הומואים בבית ספר דתי

הומואים בבית ספר דתי

מאז שהגעתי לתיכון , תמיד דברתי בצורה נשית . לקראת סוף ט' ניסתי לשפר את הקול , והצלחתי להגיע למצב יותר טוב אבל עדיין אני מדבר ומתנהג בצורה נשית . השיפור נובע בגלל התנגדות החבר'ה . ילדים רבים צוחקים על הנטיה המינית שלי , מציקים לי וכמות השונאים\הומופוביה\הצקות\התחלות\מה שתרצו גדלה לאחרונה , כיתה י"א . לקראת סוף כיתה י' חזרתי לדבר עם חבר שלי ומה שנראה גרם להנהלת בית הספר לחשוב שלא עשיתי בגרויות כי הושפעתי ממנו . בתחילת כיתה י"א נראה כי נודע להם עניין אחר - נקראתי לשיחה עם הרכז ובה הוא טען שהוא יודע הכל עליי ומה שאני כותב באינטרנט וכו' . הוא אמר שאני יספר לו הכל ויהיה גלוי אם כל מה שהוא ישאל כמו ילדים שבצעתי איתם מעשים... אחרת הוא יעיף אותי מבית ספר . הוא אמר שהוא רוצה לעזור לי.. ושיש לי אפשרות לדבר איתו או עם היועץ על העניין (והכי חשוב בעניין של לדבר איתם , זה לתת את שמות הילדים שבצעתי איתם כל מיני ..) . הלכתי לדבר עם היועץ באותו זמן בעקבות הדחיפות שהרכז בקש לזה . אמרתי ליועץ שהרכז חושב שאני הומו ואותו דבר ילדים וזה לא נכון כי אני בסה"כ מדבר בצורה נשית וזה מה שגורם להם לחשוב כך . כמו גם , בגלל שילדים חושבים כך אז אני כאילו ממשיך את המשחק ומדבר איתם כאל הומו וכאילו אני כזה ואף הגעתי כמעט למצבים לא נעימים . כמובן שזה לא נכון (אמנם אני מדבר בצורה נשית , אבל אני באמת הומו ואם לא הבנתם , זה היה סתם שקר) . הבאתי ליועץ רשימה של ילדים שצוחקים עליי ונדמה לי שהם גיי\ילדים שהתחילו במעשים ולא רציתי . את הרשימה הכנתי בעזרת החבר שחזרתי לדבר איתו . אני לא יודע אם ההנהלה מאמינה לזה, אבל למשל אותו ילד שהתחיל להקריב את האיבר שלו אליי וניסה לגרום לי לרדת לו (
לא נעים לי לכתוב את זה...) נכנס לרשימה של הילדים שנמסרו ליועץ והרכז בית ספר (אחרי ששאלתי את הרכז אם הוא מתקשר עם היועץ והם מעבירים מידע והוא הכחיש ואמר שהם רק בסה"כ מדברים בגדול - שהוא יודע אם אלו ילדים נשלחים ליועץ בית ספר . שינהם אמרו בערך את אותו עקרון - שלא מספרים לפרטי פרטים) שקר ואמר לאבא של אותו ילד שאני אמרתי בשיחה עם ההורים שלי שהוא התחיל איתי בצורה מינית . אותו ילד לא מפסיק לצחוק עליי , לקלל אותי ומה לא . אז יפה - חשבתי בשכל לא לתת להם את הרשימה האמיתית של ילדים שבאמת בצעתי איתם מעשים . ידעתי שהם שקרנים ומתקשרים ביניהם (היועץ והרכז) . אני יכול לומר ליועץ בית ספר שאותו ילד מציק לי בעניין הזה ושהוא יטפל בזה אבל לא חשוב עכשיו מה דברתי איתו על זה . בנוסף לעניין , שאלתי את היועץ למה הוא סיפר . היועץ אמר לי בשיחה שהרכז רצה לעשות לזה סוף ולכן הוא סיפר לו על אותו ילד . הוא אמר את זה כ"כ בפשטות כאילו...