הודעת

היום בתפוז אנשים ../images/Emo88.gif

היום ב-19:00 אנחנו מארחים את הח"כ דני יתום ממפלגת העבודה מגיע להתארח בפורום מתגייסים, יענה לשאלותיכם ויספר על השדולה החדשה למען החיילים שהוא עומד בראשה. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
ט"ו בשבט הגיע, חג לאילנות, ואנחנו חוגגים בפורום חדש שנפתח היום לט"ו בשבט. בואו "לנטוע" הודעות

KereNaty

New member
כן

כי לא מצאתי את השלט חחח ואת יודעת שזה בעיה אצלי.. .

KereNaty

New member
את כאן?

אם כן תגיבי ותעשי לי צלצול ניתוק לפלא... משעמם לי

עכשיו אני כאן.....

מה המצב????? איזה שיעור יש לך עכשיו שמשעמם לך???.. חחח ולא ענית לי על השאלה..... את רוצה ללכת?? בא לך??

KereNaty

New member
כנסי

אני בשיעור חינוך. ולא יודעת בקשר ללכת כי אין לי באמת מה לעשות שם. כל פעם שאת מגיבה תעשי צלצול ניתוק

שיעור חינוך??!!??

יפהה.... אצלנו בדר"כ שיש שיעור כזה זה הרצאה של המורה וכל זה חחחחחח ואף פעם באמת לא מקשיבים ואני חשבתי שזה רק אצלנו חחחחחחח מתי את מסיימת??? ושאלת את אמא שלך בקשר ליום חמישי??

KereNaty

New member
כנסי

אני מסיימת בשלוש ועשרה... ועוד לא שאלתי את אמא שלי... מה עשית היום?

אני שומעת את השיר של רמון!!1

איזה שיר מושלם!!!!!!! איזה חתייייייייייייך!!!!!! פחחחחחחחח נזכרתי בידיןןןןן!!!!!! שהוא נתן לי נשיקה באוויררר!! אבל יעל הכי מושלמתתתתתת אחרי נטייייי!!!!! (לא להתעצבן.......))

KereNaty

New member
חחח קרעת אותי

ומה את עושה דאוינים? כולה ראית את יעל גולדמן! חחח סתם! אדוה מחוברת? מחר אני קרובה אליה!

כולה???????

היא כוסית מושלמת פצצה אין עליהההההההה!~!!!!!!!!!!!!!!!111 אבל כמו שאמרתי היא אחרי נטליההה..... שימי לב יש לה ונטי משו משותף.....(חבר/בעל לא שווה כל כך לעומתם) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

KereNaty

New member
בלי תלונות!

כשאת מגיבה תגיבי הכי למעלה שאפשר! כי זה מציק! בפלאפון צריך לעבור על הכל! תספרי משהו

הנה אני עונה לך פההה

עוד מעט מתחיל אקזיט עם עפר ויעלללללל השווייייייים!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח עידן משגעעעעעעעעע אותייייייייייי

KereNaty

New member
תהני!

זה רשם למעלה. תודה! איזה חמודה המורה לספרות! שיחררה אותנו מוקדם למרות שאסור לה!

הודעת../images/Emo32.gif ../images/Emo60.gif

שרשרו לכאן את כל ההודעות שהן אוף, משמע - לא קשורות לנושא הפורום

היום בתפוז אנשים

הערב ב-18:00 נארח בפורום מפלגת שינוי את שר הפנים אברהם פורז שיענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להציב שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום עלה בפורום סלולארי סקר מיוחד המשותף לפורום סלולארי בתפוז ולמגזין "קוסמופוליטן". כנסו להצביע ולהשפיע : על מה אתם מדברים???

למעלה