הווידוי הגדול

GLGGM

New member
הווידוי הגדול

לפי הקצב הזה אני עוד אתבקש לצום צום של 40 יום ללא אוכל ושתייה במשך כל התקופה ותענית דיבור שנתיים... נכון נסיכיי: עוויתי: כי נולדתי בכלל ביוון ויוונית היא שפת האם שלי ובגלל זה אני מבין את תוכנם של השירים היוונים וקל לי יותר להגיע לחומרים... חטאתי: כי בנוסף לכל נולדתי "אריסטוקרט". מעניין מה היא הגדרתכם למונח... פשעתי: כי העזתי להיות אוהב מוזיקה יוונית ולא אוהד שלה... זדתי: כי כל מטרתי בחיים היא לנגח את KAZANTZIDIS... אשמתי: את האל העליון, מלך שמיים וארץ במעשים שמבצעים בדרך כלל בני תמותה... דיברתי דופי: כי בתוך עמי אני חי והעזתי להצביע על עובדות שקורות בתוך החברה הישראלית... גזלתי: מכבודכם להביע תמיד את הערצתכם העיוורת... הרשעתי: אתכם בתור "עמך", אני ה"מורם מעם"... חמסתי: את מושא אהדתכם טפלתי שקר: על כליל השלמות עלי אדמות, שאת להיטו הגדול "DIO PORTES EHEI I ZOI" קנה ב-250 דרכמות מאישה מסכנה מכורה להימורים ורשם אותו על שמו... יעצתי רע: כאשר אני מפנה מידי פעם את חברי הפורום לאספקטים אחרים של המוזיקה היוונית כיזבתי: באמרי את האמת המבוססת על עובדות ועדויות... לצתי: (לדבריכם) על ה"עמך" שאני חלק ממנו מתוך אמונה והשלמה... מרדתי: במוסכמות של הקיבוע של חלק גדול אוהדי המוזיקה היוונית בארץ... ניאצתי: במי שעשה את הצלחתו ואת כספו על גבם של מסכני העם... (ME TRAFOUDIA GIA TON PONO KAI TIN XENITIA, RETIRE PERNO STIN KIFISIAמתוך השיר של STAVROS KOUGIOUMTZIS: ITAN PENTE ITAN EXIובתרגום חופשי: בשירים על הכאב והניכר אני קונה דופלקס בפרבר יוקרה...) סורר אני: כי אני מתייחס לדברים ולשירים לגופם... צררתי: את חברי הפורום בהכריחם לקבל את דעתי בלבד.. הקשתי עורף: לכל מי שרצה עזרה בנושאים שאני יכול לעזור.. רשעתי: בניסיוני לפתוח אופקים ולהביא עובדות... שיחתי: את מוסר חברי הפורום... תיעבתי: את כולכם כי אתם אוהבי KAZANTZIDIS... תעיתי: מדרך הישר של המוזיקה היוונית כי כל מה שלא KAZANTZIDISותקופתו, לא בא בחשבון.. תעתעתי: את כולכם והסתרתי את מוצאי המיוחס, את דמי הכחול ואת הבוז שאני מרגיש כלפי העם הנחות היושב בציון והתפרץ לי רק בימים האחרונים. אני "מורם מעם " גאה... סרתי ממצוותיכם וממשפתיכם הטובים...?: השופעים באהבת הבריאות, הצניעות והענווה. על כן נסיכיי: חטאתי לפניכם, מחלו נא לי, סלחו נא לי, מחקו נא ועברו את פשעי ואת חטאי מנגד עיניך, החזירוני בתשובה אל תקליטיו הנדירים שרק לכם יש וכל האחרים מתפעלים מרכושכם... וסוף-סוף פתחו את עיניכם, לעובדות אי אפשר להתכחש! יש חיים ומוזיקה מעבר לאהדה העיוורת...

12אניהיא

New member
אנג'לו...

אתה התוודית ובאמת יפה מצידך.... אז ככחולה בפורום (כאילו אני המינהלת
) אני אחשוב על עונש ראוי לארסטוקט שכמוך שדם יווני זורם בורידייך. וכן דיסקים אמורים להיות נדירים ולהישמר בכספת הרי מוזיקה לא ניכתבת ומנוגנת על מנת שכולם יהנו ממנו. לילה טוב ונעים לך
ענת

GLGGM

New member
כיאה לאריסטוקרט...