כאילו זה כלום . ועוד אחרי שאני כמעט כל שיחה שגעתי אותו שלא יספר לאף אחד . יופי.. מזל שלא ספרתי את האמת על הרשימת ילדים אמיתית . ידעתי שהם שקרנים ... לפני מס' חודשיים חבר שלי (אותו אחד שכתבתי עליו בהתחלה) היה עצוב וסיפר לי ש.. הרכז בית ספר לקח אותו לשיחה , סגר את הדלת ואמר לו שהוא יודע עליו הכל - שמע מה שדברנו מחוץ לבית ספר , באינטרנט והכללל! אח"כ הגיע עוד בנאדם לשיחה ואמר שכן..הם הומואים בדקתי וכו' .. אותו אחד הוא אברך שמלמד עכשיו (וגם אז..) ילד בבית ספר גמרא (יש כיתה מיוחדת של אברכים שמלמדים כל ילד גמרא) . לאחר כמה שבועות חשבתי שחהבר סתם המציא את הקטע שהרכז לא מרשה לנו לדבר כדי שלא נדבר או שהוא תכנן את זה עם הרכז . לפני שבוע בערך , אותו חבר קרא לי לדבר בשיחה והשלמנו . אני אמרתי לו שנדמה לי שהוא שיקר בקשר לכך שהרכז לא מרשה לנו לדבר והוא היה נבוך כי לטענתו הרכז באמת לא מרשה . היום אמא שלי התקשרה לרכז לשאול אותו בקשר לעניין שלי בבית ספר וגם לסיפור למה הוא לא מרשה לי לדבר עם החבר ההוא . הצלחתי להוציא מאימי שהרכז אמר לה שיש שמועות שאני הומו והיא גם אמרה שהרכז טוען שאני והחבר לא מתאימים - ביחד גורמים להדרדרות (לטענתה , לא ברור לה איזו הדרדרות) . מה שרציתי לשאול הוא : 1. האם מותר להפריד או לסלק אותנו מבית ספר דתי בגלל שאני מסתובב איתואני והוא או אני או שנינו הומואים ? זאת אומרת , הרכז אמר לאימי שאם נסתובב יחד , הוא מעדיף אותנו מבית ספר . כנ"ל הוא אמ ראת זה לחבר שלי . מותר לו לעשות את זה
2. האם מותר להפריד\לסלק מבית ספר אם נסתובב יחד בגלל ששנינו גורמים להדרדרות לימודיתי
זה חשוב לי לדעת כי.. אם אני אעזוב את הבית ספר\יסולק , אני אולי התלונן\אתבע אותם\רכז על זה . עוד עניין , לא מזמן , בשיחה פרטית (לא עם ההורים) עם 2 הקציני ביקור סדיר , הם שאלו אותי בקשר לזהות המינית שלי בעקבות השמועות השגיעו להנהלת בית ספר=רכז . יכול להיות שעשיתי מעשה לו נכון ואני מצטער עליו והוא שעניתי להם בחיוב והרחבה . השיחה התמשכה איתם במשך שעתיים וחצי בערך .

