הודעת OFF

ספפפפפפפירייי

אווהבתת אותךךך:][: איישתיי

../images/Emo41.gifדילב ונעמה כנסו../images/Emo70.gif

תראוו.. קראתי את השירשור שבו "רבתן" מה שנקראא.. ויש לי להגיד לכן כמה דברים: דילב- לנעמה מותר לקרוא לעצמה "ביחושית" זאת זכותה.. את לא המצאת את השם "ביחושית" וגם את לא היחידה שאוהבת את אביחי.. אני ממש לא לרעתך!! ממש לא!! אני פשוט אומרת שיש עוד בנות שמתות על אביחי.. כמוך! את לא צריכה לקנא [[
]] נעמה- נכוןן.. מותר גם לך לקרוא לעצמך ביחושיתת.. תעשי את זה!.. אבל לא בכוונהה.. לא בכוונה להתחיל ריבב.. להתגרות.. תראוו.. אני לא אמא שלכן או משוו.. ממש לאא!! ולי אין שומזכות לקבוע לכן כלום בחיים!! אבל תרגעו!! לדעתיי. כמו שאוראל אמרה: שתהיו חברות.. תתעדכנו ביחד בדברים של אביחיי... תשמחו ביחד!! זה יותר כיף ששתי בנות אוהבות את אותו בן אדם ומפרגנות אחת לשניה וצוחקות ונהנות!! ***לא ייצא לי כל כך להגיב פה בשבוע הקרובב.. אני מ-זה בעומס של לימודים!! ממשש!!! אז אני נורא מצטרעת!!*** ד"א
שמעתי שאני מקום שלישי ב"מכורים"?
לינויה?? דילבה?? שבוע הבאה אתן תהיו מסכנות
אני אפציץ פה בהודעות [[בע"ה
]] חחחח.. זהוו..
סורי על החפירה
מקווה שעזרתיי!! אוהבת את כולכןן!!
[[כולל את דילב ונעמה
]] [=ספירע

../images/Emo45.gif אני איתך .. חחח חצופית שליייי

מה זה זה את תפציצי בהודעותת חחחחחחחחח אני יותר ממך
גם לי יש פול מבחניםם .. יש לי מחר מבחן בלשון אני לא יודעת כלום :\

../images/Emo41.gifזה כי את לא לומדת../images/Emo6.gif

נענענענע מתרכזת יותר בפורוםXD הכי חשוב זה הלימודים! פורום זה דיבוריםXD

לאא!@@

אמא שלי לא משנהה כמה אני יביא היא יודעת שכשאני רוצה אני לומדתת.. קיבלתי 100 בהיסטוריהה 100!! אני אפילו לא האמנתיי.. ויש לי לשון .. וזה לא מעניין כי המורה לא יודעת ללמדד ואני גם יושבת בסוףף ולמחנכת שלי זה לא מפריעה שאני אומרת שאני לא לומדתת אזז שישאו בתוצאותת חצופותת..

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אם היא רוצה שתיקרא לעצמה ביחושית! אבל בפורום הזה!? לא בפורום הזה יש ביחושית אחת ואם אתן רוצות!? אין לי בעיה שהיא תחליף אותי וניגמר הסיפור! ספיר?!

../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

דילב? אמרתי לך!! אינלי כלום נגדךך!! אבל את צריכה לקבל את זה שיש עוד "ביחושיות" פה! וכמו שלינוי אמרה!! בדיוקק!! אני יודעת שאת הביחושית היחיחדה ש ל י
בבקשה אל תקחי את זה ברצינות!!

ואיין לך מוושג כמה אני רצינית בעיני

הזהה רררררררר באלי להרוג מישוווווו!!!! שניה אני ילך לאחותי

חחחחחחח....

אבל לינויהה וספירוש באמת.. זה כמו שעכשיו תבוא מישהי ותיקרא לעצמה דושה זה גם יעצבן אותי אז סבבה שהיא תאהב את אביחי אבל שתיבחר לעצמה כינוי אחר כי הכינוי ביחושית הוא שללל ב-י-ח-ו-ש-י-ת

../images/Emo132.gifאויש דילב באמת

מה את ילדה בת 6 ?! אז מה אים קוראים לה ביחושית ? מה רק את המעריצה היחידה של אביחי ? חבל שאת עושה את כול הקונצים האלו ...

שרין!? אני אפילו לא רוצההה

להתחילל אם זהה שוובב במשפט אחד!? אל תיתערבי אין לזה שום קשר אליךך כי אם תיתערבי את יודעת איך זה יגמר בסוף?! אז אני עוזרת את זה עכשיוו ואל תמשיכייי אל תגיבי לי בכללל

../images/Emo20.gifספירר כנסי../images/Emo70.gif

דבר ראשון אני ממש אבל ממש מאוכזבת ממך לרעה.. במקום לבוא להיות יחד עם דילב, לילדה שאנחנו לא מכירות לייד דילב שאת דווקאא מאוד מכירה ומאוד חברה שלה אם זה מפריע לה יש לה סיבה לזה לא סתם זה מפריע לה, היא הביחושיתהיחידהואםם הנעמה הזאת רוצה שיקראו לה ביחושית שתבקש בבית שיקראו לה ככה, כי כאן ?! זהה לא מקובלל וזאת לא רק הדעה שליי אלא של כולם פה הבנת? לא יפה שאת הצדקת אותה.. אפחת שתיכנס לפורווםם הזה לא תיקרא לעצמה ביחושית
היא יכולה לאהוב עד מחר את אביחי דילב לא אמרה שום דבר נגד זה להיפך היא בעד
אבל עד לשם שלה
זה השם שהיא המציאה וככה באלה שלא יהיו עליו שיתופים
או שותפות
אני מקווה שהבנת
אניי?! אמרתי את מה שאני חושבת אנלא יודעת אם זה מה שאת ממש רוצה לישמוע אבל אינמה לעשות! אני אוהבתותך הכי בעולם אבל סוריי מה שאמרת לה היה ממש לעינייןן לילה טוב :) ושבוע מושלםם לכן בננות

למעלה