הולך ופוחת

lb22

New member
אם זה נעשה בצורה מבוקרת..

כלומר הירידה הזו היא עם רופא אז זה עוד איכשהו בסדר.. ד"א זה דומה למה שעושים הג'ודאים הישראלים , לפני אליפות חשובה מורידים בזמן מאוד מאוד קצר הרבה מאוד ק"ג ... בצורה מבוקרת אבל כאסחיסיטית מאוד ... בקיצור הוא יהיה בסדר. ואת כ"כ פריקית של עופר שכטר שאת גם יודעת בדיוק מה הגובה שלו? :)

שחקנים מקריבים המון לצורך תפקידים

זה לא משהו חדש אנשים בהוליווד הגיעו למצבים שהם ירדו ועלו משקלים מטורפים רק כדי להשתתף בסרטים מסויימים (במיוחד שהם נדרשים לגלם תפקיד של אדם חולה או אנורקס או אפילו סרט תקופתי על השואה) לפעמים זה דרישות מוגזמות.. מה לעשות... לא ממש מתיחסים לזה שזה עסק מסוכן ולא בריא בצורה מטורפת, גם לשחקנים השאפתניים מאוד אולי גם לא כל כך משנה העיניין הזה, כי לפעמים זנה משתלם בשביל תפקיד טוב למשל הילרי סוונק קיצצה את השער שלה בשביל "בנים אינם בוכים" (היא היתה צריכה לשחק טראנסגנדרית אם אני אומרת וכותבת את זה נכון) וקיבלה על זה אוסקר וגם היה עוד מישהוא בסרט על השואה (הפסנתרן אני חושבת קראו לסרט) שם השחקן הראשי היה גם צריך לרדת במשקל בצורה מטורפת ולדעתי הוא גם זכה באוסקר מה לעשות זה קשה להיות שחקן לפעמים צריכים לעשות דברים קיצוניים כדי שיכירו בך כאומן רציני ולא רק כשחקן טלנובלות מה שכן אהבתי זה איך רנה זלווגר היתה צריכה להעלות במשקל כדי להיכנס לתפקיד של בריג'יט ג'ונס נכון שהיא הרבה יותר חמודה ככה???

lizush

New member
לכל דבר יש מחיר...

מקווה שיצליח לשמור על הבריאות שלו, הוא באמת שחקן איכותי (לקח לי זמן להודות, אבל כן, סחף אותי גם) ואם הוא יעלה אח"כ עוד כמה קילויים, יש לי תפקיד טוב בשבילו אצלי..
(המריירת)

הוא לא הראשון ולא האחרון

שיעשה את זה. הנה לדוגמא טום הנקס שרזה לצורך התפקיד בסרט הזה (cast away) בסביבות 25 קילו (אם לא יותר...). ובסופו של דבר הוא גם קיבל אוסקר על זה... זו התעשיה- טוב לך תשאר, לא טוב לך- שנה מקצוע!

ToryMaster

New member
זה טיפשי

אם משהו לא בסדר, לא צריך לברוח ממנו, צריך לשנות אותו.

לא התכוונתי שצריך לברוח משום דבר

מה שכן התכוונתי לומר- שככה זה בתעשיה- יש מגוון של תפקידים ובשבילם תריך להתאים את עצמך כשחקן- זה חלק מדרישות התפקיד!!! כמו שיש תפקידים שלשמם מאריכים שיער/זקן, משמינים, קוצצים שיער/זקן/שפם, משתזפים וכן כן (אלוהים ישמור!) גם מרזים! אין צורך לשנות שום דבר-זה חלק מהדרישות ששחקן צריך לקחת בחשבון כשהוא בוחר להיות שחקן, זה כמו שפקיד בנק נדרש להתלבש בבגדים מכופתרים ולהראות אלגנט ולא יכול לבוא לעבודה בג'ינס וחולצה גזורה- חלק מהתפקיד! אף אחד לא ילך לשנות את ה"חוק" הזה של הלבוש של פקידי הבנק כי אין צורך!!! אותו כנ"ל לגבי שחקנים ושינוי המראה החיצוני שלהם לכבוד איזה תפיק נחשק.

laleniya

New member
אחרי זה קיבל פרקינסון וארוע מוחי

מה שווה לו האוסקר כיום הבן אדם הפך להיות 'שבר כלי'

חולה על עפר...

1.עפר שכטר כותבים שלי ו'... 2.הוא שחקן נהדר והוא לא רוצה להוכיח רציניות וכל הבלה בלה בלה האלה....והוא ממש לא נמצא בשלבי התפתחות הוא ממש שחקן...ושחקן טוב..! 3.מה שנכון נכון-עופר באמת לא היה צריך לקבל את התפקיד כי זה מסוכן וגם זה לא יפה...! קיצר החלטה שלו אבל בסוף הוא יבין שזה לא בסדר ויחזור לעצמו... ביי אנששים..!

15 ק"ג מהיכן?

מתחת למישקל שלו מה הם נורמלים? שיקחו ילד בין 26 ששוקל בדיוק בק"ג שהם צריכים מיסכן עופר זה עלול לסכן אותו אני מקווה שהוא יסיים את הטלנובלה בריא ושלם בס"ה הוא מתוק ושובה לב אני אוהבת אותו כשחקן אבל לא צריך לנתעלל בו

yonitbrk

New member
האמת היא שהוא כבר לא נראה טוב

וזאת ממבט קרוב על התמונה. שימו לב לעיניים הכבויות. הוא כבר נראה חולה.

הוא עדיין לא התחיל כאן את התהליך..

אבל אומרים שבטקס פרסי האופנה הוא היה נראה רע, כלומר רזה מידיי ועייף..

לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני מאוד מקווה שהוא לא יעשה את זה.. זה פשוט נורא! הוא כ"כ רזה במציאות אני לא מבינה למה הוא צריך עוד להרזות..

למעלה