קיל איל

New member
הרשה לי לאחל לך המון בהצלחה:)

אני לא חושב שזה מותר להם לסלק אותך(אוחח האטימות:\) אלא אם כן יש להם סיבה לחשוב שאת ה מוחצן בכוונה.. אבל אני מניח שזה לא העניין אם מציקים לך קצת מסתובב לי הראש,אני לא יחכול לכתוב נורמאלי,אבל המון המון בהצלחה בצפר דתי זה אכן קשה... תהיה חזק,ועצמך:)

BabyBoy1

New member
ממש חוצפה לדעתי../images/Emo70.gif

הרכז הזה ממש חוצפן, באיזה זכות הוא שואל אותך מה אתה עושה עם מי?? זה בכלל לא עניינו, וברור שאין לו שום עילה להעיף אותך מבית הספר. וממתי הנהלת בית הספר יכולה לקבוע לתלמיד עם מי מותר או לא מותר לו להסתובב?? הסיפור הזה ממש מקומם, אני מציע שתתייעץ עם אנשים שמבינים בתחום לגבי זכויותיך כתלמיד. אני חושב שפורום מורים בתפוז יכול להיות התחלה טובה.

מלאך ®

New member
../images/Emo45.gif מסכים

חוצמזה לא מזיק לאיים בפנייה לעיתונות אם הדברים ידרדרו. נשמע כמו שלטון של טרור

../images/Emo26.gif

שכחתי להוסיף ש ... בגלל שאני מבצע מעשים עם ילדים , זה עלול לפגוע בהם בחיים ולכן הנהלת בית הספר מפחדת . אולי - לא בטוח ... נדמה לי שהקצין ביקור סדיר אמר רק לפעם אחת שאני פוגע בהם. למה הוא הרחיב על זה ? אולי כי זה עדיין לא סיבה מוצדקת ? כי הרי כל הומו או אפילו ביחסים בין בן לבת יש מצב של פגיעה נפשית או אפילו הידבקות באיידס ואין חוק שאוסר את זה . אולי המיוחד פה שההבית ספר דתי (והשאלה אם יש בעיה או שעדיין אסור להם להתערב?) אני לא יודע ...

BabyBoy1

New member
קודם כל...

אין לו שום הוכחות לגבי ה"מעשים" שאתה מבצע עם ילדים. וחוץ מזה למה בכלל הוא התחיל לחקור אותך? בגלל שאתה מדבר בצורה נשית? אם אתה מדבר בצורה נשית אז אתה הומו? אם אתה הומו אתה בטוח שוכב עם ילדים? למה לא פונים לסטרייטים ושואלים אותם מה הם עושים עם בנות? ואיך כל הנושא בכלל קשור לזה שהוא לא מרשה לך להסתובב עם חבר מבית הספר?? זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי בחיים. אני ממש לא חושב שכל מה שנעשה פה חוקי. וזה פשוט מרתיח אותי לשמוע סיפורים כאלו על הפליה , ועל סנקציות מטומטמות.

BOOLYY1

New member
אני

לא הייתי בבית ספר דתי , אז אני לא יכול לדעת מה בדיוק הנהלים בכל מה שקשור ללחברה.קודם בהצלחה ואני מקווה שזה יסתדר ועצה שלי לך- אל תחצין את מעשיך המיניים ואו ההתנהגות הנשית שלך במיוחד בבית הספר או עם חברים מהכיתה/ שיכבה.נסה להתנהג כאילו כלום לא קרה ועם הזמן זה ישכח ויתרכך. אין לי עוד מה להוסיף עקב חוסר נסיוני מקווה שעזרתי ושוב בהצלחה!!!

../images/Emo26.gif

תודה על העצות . אשתדל לשנות את ההתנהגות הנשית בעזרת החבר שיעיר לי כשצריך , למשל ...

../images/Emo26.gif

יש שמועות שאני הומו. זה בית ספר דתי . ידוע לי שפעם הוא שאל ילד מהכיתה שלי מי זאת הילדה שפגש בכיכר . החבר מבית ספר הוא אולי לא מרשה כי הוא מדרדר אותי מבחינה לימודית\רוחנית\מינית או כולם ביחד או לא יודע מה שבראשו .

MuCHaCHi

New member
אתה טועה !!!!!

אפילו בתורה כתוב שאסו למה באתה לביצפר דתי בכלל הייתה הולך לביצפר חילוני וכל הסיפור הזה היה נגמר

סידון

New member
יש לאן ליפנות.....

אתה בהכלת יכול ומוזמן ליפנות לאירגונים לזכויות האזרח! ליעל דיין שתזעזע את בית הספר , ללימור ליבנת שרת החינוך , ולראש ממשלת ישראל על הצהרת המדינה חתומים כולם גם על ערכים שויוניים בעניין מין האדם ! ובנוסף אתה בהחלט מוזמן ליפנות למשטרה על הפליה זגענות וכו . אל תתן למורה הדביל הזה להפריע לך בדרכך לא כולם כמוהו וחבל שעוד יש כאלה בעולמינו .

shoji

New member
יאוו אני יכול להתפוצץ

מה זה הדבר הזה באיזה זכות עושים לך שיחות על הזהות המינית שלך אני בטוח ב1000% שיש עוד הומואים בשכבה שלך כי הומואים זה לא כזה דבר נדיר אני בכלל לא מבין מה זה עניינו של הרכז כוס אמא שלו לפי דעתי תגיש תביעה במשטרה ואני רציני אפשר לפתוח לו תיק על גרימת עוול לך... תיהיה חזק באמת או שתעבור לביצפר חילוני למה הומואים הם לא בני אדם מה זה הדבר הזה באלוהים צור איתי קשר אני יעזור לך להגיש תביעה (דרך אגב גם אני הומו)

cutty

New member
גועל נפש..

