הודעת OFF

../images/Emo20.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חח נכוןן זה ניראה ככה,,, ואני בתמונה ממש דורשת :D חעעע.. אמרתי רק ת'אמת !

OoPineapplEoO

New member
לפי דעתי את לא צודקת../images/Emo183.gif

ואין לי שום דבר נגד דילב, או נגד הילדה השניה בריב. זה כמו שקוראים לי ליטלע, אז מה<? זה אומר שאני הליטלע היחידה בעולם? לא. אני שמעתי את הכינוי 'ביחושית' הרבה לפני שדילב הגיעה לפורום, והיא לא המציאה אותו. אף אחת פה לא יכולה להתביית על כינוי. יש לגיים בויז המון מעריצות, וכל אחת צריכה לחיות עם זה. אף אחת פה היא לא היחידה שאוהבת את הגיים בויז. שכל אחת תקרא לעצמה איך שבא לה, וזהו. ודילב? אל תתעצבני. את לא ביחושית הראשונה, ואת גם לא תהיי האחרונה. אם את החלטת לקרוא לעצמך ככה, את צריכה לקחת בחשבון שיש עוד המון בנות שקוראות לעצמן ככה. את כשלעצמך יודעת, שאת ביחושית בנשמה. אל תתייחסי לאחרות, וזהו.

../images/Emo95.gifכנסייי!

1. אל תיתערבי כי הינה שרין מתכתבת איתי באייסיקיו והסברתי לה בדיוק על מה רבנו וזה בכלל לא קשור לכינוי! 2. לפני שאת לא קוראת את התחלת הריב עשי טובה?! אל תגיביי ב כ ל ל

OoPineapplEoO

New member
את יודעת שאת יכולה להיות קצת../images/Emo183.gif

יותר נחמדה אליי? זה ממש לא נעים.

OoPineapplEoO

New member
דילב, זה שאני אומרת שאת לא../images/Emo183.gif

הילדה היחידה בעולם שקוראת לעצמה 'ביחושית', לא אומר שאני שונאת אותך. אני לא מבינה למה את חושבת ככה בכלל, את ילדה מאוד חמודה בעיניי.

פסדר אבל למה להיתערב במשו

שלא קשור אליך? מה הקשר בכלל לכינווויי?!?! אני דיברתי עם קרן והיא אמרה לי ביחושית אז אמרתי לה ביחושית היחידה ואז באה ההיא משומקום ואומרת לי "ילדה קטנה" אז החזרתי לה למה מה קרהה?!!? למה מי יא שתגיד לי ילדה קטנה??? אז החזרתי לה מה ק ש ו ר לכינוי?!!?

ספיר?! כנסי..

אולי את צודקת.. אבל אני בעד דילב כי זה ממש מעצבן שאת ממציאה לעצמך כינוי ואז באים ולוקחים לך אותו!! למשל את שלי גם גנבווו! הכינוי שלי הוא-- דושונת ויש כאן בנות שקוראות להם גם דושונת!!

חעחח.........

ד ו ש ו נ ת זאת אני..!! קודם כל את גנבת לי את הכינוי ודבר שני אני לא מכירה אותך בכלל וגם לא רוצה ודבר שלישי דילב המציאה לי את הכינוי..!! אז אני?!?ממש לא יוותר לך כי דושונת?!?זאת רק אני..!! -ד ו ש ו נ ת יוסף ה א ח ת ו ה י ח י ד ה..!!-

MaStuLa76

New member
איזה אהבלוווווווווווווווווות!

לא הייתי פה שבוע וכבר אתן רבות ? P; דיללללב החרמנננית!? מה את ילדה בגן?! להביא מוצץ? או פוש אפ? D ; קיצצצור, די להתעצבן מדברים כאלה ילדותיים, נשבבבעת לך שעודדד כמה חודשים את תצחקיי על זה שרבת על זה ובכלל שקראת לעצמך ככה, מה דילב כבר דיברננו על זהה נכון שממנדובהה?! יאאלה אני לא צריכה להיות הגננת שלךך יא שמנה,! ונעמה? לכי תלטפי חיות בספארי P; ביייי [ :

MaStuLa76

New member
פפפפ D ;

שבי בלול וחרבני על תרנגוווול D ; בה ביי פרחה [ : רואים שאת ילדה שאוהבת להתגררות,! דילללב? לעזור לך לריב איתה? D ; פשוט עכשיו שחושבים על זה,זה מתאים [ :

רציני אחיי ?! 1 \;

אווי פרשי . רואים - ש א ת - אוהבת להתגרוות . מישהו דיבר איתך בכלל ?! לאא , אז סתמיי . ביי גבר !@ .

חח , ביי אבו - גבר % ! [ ;

אוו , לפחוות ללך ייש שככל , !!! % לא כמו המזרובות האלה שאומרים להן = ביי ! = והן לא קולטוות !!! D ; ביייי אחיייי [ ; ופפעם הבאאה אל תתערבביי . . . &

חע - חי - חו - חה../images/Emo210.gif

אווווו , שלוום אחי ; ] מה נשמע אחי ? ; ] אל תעלבי = א ח י = אבל את הכיי מבוולה אחחיי \; לא נעלבת אחחיי , $$ ?! נכון - א ח י - ;) ?! חח טווב אחיי P: ביי אחי D:

למעלה