הולה
|פינגווין|

CrazyPenguin

New member
הולה ../images/Emo191.gif|פינגווין|

אז לא אני לא באמת רוצה ללכת לדגמן או משהו כזה.. אני פה רק כי אני רוצה לשמוע דעות
בכל מקרה טל, בת 18. 1.60. שוקלת 38.5 (אגב יש פה עוד מישהי רזה בצורה חולנית כזו או שאני צריכה להתחיל לדאוג?) מה אומרים? (או אומרות? איך זה הולך פה? )

ממש מקסימה =]

שתדעי לך שהגוף שקיבלת זו ברכה וכייף לך, הרבה היו רוצות להתחלף תאמיני לי חח D:

CrazyPenguin

New member
טוב ואחרונה../images/Emo191.gif|פינגווין|

לא יודעת כמה תמונות בד"כ שמים פה..מקווה שלא הגזמתי ><

אני יכולה להגיד לך

שאני עד ליום בו התגייסתי שקלתי 39 ק"ג על 1.63 , וכמובן שהתגייסתי בפרופיל של תת משקל, אני בריאה לחלוטין וכנראה שהדבר נובע מחילוף חומרים/גנים או וואטאבר. השאלה מאיזו סיבה את שוקלת ככה?

CrazyPenguin

New member
כמוך ../images/Emo191.gif|פינגווין|

גנטי... כל המשפחה שלי ממש רזה
אני טוחנת ג'אנק פוד בכמויות מטורפות! לא נורא, קורה

דווקא לגבי הג'נק פוד

הייתי ממליצה לך להיזהר מבחינה בריאותית, אפילו שאת רזה זה לא מצדיק דחיפת חומרים מסרטנים לגוף. אני משתדלת להקפיד על תזונה נכונה בלי קשר למשקל הגוף בשביל חיים בריאים יותר, בלי קולה ובורקסים למיניהם. רוב האנשים אומרים, מה , אם הייתי נראית כמוך הייתי כל היום אוכלת אבל הם שוכחים שזה פשוט לא טוב

CrazyPenguin

New member
כן אני יודעת..פשוט קשה להיגמל../images/Emo191.gif|פינגווין|

חחח לא נורא...אני דווקא עושה ספורט ואוכלת גם דברים בריאים... אז כמה את שוקלת עכשיו?

היי טל

אני יכולה להגיד לך שהשאלה שלך היא מאוד אינדוידואלית, 99% מהאנשים סביר להניח יגידו לך שאת חייבת להשמין, וחלקם גם יניחו שיש לך בעיה כזו או אחרת, אני לדוג' התגייסתי במשקל 39 ק"ג על 1.63 , בריאה לחלוטין. כנראה שהדבר נובע מגנים/חילוף חומרים או וואטאבר. השאלה היחידה שצריכה להדאיג אותך היא האם את בריאה?

CrazyPenguin

New member
אתם מוזמנים חופשי ../images/Emo191.gif|פינגווין|

להעביר ביקורת, כן?
גם דברים רעים יתקבלו בברכה חח "האף שלך גדול!!!! פחחח"

Slow Cheetah

New member
את ממש יפה ^^

מה שכן, התמונה הראשונה לא ממש מחמיאה לפנים שלך בעיניי
המ. ואת מאודדדדד רזה, אבל אם זה בגלל גנים אז זה דיי בסדר אני חושבת.

למעלה