אייקונים חדשים!
ל לולו המשוגע New member 2/2/04 #21 יאי איזה יפים../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif אני הכי אוהבת את ו למרות שאת יותר
M Moreiro New member 2/2/04 #23 ../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif ולכל מי שתהה לאן נעלמתי - אני פה, קוראת רק לא תמיד יש לי מה לכתוב מבטיחה לעשות משהו בקשר לזה
../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif ולכל מי שתהה לאן נעלמתי - אני פה, קוראת רק לא תמיד יש לי מה לכתוב מבטיחה לעשות משהו בקשר לזה
N niravital New member 2/2/04 #24 נ"ש ../images/Emo73.gif אני נוסע ליומיים ../images/Emo24.gif שלישי-רביעי אני בסמינר י"ב, עם כל השכבה שלי אז נתראה ביום רביעי בערב, או ביום חמישי
נ"ש ../images/Emo73.gif אני נוסע ליומיים ../images/Emo24.gif שלישי-רביעי אני בסמינר י"ב, עם כל השכבה שלי אז נתראה ביום רביעי בערב, או ביום חמישי
ל לולו המשוגע New member 2/2/04 #25 Have Fun../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif Yeah... my crazy computer is, again, denying that a language called hebrew exists.
Have Fun../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif Yeah... my crazy computer is, again, denying that a language called hebrew exists.
N niravital New member 2/2/04 #26 חחחחחחחח ../images/Emo6.gif ובינתיים ../images/Emo26.gif אני משאיר אותכם עם הציור החדש הזה כנראה שהכפפות לא עוזרות כ"כ
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif ובינתיים ../images/Emo26.gif אני משאיר אותכם עם הציור החדש הזה כנראה שהכפפות לא עוזרות כ"כ
M Moreiro New member 3/2/04 #30 ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif מוכשר אחד../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif מוכשר אחד../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif
ל לולו המשוגע New member 3/2/04 #35 אנשים - אני מזכירה ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif אל תפתחו הודעות חדשות שלא קשורות לנושא הפורום, בשביל זה קיים שרשור האוף-טופיק
אנשים - אני מזכירה ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif אל תפתחו הודעות חדשות שלא קשורות לנושא הפורום, בשביל זה קיים שרשור האוף-טופיק