הולך ופוחת

אממממממממ

מה לא בסדר פה? יש תפקיד + משכורת הרי זו עבודה מצאו שחקן ובמקרה זה שכטר ה-
והוא רוצה ,,,,,, למה לא? זה לא שבאו ובכוח אמרו לו אלא יש להם תנאים קח או אל תקח.

השאלה הגדולה היא בשביל מה?

למה עופר שכטר צריך להיות רזה עם BMI לא תקין, ולהרזות בתקופה כל כך קצרה - מה שמסוכן מאוד מבחינת הגוף שלו. מה המסר שזה מעביר לכל מעריציו? אני מבינה מה שאת אומרת, מבחינת עופר שכטר זה תפקיד והוא שחקן שרוצה לגלם את התפקיד, אבל מה זאת התעשייה הזאת?

זה יראה יותר אוטנתי ואמיתי

לתפקיד שלו, וכנראה שזו תעשייה כזאת אגויאיסטית שמנצלת שחקנים חדשים ולא איכפת לה גם שהוא לא יצליח לחסור לעצמו אח"כ ויפתח מחלת אכילה.

אני מבינה על מה המהומה

אני לא בעד שיהיה ברור
אבל הוא נמצא בתעשיה שכזו וכל היום עסוק במראה שלו . התפקיד הזה מאוד חשוב עבורו לרזות 15 קילו זה המון לגוף שלו שלא נדבר על איך הוא יראה ,,,,, אבל זו התעשיה שמבקשת ומקבלת .

ליאורי

זה לא אומר שזה בסדר, ועדיין יש יותר מידיי מקצועות שאנשים מוכנים לעבוד בהם (ספורטאים,שחקנים,אנשי טיפול וכו'),( לפעמים גם מחוסר ברירה: סבלים,סייעים בבתי חולים וכו'), שיוצרים הרס לגוף. ואם האדם בכלל נהנה מהעשייה שלו, לרוב הוא לא מחשיב את הסיכויי לפגיעה, בזמן העשייה. לא בסדר, אבל מציאותי

the new L

New member
איזה מסר זה מעביר?

אני רחוק מלהיות אחד ממעריציו, אבל המסר היחיד שאני מקבל מזה זה שלבן אדם לא יותר מידי אכפת מהבריאות שלו (ומכיון שהוא אדם פרטי, זאת זכותו המלאה). איזה מסרים את מקבלת מכך?

הפרעות אכילה

בקרב בני נוער זה משהו שרק צריך להצית, אם יש מישהי שרוצה להיות רזה, ופתאום רואה שעופר שכטר מצליח להוריד 15 קילו בחודשיים, זה לא משדר שום מסר? זה מעודד הפרעות אכילה , בפירוש, אנשים בוגרים אולי יכולים להבחין בין מקצוע ו"הכנסות לתפקיד" אך מישהי שרוצה להיות רזה, ועדיין אין לה את ההבחנות הללו- פשוט לא רואה בעיניים.

לא יאומן

את גוף הילדות שלו הוא כבר עבר? מניסגר איתכם אני לא מבינה בשביל סרט לא יאומן ממש חבל עלייך עופר אתה עושה טעות גדולה???

jeny24

New member
העולם דפוק גאד דאמאט

עופר נראה מצויין... העולם השתגע לגמרי, נכון...כדי להיות מקובלים צריכים לרזות, אבל פאקינג יש גבול לזה, לא צריכים להפוך לשדים בשביל זה... שחברת ההפקה יקרא בעיתון של שישי או באתר החדשות של Y NET אולי ילמד משהו מזה... חחחחחחחח ילמד מיי אס... .

kiki girl

New member
להחרים את הסרט

איזה במאית דפוקה, וחוסר היגיון מצד השחקן. הדבר השראון שעלה לי כשראיתי את תמונתו וראיתי את עיניו, עצובות כבויות נפולות, מסכנצ'יק. אין לי יותר מה להוסיף אני מרחמת עליו. זה מעשה טיפשות.

מדהים! מזעזע!

