הווה ועבר

בלב גבר

New member
הווה ועבר../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

צופה אני בהווה ונמצא בלב העבר מסתובב בדממה סביב הציר - המרכזי של לבי מחפש את האהבה לחוות שוב את האני שבי ובך כמו פעם צופה אני בהווה ונמצא בלב העבר, מחפש את קו ההתחלה - רוצה לחזור לספר לעולם איך אלף פנים לה לאהבה... נמצא בין השמיים לאדמה מחפש את אותה תקווה הכל דממה..אין אפילו זעקה מרגיש תקוע - בלי טיפת אוויר לנשימה..

../images/Emo79.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ויש לי כל כך הרבה לאמר לך אבל אין לי את האומץ.. אני אוהבת אותך אבל יודעת שזה אבוד כל כך קמעה למגע שלך כל כך מתגעגעת לחום גופך מי יעטוף אותי בלילות הקרים מה יהיה איתי לא מפסיקה לבכות.. הלילות הפכו לארוכים כמו הימים למה אני פחות חשובה לעצמי לא איכפת לי מכלום רוצה אותך בחזרה אבל יודעת שאבוד בלילה הקר מחבקת את הכר חזק חזק.. הדמעות חונקות עד שהן פורצות עצוב לי כואב לי נ ח נ ק ת רוצה חזרה אליך...

Mוניk

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

תוך כדי תנועה דנה ברגר אתה שוכח לנשום בוגד בחלום עומד במקום נותן למוח להתפזר לא מתחבר אתה מוכר את עצמך אתה לוחץ על כפתור סותם את החור מכונית, בית, אישה יפה מתי בפעם האחרונה דיברת עם הלב שלך להתקדם תוך כדי תנועה תוך כדי חולשה תוך כדי בושה תוך כדי תנועה, תוך כדי תנועה להתקדם תוך כדי תנועה, תוך כדי תנועה אתה מושך בחוטים אתה דוחף מרפקים דוחק אנשים נותן לרעל להשתחרר לא מתייסר אתה מוכר את עצמך אתה חופר את הבור סוגר את האור מכונית, בית, ילדה קטנה מתי בפעם האחרונה אמרת לה מילה טובה להתקדם תוך כדי תנועה...

למעלה