הווידוי הגדול

דוד- הגברת עדיין חיה ונושמת

יש אמונה טפלה שגורסת שכאשר אומרים על מישהוא שהוא נפטר. זו סגולה לאריכות ימים.

DIDI1232

New member
בועז ידידי ......................

אני מציע שמישהו כאן בפורום יעשה סדר ויעלה את כל קורות חייה מיום הולדתה של גברת מרינלה ועד היום על מנת שלא נוטעה חלילה וחס. עד עכשיו, ואני קראתי את כל שנכתב עליה בשבועיים האחרונים בפורום ע"י גדולים ומלומדים ממני, הגברת היא שרלילה ושרמוטה, סיימה לשיר, מוכה באכזריות שהתאכסנה במחסה לנשים מוכות באתונה, בועז ידידי , לכל הרוחות, מה זה תרם עד עכשיו לפורום שלנו ? על כן אני מציע שמיהו ירים את הכפפה ויעלה בכתב את כל תולדות גברת מרינלה מאז ועד היום.

1Yasoo1

New member
כשלא יודעים אז שותקים

אומרים סייג לחוכמה שתיקה.... אתה לא יודע אל תתערב ככה רבים מאיתנו עשו בהלך חילופי הדברים כאן אבל להגזים עד כדי כך גם אני לא יכולתי להתאפק בתחילת החודש יצא דיסק של מרינלה ורוב השירים שלו שודרו אצלנו ברדיו האינטרנטי... אז לפני שאתה כותב שטויות תבדוק !!!!!

DIDI1232

New member
ידידי היקר אלי... פספסת...

ידידי היקר אלי, פספסת את הפואנטה ובגדול. אותי חייה ומותה של מרינלה מעניינים כקליפת השום. אותי מעניין לדעת איך אנשים מכובדים ומלומדים כאנג'לו, אבישי , סנר ואחרים גוררים אותנו מתרבות המוזיקה היוונית למריבות, מדנים ואשפתות שמקומם יאה למדורי רכילות. אני לא מתכוונת לעזוב את הנושא ולהשיב לכל המקטרגים, עד שיחזרו למטרתו המקורית של הפורום ומיד !!! וההשתלחיות הדדיות בגופם של חברים קרובים לי פוגע ומעליב אותי ובמיוחד את אותם אורחים שנכנסים לפורום קוראים ולא משאירים תגובה, איך אנחנו נראים בעיניהם לא מוכן שתפגעו בנו !!!!!!!! ואני משיבה מלחמה בשמם של כל העומדים בצד !!! ויפה שעה אחת קודם !!!!!!!

zbekiko

New member
הסתתרות

גם שכתבתי שטויות שלאחר מכן הצטערתי שיצאו ממקלדתי לא בחרתי להסתתר מאחרי סינונים אלא הופעתי בשמי בפורום שידוע מי מקיש אותיות מאחריו . באם יש מטיף הופע מיד.

P l e a s u r e

New member
כולכם מדברים שטויות - והרבה

חזרתי מפאריס ביום שלישי בלילה יום אחרי יום השואה בישראל אנשים תתעוררו - אם אתה יהודי/ישראלי בחו"ל זה ממש לא אהוד/אהוב האנטישמיות גוברת ומתחזקת ואתם כאן מזכירים לי את הגלוחים שליד הסיין מתרכזים בלילות... בדיוק אותו סיגנון ורציתי לומר כל הכבוד לכם..כך הדרך לאבדון ממש קצרה ..... ארץ אוכלת יושביה, אדם לאדם זאב !!!

12אניהיא

New member
איכססססססססססססססססססס!!!!!!!!!!!!!

זה מה שיש לי להגיד!!! מה זה הלינץ' הזה? אפשר לחשוב מה כבר נאמר. תפסיקו זה ממש מגעיל מה שקורה כאן.

למעלה