לדרוש מגבר שגובהו 1.62 לשקול 40 ק"ג זה כמו לדרוש מאישה שגובהה 1.62 לשקול 30 ק"ג. תארו לכם שהיו דורשים מאישה לשקול ככה - אני יכולה להניח שמגינות זכויות הנשים היו מתעוררות. זו אנורקסיה איומה! זה ממש כמו בשואה - ויסלחו לי כל ניצולי השואה, אבל קראתי מספיק תאורים של ניצולים כדי לדעת כמה הם שקלו, ראיתי תמונות ואני יודעת מה המשמעות של משקל כזה. הוא יראה כמו מוזלמן!!! לדעתי, למרות שמדובר באדם בוגר חייבים להקים מחאה ציבורית נגד התופעה הזו.

זה מה שאני אומרת!

זה קיפוח נפש בהתגלמותו! זה שקוף שזה יפגע בצורה רצינית, והוא יכול להידרדר ככה לאנורקסיה! בכלל אני חושבת שלחברה יש חלק נכבד בזה, כמה שטוענים שזה אחריותו ושההפקה הזאת מטורללת, עד לפני שנתיים היו קוטלים את הבן אדם הזה בכל עיתון אפשרי וזילזלו בו והמעיטו בערכו, עכשיו הוא כנראה כ"כ רוצה להוכיח שמה שחשבו עליו אז היה לא נכון, הוא מוכן אפילו להקריב את גופו, וזה ממש לא בסדר. הוא סתם יחלה, וחבל.. ההפקה הזאת פשוט מנצלת את הרצון שלו להוכיח שהוא כן רציני, הרי זה יבטיח יותר צופים לסרט.

AdiAll

New member
אפשר לקבל לינק. איפה זה פורסם הענין

הזה ? אני מזועזעת. מה 15 קילו? הוא בקושי שוקל 60 לדעתי. הוא גם נמוך ורזה בלי מסת שריר כמעט.

שירתפוז

New member
שמעתי את הראיון הזה

זה היה ב 100FM, עפר התראיין על החזרה לארץ, הרי הוא היה בחו"ל איזה חודש וחצי (בדרום אמריקה אם אני לא טועה), אז הכתב שאל אותו אם השמועות שהוא הולך לשחק בסרטו החדש של איזה במאי (לא זוכרת את השם) נכונות, אז עפר אמר שהוא עדיין לא סגור על זה ב 100%, כי התנאים של ההשתתפות בסרט יגבילו אותו בתקופה שהוא יצטרך הרבה אנרגיות. הוא אולי יהיה במועדון לילה, וישחק באלופה העונה ה-2, וגם בתוכנית "עד החתונה" שתעלה בקרוב, וגם תהיה לו תוכנית "לייט נייט" בהוט. הוא אמר שהוא מודע לתופעות הלוואי שיקשו עליו, אבל הוא אמר שאם הוא ייקח את התפקיד אז הסבירו לו כבר איך הירידה המהירה במשקל תתבצע, ותיהיה לו דיאטנית צמודה ומעקב צמוד, על מנת שהמערכת הבריאותית שלו לא תקרוס. וגם הבטיחו לו מההפקה שהסצנות שלו יצולמו מהר ובצפיפות על מנת שלא יצטרך להישאר זה ארוך במשקל, כי זה סיכון גדול בשבילו..

thebigaple

New member
פשוט אכזרי

עם כמה שהוא קטן עכשיו ולחשוב שהוא יצטמק עוד יותר.. פשוט אכזרי וחסר מוסר! וזה חשוב שזה ידובר כאן בפורום של כבדות משקל, שתדעו שלא רק לכם יש בעיות... גם רזון זה לא בריא..

rotemotek1988

New member
שיט!!! מה הולך בעולם הזה?!

לעזעזל אין ביקורת אין השגחה על כל הדברים האלו?!!?

the new L

New member
ביקורת ?? השגחה??

איזו ביקורת יכולה להיות על דבר כזה? לאסור על בן אדם לרדת במשקל?

למעלה