הולדן 8-p

בבר

New member
הולדן 8-p

בוקר! כתבתי לך הודעה למטה ולא הגבת. יום קסום, עינב.

בבר

New member
טוב אני גולשת לבדוק :cool:

וחוזרת אלייך- תודה. עינבונ`ה.

אני כבר אקרא את תגובתך בעוד חצי שעה

אני יוצא בעוד 3-4 דקות מהבית. קצת באיחור, אבל גם זה לא רע. וגם היום, זה הולך להיות יום טוב...אני מרגיש את זה. אוי, זה מזכיר לי את השיר של בן ארצי (מישהו בכלל אוהב אותו?!), ``מטר של מטאורים``. אני לא ממש אוהב את בן ארצי, אבל השיר הזה שלו הוא מדהים. השיר הוא עם מוסיקה שמחה, והוא מדבר על ``היום שבו תמות...`` ממש אירוניה... :) אני כבר אקרא את תגובתך כשאהיה במעבדה. שלך, תומר :)

המיואשת

New member
כן....הוא נואק וצועק ובוכה ללא טעם.

מה יפה בקול שלו ? בחיי צריך לדעת למי להיולד.... אני בתוק מוציאה לאור או מה שלא תיקראו לזה...לא הייתי משקיעה גרוש בנער:) זו המציאות חבריה, תודו!

המיואשת

New member
אולי...

פשוט לא נעים לגלגל``צ לא לשים ת`שירים שלא ברדיו,כנ``ל כל הרשתות המזקינות והבלות...אז הם שמים אותו ככבוד לאביו מזל שרדיו ת``א לא נגועים בדבר הזה...רק בגלל זה אני סולחת על הפרסומות האינסופיות שלהם:).... אבל אולי אם אקשיב למילות השיר המדובר יותר טוב,כן אוהב אותו... זה נתון לדיון עוד,פשוט לא שמעתי ת`שיר.

צהריים טובים

את מעבירה ביקורת על זמר...כאשר עוד לא שמעת את השיר המדובר. נו, נו, נו. גם אני שונא את השירים שלו ``אני אפס`` וכאלה..... אבל השיר הזה לדעתי הוא ממש לא רע בכלל.... יצא לי לתופף אותו על השולחן שלי בחדר בקולי קולות. אחרי 20 שניות של תיפופים רציניים שמעתי צעקות, להנמיך את הווליום ולהפסיק את התיפופים....כמה חבל :(

בבר

New member
ההודעה מחכה לך יקירי

ההודעה כבר נשלחה אלייך אך אני לא אהיה כאן היום <אולי אני אהיה בערב אבל לא בטוח> טוב אני שולחת לך עוד אימייל מתוק. :cool:

למעלה