הוי , איזה יאוש

ענתי יקרה,תודה שאת סומכת עלי

אך אני כבר לא סומכת על עצמי שאני מתנהגת נכון, יושבת וחושבת איך להגיב, מה לעשות כדי לא חהרגיש רחמים עצומים עליו ואז אתחיל לבכות. זה ברור שאם אבכה , הוא מיד ייתעשת וידאג לי, אך אני מרגישה שזו מניפולציה על רגשותיו. ניצה דיברה אתי מקודם ונתנה לי עצה שלא חשבתי עליה, כי היא כבר אלופה בתרופות!!! היא ייעצה לי לתת לו חצי כדור הרגעה לפני שבאים אנשים ואז אולי הוא לא יהיה בלחץ, אז שווה לנסות , אדבר על כך עם הרופאה. לגבי הקניות , אני צריכה יותר לפצל אותן ושלא יהיה לי הרבה ביום שישי, אך תמיד יוצא שיש הרבה מה לקנות אם שני ילדים או יותר בבית וגם עבור הורי. גם החום משפיע. אך כבר חשבתי שבאמת גם זו אפשרות לעשות משלוח. מקווה שאת מרגישה טוב יותר נשיקות ושתהיה שבת נעימה, להתראות, טובה

טובה, דעתי קצת שונה משל ניצה

לא נראה לי סיבה מוצדקת לתת לו כדור בגלל שאנשים אמורים לבוא. יותר טוב שאת עצמך תקחי כדור הרגעה לפני כן. אינני מתכוון חס וחלילה לסנות בך. אני באמת חושב כך. העיצה של ענתי על משלוח היא מצויינת. אפשר לשלוח כל דבר שהם מסכימים. הם שמים קרח יבש ואם יש משהו שהתפוגה קרובה, יהיה אותו דבר עם משלוח או הובלה עצמית. קחי אתך רק מספר קטן של פריטים שאת צריכה מיד, כי המשלוח מגיע יותר מאוחר.

יענק'לה, כל הכוונה שלי היית

למנוע מאהרון התרגשות וכתוצאה מכך בלבול ואי נוחות, לא חס וחלילה להפוך אותו לזומבי או משהו כזה, זה שהוא יהייה רגוע ולא מבולבל ולא עצבני בטוח יהפוך כל מפגש כזה לקצת יותר נעים ויותר שמח וימנע התרגזויות מיותרות...הייתי מייעצת לטוב'לה לשקול זאת שנית ולהתייעץ עם הרופא, ולפי עצעותיו לפעול.

הבנתי אותך, ניצה יקירתי

כמעט תמיד יש לנו דעות דומות, הפעם אני חושב קצת אחרת...
לילה טוב

אגסיל

New member
אני קוראת אתכם וליבי כבד

אני עוברת את המצב הקשה עם ב' ועם אמא שלי מזה כ-5 שנים. אמנם אני בת יחידה וגם אני לא לגמרי בריאה אך מה זה לעומת ה-20 שנים שאתם עוברות. אני כל כך מרגישה אתכם וכל כך מאחלת לכם רק טוב, ואחרי שאני קוראת אתכם אני פשוט לא יודעת במה לנחם. המצב קשה וגם לי מחכה עוד דרך ארוכה. אבל כנראה הקבוצה הזאת שתומכת ונותנת כתף כשצריך ועוזרת אחד לשני זאת ההרפייה שלנו. אני מאחלת לכולם שיהיה לנו קל יותר ונהנה מהדברים הקטנים והטובים של החיים. אוהבת את כולם ומחבקת אתכם. לילי

אירילה

New member
לילי , החלמה מהירה מהוירוס ../images/Emo191.gif

ותשדלו להישאר כולכם בריאים למפגש בחיפה.

ענתי44

New member
../images/Emo141.gifיקירה, תרגישי טוב

גם אני מרגישה ממש לא טוב. אתמול הייתי אצל הרופאה. החדשות הטובות שזה לא אבנים בכיליה כמו שחששנו. אני משתדלת לנוח. מאחר ורק אמא ואני בשבת אז המעטתי בהכנות. ואני מנסה לשמור על עצמי ולא להתאמץ. בקשר לחיפה. ביום ראשון אני אתקשר לשם ואברר פרטים. אז אני אודיע מתי יש סיור ונחליט איפה נפגשים. שבת שלום לכולם.

ענתי היקרה,

מקווה שתהיי לך שבת שקטה ורגועה, ותצליחי לנוח ולאזור כוחות לקראצת השבוע הבא, בכלל אני מציאה על כמה ימי חופשה לפני הנסיעה לחיפה, שיהיו כוחות ותוכלי להנות מכל הזכרונות... בנתיים שולחת לך
ענק , שבת שלום!!!!!

sarale14

New member
ולפעמים אנחנו המטפלים שוכחים את

עצמנו , אנחנו רק בני אדם אז צעקת - זה בסדר ,

למעלה