ממש גועל נפש לדעת שקורה דבר כזה נראה כאילו אנשים עדיין חים בעידן הדינוזאורים מה נסגר איתכם.. אני חושב אישית שאתה צריך לפנות עם זה למשרד החינוך לא יכול להיות שדבר כזה יקרה.. ממש מגעיל אותי גם לקרוא אנשים שמסכימים עם מה שהיועץ עשה ... חבורת הומופובים!!!!

Yali 17

New member
זה אמיתי ???????

זה אמיתי ??? אם זה כן, זו שערוריה בסדר גודל שלא יתואר. מה שהם עשו אסור בפירוש, שיעבור בשתיקה. תרעיד את כל העולמות. תפנה לשרת החינוך ( אם אתה צריך אני אוכל לעזור לך בזה, אני לא צוחקת ! רק תבקש ), תעשה טלפונים לכל מוסד של זכויות האדם. תביא כל תוכנית טלוויזיה. תשפיל, את כל מי שפגע בך, תחשוף את הזוועה הזאת, ואל תתן לה להמשיך. אם אתה לא מעוניין להיות קורבן של מערכת בית הספר שלך, תפעל מהר ותפעל חזק. אם אני הייתי במקומך, בית-הספר והרכז וכל מי, שקשור בפרשה היו חוטפים ובגדול. מה שהרכז עשה לך, נוגד את חוקת המדינה, ולא הייתה לו שום זכות כזו או אחרת, הוא הפר את כל הזכויות הכי בסיסיות המגנות עליך. היית צריך לומר לו, שאתה תגיד לו עם מי עשית -מה, מתי שהוא יפרט לך על לוח הזיונים שלו. אל תוותר, אני רוצה לשמוע שהסיפור שלך עלה על סדר היום. אני איתך ! חזק ואמץ !

דיה דיה

New member
ממש בושה!!!

באיזה זכות?! חוצפה מה שעשו לך לדעתי! כל כך מגעיל שזה היחס שאנשים "חריגים" לא מתקבלים כמו כולם אני חושבת שאתה צריך ללכת ולהגיד שהזכויות שלך על פרטיות הן בדיוק כמו של החברים שלך שיהיה בהצלחה

hila861

New member
"איש איש באמונתו יחייה"..

אני מאמינה ותומכת במשפט הזה.. אבל לפעמים הוא לא תקף על כול דבר (במסגרות מסוימות).. תראה, אני לא מסכימה עם מה שהרכז עשה.. הוא פעל בדרך נוראית ובאמת מגעילה ופוגעת, ויכול להיות שאם היה פועל בדרך אחרת הדברים היו נשמעים גם בצורה אחרת.. אבל מוסד חינוכי תומך בעקרונות וערכים שלו, במיוחד אם זה ביצפר דתי, עצם היותך הומו, או פועל בצורה הזאות, סותרת את הערכים והאמונה של הדת, ואני יודעת מניסיוני איך פועל המוסד הדתי (עברתי באמצע מחצית של כיתה ח' מחילוני מוחלט לדתי.. ואגב בסופו של דבר חזרתי לחילוני ניסיתי וראיתי שהמסגרת לעכשיו קצת לוחצת) הם מקבלים הכול בנוקשה, להבדיל, זה כמו יהודי דתי בכנסיה, זה סותר ונוגד. תראה.. אפחד לא אומר לך להשתנות תחייה באמונה שלך ובדרך שלך. רק תמצא מסגרת שמתאימה לך. ואל תשכח מהם העקרונות שלך. שיהיה לך בהצלחה בהמשך..

Dancing mad

New member
לא כדאי לצטט את הפסוק הזה.

הפסוק המקורי הוא "צדיק באמונתו יחיה" (התוכחה האולטימטיבית לדעתי, אבל זה לא העניין כאן). בכך שאת מצטט אותו את מקדמת את מטרתם של החשוכים ההומופובים למינהם, כי הוא מוכיח את טיעוניהם.

למעלה