הומופאתיה

שווה לנסות

כי זה יכול לתת הרגשה טובה ולאזן דברים שיצאו מאיזון אותי זה איזן בתקופות לא טובות וכמו המרץ שחזר גם חזר האיזון מבחינת התאבון והחשק למתוק שהתגבר בתקופות רעות נעלם בעקבות הטיפול הדעה שלי זה לנסות אנחנו חייבים לעצמנו בריאות ואושר

הומיאופתיה, וירידה במשקל

שלום לילי יודעת הכול. בקשר לירידה במשקל. צריך לבדוק מול המטופל מתי העליה במשקל החלב, מה עבר על האדם באותה תקופה ואיזה חלל האכילה ממלאת. אם העליה במשקל היא כתוצאה מאכילה מרובה. ואם כן, ההומיאופתיה תרפא, תתן תשובה לרמה הרגשית נפשית של האדם, וברגע שהמקום הזה יתרפא, האדם לא יצטרך לאכול יתר על המידה והמשקל ירד.

galigal33

New member
הומאופטיה יכולה להועיל מאוד

אבל אני ממליצה להכניס בשילוב עבודת מודעות על הסיבות להתמכרות לאוכל. אפשר להתחיל לענות על השאלה : מה הייתי צריכה עכשיו במקום לאכול.. בנוסף לא תמיד ההומאופטיה הקלאסית תטפל בהתחלה דווקא בעודף המשקל , לפעמים תהליכים אחרים ויותר חשובים יטופלו קודם לכן ויש לקחת את זה בחשבון. חשוב מאוד למצוא הומאופט מצויין כי גם התאמת הרמדי חשובה מאוד ולא תמיד קולעים בפעם הראשונה. ואחרח כל אלו, שיהייה הרבה בהצלחה.

אם הייתי יודעת

מה אני צריכה עכשיו במקום לאכול לא הייתי אוכלת. כל הבעיה היא שאני לא יודעת מה אני צריכה במקום האוכל. אני לא יודעת מאיפה זה נובע, אני לא יודעת למה אני אוכלת כל כך הרבה, אני רק יודעת שאני רוצה לאכול עוד ומכורה למתוק. לא יודעת מאיפה מי למה וכל הרבדים העמוקים של זה.

ינוקא1

New member
את יודעת לדעתי.

זה צורך רגשי שלך לאכול. מההודעה שלך זה ברור. "אם הייתי יודעת מה אני צריכה עכשיו במקום לאכול לא הייתי אוכלת. כל הבעיה היא שאני לא יודעת מה אני צריכה במקום האוכל." אולי תעני לנו על השאלה הזו ?

כן... וזו שוב התשובה שלי:

אני לא יודעת! לא יודעת ממה זה בא ומה אני צריכה במקום האוכל. זה שתכתוב "אולי תעני על השאלה" לא יגרום לי פתאום להבזיק "אה, וואלה, אני יודעת".

galigal33

New member
לילי יקרה

אני מאוד מקווה שלא התייחסת למה שכתבתי כביקורת חלילה. בוודאי שאת לא יודעת, בשביל להתחיל לדעת עובדים עם מה שקורה בחיים, עם החלומות בלילה, עם הרגשות שעולים , עם מה שאנחנו מרגישים בתוך הגוף. הרבה פעמים יותר קל לנו לא לדעת מה קורה במישורים העמוקים יותר ולאכול במקום. לא התכוונתי שבאמת תעני לי, התכוונתי רק שזה נושא שאחשוב לבדוק..ולאט לאט הסיבות יעלו , אני מבטיחה לך. אצלי תקופה ארוכה האכילה היתה קורית כשלא רציתי להרגיש, כשרציתי להחניק עצב או בדידות. לא תמיד זאת הסיבה אבל מניסיוני ראיתי שתמיד יש סיבות. ככל שאפשרתי לעצמי להרגיש יותר , להתמשך, לקבל עזרה ולניות מוזנת רגשית הייתי זקוקה פחות לאוכל. אני מכירה מטופלות שלי שכל פעם שהן לוקות בהתקף של בקורת עצמית הן רצות לאכול. קשנ מאדולעשות את זה סוג העבודה הזה לבד ורצוי לעשות את זה עם מטפל שיכול להכיל ולתמוך ולעזור לך לגלות את הדברים שכרגע יותר רחוקים במודעות. אני מתנצלת אם השתמעה מדברי ביקורת.

