעלים ולא מודעים... שרימפי היה בטוח שפשוט הייתי מובכת.. אבל ממש לא. זה כל כך הכעיס אותי. אוווווף למה אין לאנשים מושג?? למה אנשים חושבים שאם למישהו יש נטיות שונות אז הוא מקולל/מזוהם/דוחה/חייזר!?!?!?!? אני הרגשתי ממש מיואשת, אבל אני יודעת שאם פעם הבאה אני אראה מישהו כזה, הוא יעבור שטיפת מוח ממני... כי בנתיים לפי ההכרות שלי עם הומואים/לסביות/דו... אז לא שמתי לב לקרניים או אפילו למשהו רע אחד... בנתיים אני אוהבת כמעט את כולם (חוץ מאחד שיש לי בעיות אופי ענקיות איתו) וזהו. מישהו עם נטיות מיניות שונות משלי לא שונה ממני בגרוש, הוא בן אדם כמוני... ואם מישהו לא יבין את זה בסביבתי, תוך 5 דק´ הוא יבין את זה טוב טוב
שלום לכולם מה המצב? אז ככה, יש לי סיפור לספר לכם... אתמול נסעתי לי לפ"ת לפגוש את כבוד מנהל הפורום מר שרימפניון (