הוי, אלוהים!!!
היום ביקשתי ממשהו שישים תיק על השולחן, וברגע של הסח הדעת הוא גם פתח אותו... אני ניגשת לתיק, והוא כבר "מסביר" לי: "עזרתי לך לפתוח"
אמרתי לו: "תקשיב, אני לא אמרתי לך לפתוח את התיק ואתה לא היית צריך לפתוח אותו! מה שאומרים לך- תעשה, מה שלא אומרים לך- אל תעשה! אמרתי לך לשים את התיק על השולחן- שים על השולחן, לא אמרתי לך לפתוח- אל תפתח! כמו תוכי!" וכאן הגיעה שאלת המליון דולר: "מה זה תוכי?"
הסברתי לו שתוכי זאת חיה שמה שאומרים לה היא אומרת... ואזזזזזז...... אסון!!!!! "זה לא בסדר! את אומרת שאני תוכי! זה לא יפה להגיד על אנשים שהם חיות! פעם אחרונה שאני מגיע לכאן!" (באמת תודה, חיסכון בעבודה
) "תקשיב לי רגע" ניסיתי להסביר "תוכי זאת לא חיה, תוכי זאת ציפור מאד יפה!" "זה לא משנה אם זאת חיה או ציפור! את אמרת עלי שאני תוכי!!" ניסיתי להסביר לו ש"להיות כמו תוכי" זה רק ביטוי, וכולם משתמשים בו, ואני אומרת אותו גם לחברות שלי, ואף אחד לא נעלב כי כולם יודעים שזה לא באמת אלא רק ביטוי, והתנצלתי בפניו שלא התכוונתי לפגוע בו רק להסביר לו...... בלה בלה בלה....... בסוף, מה הוא אומר לי? "טוב, את כבר אמרת שאני תוכי ולא התכוונת, אז אני אמחק את מה שאמרת אפילו שאי אפשר למחוק כי את כבר אמרת, אז אני אחשוב כאילו מחקתי ותשכחי מהכל".... WTF???
היום ביקשתי ממשהו שישים תיק על השולחן, וברגע של הסח הדעת הוא גם פתח אותו... אני ניגשת לתיק, והוא כבר "מסביר" לי: "עזרתי לך לפתוח"