הודעת OFF

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני בווכה פהה מרווב צחוווווווקק
אממאא איזה אישהה מפגררררררררררררררררררררררררררת

חחח רותם י'זונה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אויישש שניה הפלאפון שלי בתיק בצפרר רגע אני יביא
תקשריי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייייייייי זהווווווווווווווווווווווווווווווווווווו פיפייייייייייייייייייייייייייייייייייייי במכנסיים קרעתתתתתתתתתתתתתתת אותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה קוליתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אייזה פאדחנייתת ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

באמאשלליי ! ממה עבר עלייהה ? אממאללהההה ..

בנות כנסו דחוףףףףף.....

זאת ספיר זוכרות אותי?? (ספיר LOVEגיימבויז) מי שכן ומי שלאא יש כאלה שאני איתם בקשר מאוד טוב באיסי כמו ביחושית שלי(אישתי) חח כפרעליההה ודושית הנסיכה שלי וקרניתוש שלי גם... ועוד כמה בנותתת אבל לא עם כולםםם וזה מזה מבאסס כי חלק מכם יודעות שהפורום שלי לא טוב הוא תמיד יוצא לי כאילו אני לא רשומה לתפוז ואז אני לא יכולה להגיב:((( אבל כול יום אני בפורום ומתעדכנת!!!!!! אבל נראה עד שיסדרו לי את זה ואז אני יחזור לבית השני שלי:)))) בכול מקרה אני אוהבתותכים אחיות יפות שלי....... דברו איתי באיסייי אני מתגעגעת לכולם ובכול רגע שיש לי יזדמנות אני כותבת לכם הודעה אז עכשיו פתחתי הודעה חדשה כי זה היה חשוב ליי ואל תגידו לי למה פתחת וכול זה כי אני בקושי נמצאת פה:((( אבל אני יחזור מקווה...... עכשיו נעבור לריב המפגר שיש פה עם אישתי ביחושית חחחח ועוד איזה אחתתתת סתומה שלא יודעת מה הקטע שלה כמו פעם מקללתתתת כאילו מישו פה זבל שלהה אז נא להרגיע ביחושית היא אחת!!!! וקפצווו מי שחושב אחרתתתתת ותפסיקו לריב זה פורום גיימבויז!!!!!!!!!!!!! מקווה שזה יעזור חחח אז מקווה שלא תשכחו אותי אוהבת את כולכם המון המון מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא =דמושית יוסף=שלכם:))) לכול החדשות והישנות אני סוף סוף שמה פה תמונה שלי שחלק כבר ראו אותה חח שלא תשכחו אותי אף פעם חחחח מוואה דמושיתת:)

../images/Emo24.gifספפיירררררר ../images/Emo24.gif

נשממהה שלליייייייייייייייי, מדהיימהה שלליייייייייי, חיייםם שללייייייייייי, ה ת ג ע ג ע ת י א ל י י ך : | חולהה עליךךך מדהימהה שלליי... חח עאלק:" זוכרות אותי?!" איך אפשר לשכוח אותך אחות מעלפת שלליי, איך איך איך?!
חולה עלייך נסייכה.. מוואההההההההה
נהיה בקשר באייסי:][:

ספיר :]../images/Emo210.gif

אין לי את האייסי שלך
תביאו לי תאייסי שלה O: חח התגעגעתי
(=

ספירוש...

יפשליי מה קורה??? יש לי אותך באיסי וליפעמים אנחנו מיתכתבות שחכת אותי אה.. חח לא נורא יפשלי וצודקתת ביחושית היא ה-א-ח-ת חחח שתבין אותי.. חחח סתם טוב די..חח קיצר אוהבת אותך מקווה שהפורום יסתדר ותמשיכי ליכתוב כאן הרבהה דושה שלך =]

למעלה