אצפה בכיליון עיניים לעונשך ואקבל אותו בהשלמה וללא כל התנגדות מצידי... וכמו שאמרה מריה אנטואנט,הקולגה מימים עברו ובפרפרזה: "אם אין לחם אוכל עוגות"

והעונש הוא.........................

שתמשיך להפיץ את דעותיך וידיעותיך. שתמשיך לתרגם ולתקן ולהאיר תרגומים שתתן המלצות ותפנה את הפנס לכל הפינות. זאת ארץ דמוקרטית. ואם מישהו לא מסכים זכותו להתנגד וחובתו לנמק. ובעינייני רגש - על זה אי אפשר להתווכח. רק לכבד זה את רגשותיו של זה - למה להעליב. אגב, לא כל אחד מבין אירוניה... ובאשר לקזנצידיס - אני ממליץ להתייחס לגופו של טקסט, מנגינה ביצוע - מה אכפת לי מי שר ? ואם ביאליק היה פאדופיל (סתאאאאאאאם) הוא יפסיק להיות משורר לאומי ? לא - ובצדק.

yannhs

New member
יופי של מקאמה, בכל הכנות- אבל ויש

פה אבל , נדמה שגם כאן אתה עדיין ממשיך להסתלבט על קזנדזידיס ושבקשת הסליחה והמחילה שלך אינה אלא הוספת חטא על פשע אבל אתה יודע מה? עזוב, נו, זכותך לא לאהוב את סטליוס וזכותך לנגח אותו מתי שרק תרצה וזכותך להביע את כל רחשי ליבך ואת כל אהבתך למוסיקה שהיא לא קזנדזידיס (ודרך אגב גם אילו ששומעים סטליוס אוהבים עוד דברים- תתפלא) אבל אל תשכח דבר חשוב אחד- אם לא סטליוס- הפורום הזה היה מכיל עשירית מהחברים שיש בו כעת כי את האהבה למוסיקה רכשנו מהמבוגרים והוותיקים שהיו מקשיבים לו שר ועיניהם דומעות כי נזכרים הם במשהו שהיה, ואיננו עוד...

12אניהיא

New member
yannhs דעתך זו דעתך...

ואני לא אנסה לשנות אותה. אבל זה אפשרי שתשרשר?

shmuel16

New member
ברשותכם, גם אני רוצה להתוודות

חייב וידוי קטן, אנחנו החדשים בתחום המוזיקה היוונית למדנו והשכלנו רבות מאנג'לו ועוד חברים בפורום הזה ובפורם של היידפארק וכן מכל שידורי רדיו יאסו, ועל זה אני מודה לאנג'לו וכל שאר החברים. שפר מזלנו שאנחנו החדשים אוהבים את כל היוצרים, ואת כל הזמרים והזמרות במוזיקה היוונית, מכל התקופות ומכל אזורי יוון, העיקר שהשירה שלהם תיגע במיתרים הנכונים.

