תרגיל שאני המצאתי.../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif
פחות או יותר. לי הוא מאד עוזר להתגבר על פחדים וסיוטים. שוכבים בעיניים עצומות ומרוקנים את המוח מכל מחשבה. עכשיו, מתוך החושך, חושבים על להבה קטנה של נר, ששורפת את השחור מסביב. הלהבה גדלה וגדלה, עד שנעשית לאש גדולה. חשוב לדמיין את העשן המתעתע בעיניים, את החום ואת הריח השורף, כמו באש אמיתית. כעת דמיינו את ידכם בתוך החושך, ואת האש מסתדרת לקו בוער שיוצא מתוך היד. אתם מתווים מעגל מסביב לעצמיכם\מיטתכם\חדריכם או כל דבר שתרצו, כל עוד תצליחו לשמור על האש חיה בדמיונכם. עכשיו חזרו אל החושך. תשמרו על המעגל של האש בקו דמיונכם, רק ידיעה שהוא עדיין שם. דמיינו טיפת מים קרה, שהולכת ונעשית לשיטפון או לאגם גדול. תזכרו לחשוב על המגע הרטוב של המים, על הריח הרענן, על הקרירות. כמו עם האש, היד שלכם הופכת את המים לחוט נוזלי בוהק, שמסתדר לפי פקודתכם במעגל ליד האש. שוב, חושך. דמיינו רוח קלילה וחמימה מנשבת על פניכם. הרוח מתגברת והופכת לסופה, שמעיפה כל מה שנמצא בדרכה. היד שלכם שולטת ברוח, מסדרת אותה לקו רב עוצמה ומוסיפה אותה למעגל הכוחות סביב האובייקט שבחרתם. חזרו אל החושך ודמיינו סלע גיר לבן. הסלע מתחזק ומתחזק עד שהופך להר חזק וגאה. דמיינו את החוזק הקדמוני שטמון בסלע, את ריח הסלעים המתפוררים, את החמימות שבחיק ההרים. ידכם שולטת בהר והופכת אותו לקו רוטט אך חזק של סלע, שמצטרף למעגל שיצרתם. כעת חזרו לחושך בפעם האחרונה, ודמיינו את ה"רוח" שלכם. אני מדמיינת אותה בתור שחור עמוק עם ניצוצות צבעוניים חיים בקצוות, אבל כל אחד יכול לדמיין אותה אחרת. הרוח עוטפת כיריעה שקופה את כל היסודות ומחברת ביניהם. אני משווה את המעגל כמו מן קו הגנה שאף ישות לא רצויה או רוח יכולים לחדור לתוכו. לי הוא עוזר לישון בשלווה בלילות, או ללכת למקום שאני מפחדת ממנו. אחרי זמן מה של תרגול מצליחים ליצור את המעגל בזמן קצר מאד, אפילו בעיניים פקוחות. מקווה שזה יעזור גם לכם.