Crazy On Britney
New member
הומואים בבית ספר דתי
מאז שהגעתי לתיכון , תמיד דברתי בצורה נשית . לקראת סוף ט' ניסתי לשפר את הקול , והצלחתי להגיע למצב יותר טוב אבל עדיין אני מדבר ומתנהג בצורה נשית . השיפור נובע בגלל התנגדות החבר'ה . ילדים רבים צוחקים על הנטיה המינית שלי , מציקים לי וכמות השונאים\הומופוביה\הצקות\התחלות\מה שתרצו גדלה לאחרונה , כיתה י"א . לקראת סוף כיתה י' חזרתי לדבר עם חבר שלי ומה שנראה גרם להנהלת בית הספר לחשוב שלא עשיתי בגרויות כי הושפעתי ממנו . בתחילת כיתה י"א נראה כי נודע להם עניין אחר - נקראתי לשיחה עם הרכז ובה הוא טען שהוא יודע הכל עליי ומה שאני כותב באינטרנט וכו' . הוא אמר שאני יספר לו הכל ויהיה גלוי אם כל מה שהוא ישאל כמו ילדים שבצעתי איתם מעשים... אחרת הוא יעיף אותי מבית ספר . הוא אמר שהוא רוצה לעזור לי.. ושיש לי אפשרות לדבר איתו או עם היועץ על העניין (והכי חשוב בעניין של לדבר איתם , זה לתת את שמות הילדים שבצעתי איתם כל מיני ..) . הלכתי לדבר עם היועץ באותו זמן בעקבות הדחיפות שהרכז בקש לזה . אמרתי ליועץ שהרכז חושב שאני הומו ואותו דבר ילדים וזה לא נכון כי אני בסה"כ מדבר בצורה נשית וזה מה שגורם להם לחשוב כך . כמו גם , בגלל שילדים חושבים כך אז אני כאילו ממשיך את המשחק ומדבר איתם כאל הומו וכאילו אני כזה ואף הגעתי כמעט למצבים לא נעימים . כמובן שזה לא נכון (אמנם אני מדבר בצורה נשית , אבל אני באמת הומו ואם לא הבנתם , זה היה סתם שקר) . הבאתי ליועץ רשימה של ילדים שצוחקים עליי ונדמה לי שהם גיי\ילדים שהתחילו במעשים ולא רציתי . את הרשימה הכנתי בעזרת החבר שחזרתי לדבר איתו . אני לא יודע אם ההנהלה מאמינה לזה, אבל למשל אותו ילד שהתחיל להקריב את האיבר שלו אליי וניסה לגרום לי לרדת לו (
לא נעים לי לכתוב את זה...) נכנס לרשימה של הילדים שנמסרו ליועץ והרכז בית ספר (אחרי ששאלתי את הרכז אם הוא מתקשר עם היועץ והם מעבירים מידע והוא הכחיש ואמר שהם רק בסה"כ מדברים בגדול - שהוא יודע אם אלו ילדים נשלחים ליועץ בית ספר . שינהם אמרו בערך את אותו עקרון - שלא מספרים לפרטי פרטים) שקר ואמר לאבא של אותו ילד שאני אמרתי בשיחה עם ההורים שלי שהוא התחיל איתי בצורה מינית . אותו ילד לא מפסיק לצחוק עליי , לקלל אותי ומה לא . אז יפה - חשבתי בשכל לא לתת להם את הרשימה האמיתית של ילדים שבאמת בצעתי איתם מעשים . ידעתי שהם שקרנים ומתקשרים ביניהם (היועץ והרכז) . אני יכול לומר ליועץ בית ספר שאותו ילד מציק לי בעניין הזה ושהוא יטפל בזה אבל לא חשוב עכשיו מה דברתי איתו על זה . בנוסף לעניין , שאלתי את היועץ למה הוא סיפר . היועץ אמר לי בשיחה שהרכז רצה לעשות לזה סוף ולכן הוא סיפר לו על אותו ילד . הוא אמר את זה כ"כ בפשטות כאילו...כאילו זה כלום . ועוד אחרי שאני כמעט כל שיחה שגעתי אותו שלא יספר לאף אחד . יופי.. מזל שלא ספרתי את האמת על הרשימת ילדים אמיתית . ידעתי שהם שקרנים ... לפני מס' חודשיים חבר שלי (אותו אחד שכתבתי עליו בהתחלה) היה עצוב וסיפר לי ש.. הרכז בית ספר לקח אותו לשיחה , סגר את הדלת ואמר לו שהוא יודע עליו הכל - שמע מה שדברנו מחוץ לבית ספר , באינטרנט והכללל! אח"כ הגיע עוד בנאדם לשיחה ואמר שכן..