תמנונה

New member
../images/Emo110.gifנכון חדשה כאן בפורום../images/Emo26.gif

אבל לא חדשה באהבתי את יוון, על שיריה ותרבותה. אם אתבקש........אז יש לי גם דוקומנטים..... לצורך העניין. ועכשו לגופו של עניין. קראתי את השרשור דלהיום וגם את קודמו והנה גם תגובתי. אין ספק שאנג'לו אפילו שהוא אריסטוקראט..... מעשיר ותורם לפורום זה ולא רק בגלל שהוא יליד יוון ודובר השפה אלא בגלל המטען הענק שיש לו. תזכרו חברים לא כל אחד שיש לו מטען כה עשיר מוכן לעניק להתחלק בו...ועל כך תבוא עליך הברכה (תראה איך אני מתחנפת אליך.... סתאאאאאאם). לי בתור סתם בג'ג'ינה פולניה, ואולי גם קצת אריסטוקרטית..... שמתה על תרבות יוון ושיריה..... תרמת אתה והרבה חברים מכאן .....רבות. יחד עם זאת ולעניות דעתי בלבד.......כל אדם והעדפותיו כמו בכל נושא אחר כך גם במוסיקה . אתה שיש לך מטען אדיר (לא חריג .....) בכל הנוגע לתרבות יוון.. נותן לנו בכיף את כל המידע והכלים שעומדים לרשותך.......... והשאר איך אומרים במחוזותינו.......... כל אחד לנפשו. ורק אזכיר כמה פיגורות ידועות בשטח האומנות שלא היו מי יודע מה ידועים ביחסם כלפי נשים......... למשל פיאקסו.... למשל דייגו ריביירה (בעלה של פרידה קאלו שלא מזמן עשו עליהם סרט מדהים) למשל פראנסיס בייקון צייר ידוע שמה זה שנא נשים והתעלל בהם דרך ציוריו.... למשל תומרקין .......שפרט לפה הגדול שלו נתן גם כמה כאפות לזוגתו..... ועד רבים טובים אחרים. אגב את כל הנ"ל אני שופטת רק לגופו של עניין, וזה עבודותיהם. אנג'לו לי אישית תרמת רבות....עד עכשו אהבתי סתם את השירים המקסימים היום אני יודעת מדוע אני אוהבת. אני רוצה בהזדמנות זו להודות לאלי זילברמן ולכל השדרנים המקסימים ברדיו יאסו ששמו הגיע כבר מעבר לים....כן כן.......!!!!!! תמנונה~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גם לי יש וודוי קטן.....אתם לא יודעים כמה קשה לי עם השמות הארוכים של כל הזמרים על מלחיניהם.........כולם כמעט נשמעים לי אותו שם.

יאללה-למילחמה

ברוך השם.. היסתיים יום השואה,כולם לצאת לקרב,לא לוקחים שבויים. אם הייתי אוהב זמרים לפי אישיותם או לפי מראם או לפי דעותהים או לפי התנהגותם לא הייתי אוהב אף אחד.אבל אני אוהב מוזיקה במיוחד בשפתם של הוריי. כל אחד יכול להביע את דעתו על כל דבר,לא צריך להתנפל האחד על השני. ודווקא ידענים מכובדים בפורום כפי שאנו קוראים להם ה"מומחים" מוסיפים המון ובמיוחד כשהם "מיתכסחים". רק בואו נעשה את זה בצורה תרבותית,כמו ישראלים טובים ולא כמו אלה מעבר לים שאת "הארומה" שלהם אנחנו מעריצים ומי שראה את דרבי הכדור -רגל באתונה מבין על מה אני כותב. אז יאסו לך רפאל.. תמשיך להרגיש בן בית ביננו... אתה מישלנו, |

לא צריך מלחמה

יום אחד לא ניכנסתי לפורום אני קורא באמת שיש מלחמה.אנחנו צריכים להבין שלכל אחד חי ומפרש לפי העולם שלו.אם רפאל כותב את דעתו שלו זו הפרשנות שלו ,ישנם שלא יסכימו איתו אך יש לרפאל ידע רב אולי יותר מהממוצע כי הוא חי ביוון הרבה שנים וספג את רוב הםיפורים שקרו בתקופתו ואנחנו היינו כאן.יתכן שרפאל היציג את ידענותו בצורה שלא מצא חן בעיני אחרים זה לא אומר שזה לא בסדר כי כך הם חושבים.לכן אפשר לנהל דיאלוג ללא מתחים ועצבים ולנסות לדלות מאחרים רק מה שאתם רוצים לא כל מה שניכתב .יסו לכולם!

