הולדן!

המיואשת

New member
הולדן!

קודם כל...נכון אני אמרתי שיעור חופשי ולא חלון כי אני פשוט רגילה. אבל!אני לא בתיכון. אני במכללה. לגבי העתודאות , הבנתי מזמן שזה כבר לא כל ה``חננות`` התורניות,אלא צה``ל מחפש בנרות מתנדבים...אבל זה שווה בסוף לא?(חוץ מזה שזה כעין חתונה קאתולית עם הצבא)...לא מרויחים בסוף טוב? למה אתה עושה עבודות עם רוסים?כדי שתעשה בסוף את כל העבודה?הוא יודע עברית? בכל אופן...אני גאה בך על ששרדת 9 סימסטרים-הללויה!!!! אז ככה , החיים הטובים כשעומדים לגמור...(ת`לימודים:))קמים מאוחר בסבבה... טוב. אז... אני היום בקריז כי יש לי בערך עוד חלון של שעתיים. דאמיט.(זה היה בשפה זרה קדי שה` לר יבין...)

אין לי דבר וחצי דבר נגד רוסים.

אז, לא היה לי שותפים לפרוייקט, ומצאתי אותו. הוא סטודנט מצטיין, ויודע עברית טוב, אבל יש לו בעיות ניסוח, ואחרי שהוא כותב משהו בספר הפרוייקט, הוא מבקש ממני לבדוק אותו. לכן אני מעדיף לכתוב את זה בעצמי. 9:20 זה בהחלט סבבה...אבל בשבוע הבא זה הולך לרדת ל-7:30 בממוצע... אל תדאגי....גם אני עדיין לומד :) ואני יודע מה זה דאמיט :)

המיואשת

New member
אני אמרתי משהו רע?...

לא התכונתי לומר שום דבר רע על אף אחד!!!!! אבל...זה טוב לעשת עבודות מוקדם בבוקר...אז עובדים הכי טוב... כשתסיים ללמוד צה``ל ישתמש בידע שלך נכון?...כמה שנים?.. ו..אח``כ תעבוד בחברת הי-טק? תענה לי,טוב?

את צודקת בנוגע לעבודה בבוקר.

אבל אני אישית לא מסוגל לעבוד בשעה כזו :) אני עוד לא יודע כמה יהיה הידע שלי בצבא, כי אני עוד לא יודע מה אני אעשה. סביר לוודאי שאני אתעסק עם דברים שלמדתי....אבל יכול להיות שאלמד ואתפתח תכיוונים חדשים. אני צריך לעשות 6 שנים צבא, שמתוכם 3 יהיו במשכורת חיילית * 2 (600 ש``ח), ועוד 3 שנים של קבע במשכורת של 5000-6000 ש``ח... אחרי זה אני חולם על הייטק...וחולם על סטארט אפ....ופטנט שישנה את העולם, אבל יש עוד זמן. :)

המיואשת

New member
אני אישית...משום מה:

לא יודעת למה... אבל יש לי תחושת בטן חזקה שעוד אשמע עליך בחדשות עוד כמה ימים... בתור ממציאן או משהו כזה... ואני לא חושבת שאני מאוד טועה... סתם ככה-אם תקים חברה או משהו תתן לי עבושה שם?אני כבר יהיה עם התואר, ו...מקסימום תמיד צריכים עוזרת שתנקה ת`משרד,לא?...

את יודעת....

2 בוגרי טכניון הם מנכ``לים של חברת וויזן-טק או משהו כזה.. ניקנו ב- 800 מליון דולר (ע``י חברת ענק ברודקום). אפילו המזכירה של החברה הפכה למיליונרית...:) ובכלל, יש עוד לפחות 6 שנים עד שזה יקרה. אני אבל כרגע עם דברים אחרים על הראש.... ומזל טוב על המבחנים.

למעלה