אבישי ידידי?
אתה כותב:"...בצ'אט של הרדיו בינך לבין כמה אנשים שאפילו לא שמו לב שאני שם. להזכירך אחד הכינויים שבו בחרת על מנת להגדיר אותנו הוא NAITIVS (ילידים) (המובן של המילה הזאת הוא אינדיאנים, ילידם חסרי תרבות, זה הכינוי שבו משתמשים לאינדיאנים האמריקאיים ולאבוריג'ינים האוסטרליים)..." אגב שכחת את השבטים האפריקאים ואלו של האמזונס. אנשים לא שמו לב שאתה שם? מדוע? אתה וועדת הצנזורה והביקורת של שידורי רדיו יאסו? בתור בן של ניצול שואה, אבא בן חייל שנושא את שמו של חצי האח שלי שנספה במחנות ההשמדה, האמן לי גם אם הייתי רוצה להגיב לנאצות שהופנו עלי, בטח לא הייתי עושה את זה בתוכנית של יום השואה. אז אנא ממך על תכניס מילים בפי מה גם שלא נאמרו אף פעם ולא נכתבו אף פעם. כן אני אומר הישראלים כי גם אני ישראלי מבחירה ולא מלידה, איש שיכל לחיות בשלווה(?) של הגולה, ולא לבוא לבד בארץ, לשרת בצה"ל כחייל בודד, להיפצע ולשכב 69 יום בבית חולים כאשר אין כמעט איש לצידי. ואם אני מדבר על תופעות בחברה הישראלית בתחום המוזיקה, אלו קביעות ודעות אישיות והרבה אנשים במדינה מסכימים איתי. לא נכון שהאירווויזיון (תחרות זמר בעל איכויות לא מהגבוהות בעולם לדעת רבים מאוד באירופה ) מהווה נושא שיחה והערצה במדינתנו? לא נכון שרב הקהל הישראלי חייב כוכבים כדי להגיע להופעות ולהצטלם אתם? לא נכון שדעת הקהל של הרב כאן מעוצבת משדרנים, עיתונאים ולא מעצם התכנים? ולגבי KAZANTZIDIS הנה הציטוט המדויק(http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=581&firstmsg=15: )"רק להשכלה כללית MARINELLA עשתה את הקרירה המדהימה והנהדרת במרכז השמיים של הזמר היווני לאחר שנפרדה משירה וממיטה מהזמר הגדול אבל הבעל השתלטן, המכה והאכזר שהוא מושא הכבוד העיוור של הקהל הישראלי אוהבי מוזיקה יוונית...." הוא לא מושא אהבה שלכם? אכן הוא כזה. אך מה לעשות שהוא היה גם מה שנאמר עליו, דברים שנכתבו, דברם ששמעתי מאנשים שהיו עדים להתנהגות שלו (כמו חמי ז"ל ואומנים רבים שאני בקשר אתם ושיתפו אתו פעולה בשנים שהוא הופיע). איש לא פקפק על תרומתו בזמר היווני, למרות שיש ויכוחים לגבי התכנים, מקור חלק גדול משיריו והתנהגותו הכללית. חופש הביטוי מאפשר השמעת דעה. זכותך לקבל וזכותך לאו וכמובן להגיב עליהן. נראה לי שמסיבות אישיות החלטת לא להגיב על הדעות אלא עלי. ומכות מתחת לחורה נוסח " ציטוט של אנטישמי שונא יהודים בקלות יכולתי להחליף את המילה ישראלים במילה יהודים" לא הייתי מצפה מבחור משכיל כמוך. אבל מי אני שאעיז להתווכח עם קביעות של ילדי הארץ? כולו משהו שהיה יהודי ולפעמים "יהודון" בניכר, ו"יווני" המדינה שאמורה לאחד את היהודים. שיבושם לך...