הולכת לקנות NX

Hawkgirl

New member
הולכת לקנות NX

התלבטתי אם זה מתאים להודעה חדשה או נצלוש O-O בכל אופן, קניתי ברגעים אלו ממש 50 דולר אותם אשלח לנקסון כמובן כדי לרכוש פעם שניה בחיי NX פחח XDDD בעקרון אני רוצה לקנות לי pet, אבל אני זוכרת שבעבר מכרו Kino לתמיד ובאמת שלא בא לי לקנות חיה שאחרי 90 יום תעלם \: ידוע אולי מתי יחזרו הפריטים הקבועים של NX? בנוסף, יש אולי למישהו אתר(ולא maplefantasia) שמראה את כל התסרוקות של כל עיר? האתר הזה מאוד ישן ומה זה לא מעודכן... אני רוצה גם לשנות תסרוקת לדמות ורוצה לראות אילו תסרוקות יש בכל עיר S: בלעכט.. אני לא מתכוונת לקנות דברים מיותרים כמו בגדים או דברים כאלו, אלא רק חיה, קופון לשיער ואולי להוסיף לי כמה Slotים לתיבת ETC ו-Use.. אבל מבאס בנוגע לחיה שאין יותר קינו קבוע T_T

Don Nirtin

New member
הבעיה שאם קונים חיה../images/Emo87.gif

צריך גם מסו מגנט ומגנט אייטם. אי אפשר בלעדיהם

Don Nirtin

New member
כדי שמשהו יהיה ממש מועיל../images/Emo87.gif

ולא ליופי- צריך שזה יהיה מועיל. אחרת: מה החיה שווה בלי שני הפריטים הנ"ל?

xFade

New member
../images/Emo79.gif אבל לא לכולם יש NX לקנות את המגנטים

בשביל שהיא תהיה מועילה. למשל הטייגר שלי,אין עליו שומדבר.אבל הוא מקסים וכיף שהוא סתם נגרר אחריי לכל מקום. חוץ מזה,גם בגדי קאש לא מועילים לכלום,אז למה לקנות אותם בכלל? שתעשה מה שבא לה,אל תצא עליה.

Hawkgirl

New member
ברור!!

רק בשביל זה אני קונה חיה! XDD הורג אותי כל פעם שאני מתאמנת ב-Gallopera שיש מלא דרופים ולוקח לי שעה להרים אותם בגלל לאג... במיוחד כשאני על 2x וזה סתם מבזבז לי זמן.. חוץ מזה שלפעמים אני סתם מציקה לכל מני Pro וגונבת להם דרופים 8D הם סתם מתאמנים שעות וכל הכסף הזה פשוט מתאדה, לא חבל?! XDDD אני חושבת גם לקנות איזה bathrobe עם סטאטים אלוהיים ולמכור בכמה מאות מליונים ולהשלים את החסר XD אני כל כך רואה איך אני כבר קונה עוד ועוד NX... רציתי לקנות 60$ אבל לא היה עלי מספיק מזומן והכספומט הכי קרוב היה מת T_T בלעכט..

Don Nirtin

New member
קודם תקני לעצמך זאקום ואז תהיי פרואית.../images/Emo87.gif

אה והם זורקים 800-900 מסוס הגאלאופרז........ מטורפים.

yonVata

New member
סתם חייב לציין...

חיה תרים רק את מה שאת הורגת, משמע אם תלכי "להציק לפרו" זה לא ירים את הדרופים שלהם... בלי שום קשר, אותי אישית דיי עצבן זה שהחיה שלי סתומה ולא רואה דרופים שנמצאים מטר ממנה, אז הוספתי גם את הנעליים והמשקפת, אבל זה כבר דעתי האישית... אבל טוב שהזכרת לי, צריך לקנות NX שוב... אלך להציק לואל בנושא F3

btekx

New member
חיה יכול להרים דרופים של שחקנים אחרים

חיה יכול להרים דרופים של שחקנים אחרים, רק אם תקנה את מאזניים

Hawkgirl

New member
מה זאת אומרת?

למה שהיא לא תוכל להרים? הרי אחרי כמה זמן שמשתמש לא מרים את הדרופ שלו, כל אחד יכול להרים אותו S: בזמן שאני התאמנתי ולא הרמתי את הדרופים עברה איזה מישהי עם חיה והרימה את מה ששכב המון זמן על הרצפה O:

ToryMaster

New member
היה לה תוסף מיוחד

חיות כעיקרון עם מגנט בסיסי לא מרימות דרופים של מישהו אחר.

Hawkgirl

New member
טוב לדעת \:

איזה קקה.. טוב נקנה עוד חפץ.. בנתיים מכל הרשימה שעשיתי שאני צריכה לקנות לא ישאר לי בכלל NX בסוף O-O ג'יזס.. אולי כדאי שכבר עכשיו אני אקנה עוד דולרים XD ושוב אנשים, יש אולי למישהו אתר שמציג את כל התסרוקות של כל עיר? X: (ולא מתוך maplefantasia)

למעלה