~הודעת פרישה~

~הודעת פרישה~

לצערי מסיבות לא צפויות, ולא מרצוני, אני חייב בימים הקרובים לפרוש מהרשת הוירטואלית, עקב חשש לחיי האישיים, פשוט יש אנשים אינטרסנטיים במגזר, שדואגים לרדת לחיי האישיים, וכידוע האנשים האלה יודעים טוב להשליט טרור כשהם מעונינים, ולכן בימים הקרובים, אצטרך לפרוש טוטאלית מהרשת, ב``ה זכיתי לנטוע עצים מאוד חיוביים ברשת ב5 שנים האחרונות, וחבל שאני מחוייב לפרוש. מצטער בצערכם, אולם המצב מחייב זאת, לא אוכל לפרט יותר מדאי במסגרת פורום ציבורי זה, שלכם לנצח. `מיין פייערל``. בתקווה שבאמת `האש שלי תוקד עד ביאת המשיח`

חבל על דאבדין.

משמים יעזרו לך להתמודד על כל הרעים והמזיקים, בזכות עזרתך לכלל ולפרט. תעשה טובה, אל תפקיר אותנו ככה. ת-ח-ז-ו-ר!!!

מיין????????

השתגעת?? מה פירוש?? שילך לעזאזל מי שמקנא בך כל כך:[.... אולי תחליף ניק וזהו.. או שעוקבים אחריך ולא נותנים לך מנוח... בתקווה שתחזור מהר...

מיין איך

מה אתה מבלבל את המוח אני לא מאמין שאתה פורש אתה רק צוחק עלינו. . תיהיה רציני

מה לעשות

לפעמים החיים מכתיבים אחרת, בפרט שמעורבים גורמים אינטרסנטיים חיצונים, שמחייבים זאת

מיין

ממש אבל ממש מוזר מה שאתה כותב כאן, נראה לי שמישהו הרים את האף גבוה מדיי, או שאתה תמים/ פחדן, יתר על המדה. אני שעברתי כבר איום על חיי. (רציני) אומר לך מנסיון אישי אם תתקפל כאן עוד יקפלו אותך בעוד מקומות עם שיטות שונות, בעיקר פסיכולוגיות, בעצם מה אני כותב את זה כאן הרי גם המאניק קורא את זה כאן, בבקשה ממך תן לי לעזור לך להתמודד עם ``צרה`` זו. צור עימי קשר ואני וכמה מחברי כבעבר נסכים להתנדב עבורך, ופליז אל תגיב לי שבאמת אין צורך.... כי את הסרט הזה אני כבר עברתי. בהצלחה. ( ושוב אני מקוה שאתה לא מתלוצץ, מפני אפקט הדובים דובים...)

ההבדל ביננו

שאותי כולם מכירים אישית, ואתה סה``כ ניק וירטואלי, המצב שלי מחייב פרישה, כי לצערי דאגו ללכלך במקומות המתאימים

לקומונה יש ב``ה 12 אנשי צוות

הם בטוח יסתדרו בלעדי, ובקשר לפורומים שתחת סמכותי,לצערי אצטרך להחזיר את המפתחות לתפוז אנשים, שדווקא ב``ה מאוד קידמו ויקדמו את האינטרסים של המגזר החרדי

איזי go

New member
משמרת הצניעות כניראה הגיע גם לפה

אני לא מבין את זה זה אנשים שמחפשיים רע .להזייק לאנשים(מיין) אל תוווותר פליז .ואם אתה צריך עזרה אל תתבייש לבקש כי אחכ תגיד פראייר הייתי שככה ויתרתי.בתקווה שיתהפך ``הגזרה``

קרחציק

New member
חשבתי שזה עבר מן העולם !

אני זוכר שפעם היה ברמת שלמה ואולי גם בנוה יעקב . ? ? ?

ציקי 07

New member
ח ח ח

אתה תמים אתה זה רק מתגבר . אמנם נכון שיש מקומות שהם מתמתנים ומורידים פרופיל אבל הם חיים בבועה שלהם עד שהם מתים. כל ועדות התקשורת ולענייני תחבורה ו... הכל מאפיה אחת. לצערנו הם מערבבים בין קודש לחול לדעתי ,אני מיצר עד היום על הקטע של האסמסים שאין בכשר ,פשוט קטע לא קשור למאבק .טוב אני פותח פצעים ישנים אבל חבל.

ציקי 07

New member
נשמע מהסרטים

אפשר אולי להשתתף כניצב בסרט?... בכל אופן ,תהיה חזק, בכל אשר תפנה.

למעלה