סיריוטי

New member
קראתי את מה שכתבת

ואת הדברים שיאניס אמר ואני רוצה להסכים משהו עם יאניס בלי סטליוס הרבה אנשים לא היו נכנסים למוזיקה היוונית או לפחות לא כל כך מהר, ועוד משהו שחבר טוב אמר לי תראו לי עוד זמר שהיה כזה מיתוס ביוון כמו סטליוסו שהגיע למה שהוא הגיע ושהגיע לאיפה שהוא הגיע אתה צודק שלא חייבים לשמוע רק אותו ואני בטוח שהאבה אליו היא לא עיוורת כמו שכתבת, פשוט אוהבים אותו בתור זמר ואני לא חושב שאחרי הקריירה שלו אפשר להגיד עליו דברים כמו שנכתבו אז אני שמאד מאד אוהב את סטליוס ויש לי הרבה שירים שלו אוהב עוד הרבה זמרים אבל כל אחד אוהב את הסגנון שהוא אוהב לשמוע ואי אפשר להאשים אותו ולא כל אחד בא עם ראש פתוח לכל המוזיקה יוונית סיריוטי

אני מסכים למה שנאמר פה.

אני מסכים עם החברים,,,יאניס וסריוטי. הסלוניקאים, הם שעבדו עבודה שחורה. אם זה פועלי נמל או סבלים. הם ידעו איך לחיות ביום היו עובדים ובלילה ישבו שמחו ושתו ושמעו שרים של סטליאוס ורמבטיקה.רוב השירים ששמענו בארץ בשנות ה60 היו של Στελιος Καζαντζιδις ,תגיד לי אדון אנג'לו היקר אזה זמר יווני יש לו תואר מיתוס בחיו ובמותו.עוד 100 שנה לא יקום זמר כמו קזנזידיס. שיהיה לכם חברי הפורום כל טוב, ושהיה שקט ורגוע ונישמע רק מוזיקה יוונית.

Maxi37

New member
GLGGM לא הבנתי למה העלבות ?

אני שומע את השידורים שלך ואני לא מבין למה לפגוע ולעקוץ אנשים לכל אחד מותר לאהוב מה שהוא רוצה אתה לא חייב לכפות את דעתך על אחרים על המילה "חופש הבחירה" לבטח שמעת... כל אחד והטעם שלו... כל הכבוד על הידע - אבל להשתמש בביטואים פוגעים ומעליבים.. ממש לא יפה ולא נאה... במידה ואני אוהב את אנטוניס רמוס ואנה ביסי אז אני ירוד בעינך ? הביטויים שגם ב"ווידוי" השתמשת מתאימים לתקופה האפלה של 1939-1945... תחשוב על זה...

odeliaabut

New member
אנ'גלו היקר

ראשית, אני מודה לך על יום שבת היה כיף אני התענגתי על המוזיקה וההופעה נתנה לי אינרגיה עד לפעם הבאה (בתקווה וציפיה), אני לא מבינה את כל ההתקפה שהיתה כאן ולא נכנסת כי הגעתי למקום שבו יש חיבור עם עוד אנשים שכמוני אוהבים את המוזיקה ואם הארת את עינינו במבט לזמר שלפני הכל הוא בן אדם אז יופי צריך לזכור שבימה לחוד וחיים לחוד!!! והכי חשוב שכחתי לשאול אם אתה מכיר את אדוניס רמוס ואם כן לא איכפת לי איזה מיתוס תנפץ לי עליו רק תיקח אותי אליו, זו הבקשה היחידה שלי ותגיד לי מתי להזמין כרטיס טיסה לראות אותו

וואו, איזה אנרגיות חיוביות, תמשיכו

לפרגן כך, נראה לי שהמשיח בדרך, על כל פנים שיהייה לנו ולכל עם ישראל באשר הוא, אחלה שבוע לקראת הימים היפים שעוד נכונו לנו, וכמובן, איך אפשר בלי המוסיקה היוונית,הרבטיקה, ה-לאיקה והדמוטיקה וכל מה שבינהם..

notis12

New member
אודליה היקרה

אני לא יודע אם אנג'לו מכיר את רמוס אבל אני בתור אוהב את המוזיקה היוונית מהגיל שהתחלתי להבין מהי מוזיקה .... אני באופן אישי מאוד אוהב את מה שרמוס מבצע . לדעתי הוא אחד הזמרים הטובים ביותר של הדור החדש . גם אני עדיין לא זכיתי לראותו בהופעה חייה והוא אחד מהבודדים שלא ראיתי עדיין אבל את את הדבר הזה אני מתכונן לתקן בקרוב מאוד ... יאסו רמוס מתטרגודיה סו ............

למעלה