הם הומואים בדקתי וכו' .. אותו אחד הוא אברך שמלמד עכשיו (וגם אז..) ילד בבית ספר גמרא (יש כיתה מיוחדת של אברכים שמלמדים כל ילד גמרא) . לאחר כמה שבועות חשבתי שחהבר סתם המציא את הקטע שהרכז לא מרשה לנו לדבר כדי שלא נדבר או שהוא תכנן את זה עם הרכז . לפני שבוע בערך , אותו חבר קרא לי לדבר בשיחה והשלמנו . אני אמרתי לו שנדמה לי שהוא שיקר בקשר לכך שהרכז לא מרשה לנו לדבר והוא היה נבוך כי לטענתו הרכז באמת לא מרשה . היום אמא שלי התקשרה לרכז לשאול אותו בקשר לעניין שלי בבית ספר וגם לסיפור למה הוא לא מרשה לי לדבר עם החבר ההוא . הצלחתי להוציא מאימי שהרכז אמר לה שיש שמועות שאני הומו והיא גם אמרה שהרכז טוען שאני והחבר לא מתאימים - ביחד גורמים להדרדרות (לטענתה , לא ברור לה איזו הדרדרות) . מה שרציתי לשאול הוא : 1. האם מותר להפריד או לסלק אותנו מבית ספר דתי בגלל שאני מסתובב איתואני והוא או אני או שנינו הומואים ? זאת אומרת , הרכז אמר לאימי שאם נסתובב יחד , הוא מעדיף אותנו מבית ספר . כנ"ל הוא אמ ראת זה לחבר שלי . מותר לו לעשות את זה
2. האם מותר להפריד\לסלק מבית ספר אם נסתובב יחד בגלל ששנינו גורמים להדרדרות לימודיתי
זה חשוב לי לדעת כי.. אם אני אעזוב את הבית ספר\יסולק , אני אולי התלונן\אתבע אותם\רכז על זה . עוד עניין , לא מזמן , בשיחה פרטית (לא עם ההורים) עם 2 הקציני ביקור סדיר , הם שאלו אותי בקשר לזהות המינית שלי בעקבות השמועות השגיעו להנהלת בית ספר=רכז . יכול להיות שעשיתי מעשה לו נכון ואני מצטער עליו והוא שעניתי להם בחיוב והרחבה . השיחה התמשכה איתם במשך שעתיים וחצי בערך .
מאז שהגעתי לתיכון , תמיד דברתי בצורה נשית . לקראת סוף ט' ניסתי לשפר את הקול , והצלחתי להגיע למצב יותר טוב אבל עדיין אני מדבר ומתנהג בצורה נשית . השיפור נובע בגלל התנגדות החבר'ה . ילדים רבים צוחקים על הנטיה המינית שלי , מציקים לי וכמות השונאים\הומופוביה\הצקות\התחלות\מה שתרצו גדלה לאחרונה , כיתה י"א . לקראת סוף כיתה י' חזרתי לדבר עם חבר שלי ומה שנראה גרם להנהלת בית הספר לחשוב שלא עשיתי בגרויות כי הושפעתי ממנו . בתחילת כיתה י"א נראה כי נודע להם עניין אחר - נקראתי לשיחה עם הרכז ובה הוא טען שהוא יודע הכל עליי ומה שאני כותב באינטרנט וכו' . הוא אמר שאני יספר לו הכל ויהיה גלוי אם כל מה שהוא ישאל כמו ילדים שבצעתי איתם מעשים... אחרת הוא יעיף אותי מבית ספר . הוא אמר שהוא רוצה לעזור לי.. ושיש לי אפשרות לדבר איתו או עם היועץ על העניין (והכי חשוב בעניין של לדבר איתם , זה לתת את שמות הילדים שבצעתי איתם כל מיני ..) . הלכתי לדבר עם היועץ באותו זמן בעקבות הדחיפות שהרכז בקש לזה . אמרתי ליועץ שהרכז חושב שאני הומו ואותו דבר ילדים וזה לא נכון כי אני בסה"כ מדבר בצורה נשית וזה מה שגורם להם לחשוב כך . כמו גם , בגלל שילדים חושבים כך אז אני כאילו ממשיך את המשחק ומדבר איתם כאל הומו וכאילו אני כזה ואף הגעתי כמעט למצבים לא נעימים . כמובן שזה לא נכון (אמנם אני מדבר בצורה נשית , אבל אני באמת הומו ואם לא הבנתם , זה היה סתם שקר) . הבאתי ליועץ רשימה של ילדים שצוחקים עליי ונדמה לי שהם גיי\ילדים שהתחילו במעשים ולא רציתי . את הרשימה הכנתי בעזרת החבר שחזרתי לדבר איתו . אני לא יודע אם ההנהלה מאמינה לזה, אבל למשל אותו ילד שהתחיל להקריב את האיבר שלו אליי וניסה לגרום לי לרדת לו (