ינוקא1

New member
ומה עם ביטחון , למשל ?

להרגיש קיימת ? אולי כרגע זה שאת אוכלת הרבה זה נראה לך משהו מעצבן , אבל זו תחילת דרך במסע התפתחות שלך. יש לך כרגע "קייס" לפתור. ברגע שתפתרי אותו , החיים שלך ישתנו כי את תלמדי מה את מסוגלת לעשות. את תקבלי ביטחון , ואת תדעי שאם היית מסוגלת להתגבר על זה , את מסוגלת להתגבר על כל דבר. את תלמדי על עצמך ועל העולם דרך המסע שתעשי. את קיבלת את הקייס הזה כ"טריגר" לצמיחה אישית שלך. הקייס הזה שקיבלת זה בית הספר שלך.

ינוקא1

New member
נ.ב.

ואולי תנסי לקחת את השאלה הקודמת שלי כתרגיל ? פשוט לנסות לשבת ולכתוב כל מיני דברים שעולים לך בראש שהאוכל נותן לך ? (וגם אם תראי שאת פתאום מתחילה לכתוב על דברים אחרים - לתת לזה להמשיך).

0 אור 0

New member
לא הייתי אוכלת?

האוכל הינו חלק חשוב מחיינו, וחשוב מאד דוקא כן לאכול. אלא מה? לאכול נכון יותר, בריא יותר, לאכול בשביל להזין את גופנו ולא כתחליף לצרכים אחרים או פיצוי כלשהו. לא יודעת בקשר להומאופתיה דוקא, אבל יש המון שיטות של "לא דיאטה" שמתמודדות בדיוק עם הקושי הזה של אכילה לצרכים לא רלבנטיים - בין אם בעבודה בקבוצה, אישית מול מנחה או אפילו בעבודה אישית שאת עושה עם עצמך על סמך חומרים תאורטיים (הכי קשה וכמעט בלתי אפשרי לרוב האנשים).

ברור שהתכוונתי ללאכול נכון

ולא לאכול יותר מדי כמויות ושטויות. מה שאני שואלת אם הומופתיה יכולה לגרום לבולמוסים להיעלם ולחשק למתוק לפחות.

כן../images/Emo45.gif

כן הומאופתיה יכולה לעזור לבולמוסים לרדת וגם לצורך במתוק. הומאופתיה עוסקת באיזון-כאשר תהיי מאוזנת הגוף שלך יאותת לך בצורה יותר נכונה על הצרכים שלו. הבולמוסים באים לתת מענה לחוסר כלשהוא - כשהחוסר ימולא לא יהיה לבולמוס תפקיד. ועוד מניסיוני-אחרי תרופה הומאופתית מדויקת האדם מוצא לעצמו את הדיאטה שמתאימה לו ומצליח להתמיד בה. כל טוב עירית

0 אור 0

New member
אם את מתחברת להומאופתיה ומרגישה שזה מה

שמתאים לך , אז פשוט תנסי. לכל אחד יש השיטה שמתחברת אליו טוב יותר, מתאימה לו באותו שלב של החיים. במקום בו אני התנסיתי בהומאופתיה היא לא עזרה לי בכלל. יכול להיות שהמטפל לא היה טוב, יכול להיות שהשיטה לא היתה נכונה עבורי לאותה תקופה - קשה לדעת. אני כן יודעת שהעידו פה בפורום לא מעט אנשים על תוצאות מצויינות עם הומאופתיה לכל מיני צרות וחוליים, ויש מספיק מטפלים טובים ומומלצים.

למעלה