,הוורד שלי.

גדעון היחידי

New member
מנהל
,הוורד שלי. געגועים לכל הנץ עלווה לגזע הירוק והחסון. גם לקוצים אשר בסערת הלב יקיזו דם אציל כחול. וורדים, אינם נובלים ילדה. הם נותרים רעננים לעד, בזיכרון.

שמים1

New member
אגלי טל אהבה אינה נובלת איש היא פורחת במסתרי הלב יוקדת כשלהבת רועדת ביום חורף קר כהנץ ניצן זעיר לשושן פורשת מרבד מילים נוצץ כאגלי טל של בוקר.

פרח אשליות "החוכמה היא לקטוף את הוורד, מבלי להידקר מהקוצים,," ../images/Emo7.gif את לא נזהרת כה נמהרת, והדקירה כואבת ללב חודרת פוצעת וטיפה אילמה כדם אדומה נוטפה מקרעי לב עגומה. והוורד ,אף שדקר לא נבל,ונותר אדום ורענן

odo13z

New member
הוורד והקוץ...../images/Emo66.gif טיפות הגשם הנוטפות והדמעות כמעט ולא נדע הוורד האדום הקוץ אשר הכאיב ראשית....או אחרית.... ולא נדע על מה טיפות הגשם העקשן.... והדמעות... על הניחוח של הוורד אשר ריחו לא פג או על כאב הלב.....בשל הקוץ שמסרב להיעקר...? מטבע......יפה....:)

יערית 1

New member
בגעגוע../images/Emo20.gif קולי נדם ברגעי סער, מילות אהבתך עטפוני בחום כמו לוכדות באלם גופי, עוטפות שתיקותיי בעיניים נוצצות. עטויה בגלימת שלווה, נודדת בשבילים עלומים, בדממות זועקת שמך, בגעגוע. ----------------------------- ../images/Emo140.gifגדעון, שיר ניפלא !

גדעון היחידי

New member
מנהל
בגעגוע עודני מתרפק על האתמול אך צופה בערגה למחר. וורדים בזיכרון הם בני אלמוות אך אנו זמננו קצוב. בלבי מקום לעוד אהבה סוערת מקודמותיה. חש אני בפעמייה. קירבי הלום היי רוגשת כנערה, חושי את החום, בוורד האדום. .

יערית 1

New member
פעימות לב../images/Emo20.gif פעימות ליבי מתנגנות, מתלכדות באהבה ותשוקה נרקמות בעדנה, נחתמות בנשיקה. סערת לבבות הולכת וקרבה. רגע של גודש, הלב עולה על גדותיו. דמעה חמה במורד לחיי, נוחתת על לוח ליבו, צורבת נפשו, חורטת געגוע.

למעלה