~הודעת פרישה~

אתה כותב

שלא תוכל לפרט יותר על הנושא בפורום ציבורי, אישי תוכל לפרסם! אז בקשה כנס למסרים, או שנפגש ב 4 עיינים.

בקשר להודעת הפרישה של מיין

אני מאמין שהוא יחזור בניק חדש אבל שאנחנו לא נדע עליו אבל המבינים יבינו מבין השורות בכל אופן תבינו באיזה ציבור אנחנו חיים טרור טרור ושוב טרור האם אין זכות בחירה עם הגיהינום האישי שלי אני יתמודד לבד לא צריך עזרה פושעים במסווה צדיקים יושבים בקולנוע לראות שאין מקולקלים אבל הם בעצמם רואים את הסרט

נייעסמן

New member
מה הטרור?

מישהו מוכן להסביר ברור מה קורה?איזה טרור הוא עובר?למה?ע``י מי?

מיין -

למרות שמחקת את מה שכתבתי יש לי רעיון .... בקבוק וודקה ו500 $ גומרים לך את הסיפור הזה . רק תגיד מי מאיים . חחחחחחחח

האם הפורום הזה באמת יסגר, עקב איום?

זו הידיעה שהופיעה בפורום חרדים בתפוז. היש אמת בדבר? ואם כן , מי איים?

נחמן148

New member
הודעת תמיכה במיין היקר!

שמעתי גם על האיומים שנשלחו למיין מהעסקנים שחושבים שהם מנהלים את העולם (החרדי)עם הרבנים ואני קורא למיין להמשיך איתנו ולא להיכנע לאיומים הנלוזים,מי שרוצה להצטרף לתמיכה במיין מוזמן להגיב כאן.

רדיו קול חי"מנהל פורום אויים "

ע"י גורמים בעדה החרדית. הגורמים טוענים כי הנ"ל גורם נזק כבד לנוער החרדי בכך שהוא גורם להם לגלוש באינטרנט/סלולרי.

bluestar 777

New member
חברה, אם לא קלטתם, מדובר במתיחה!

כל אלו שהבטיחו נקמות ואף נקטו בשמו של מאן דהו כאחראי, אנא התנצלו, שפכתם דם נקיים..

אני פותח כאן שביתת רעב ../images/Emo70.gif

אני חותם על העצומה של " העמותה לאיכות השילטון בישראל " למען מדינה בלי ראש ממשלה .

נחמן148

New member
ימותו הקנאים

מיין אסור לך להיכנע,אתה רק הראשון ברשימה,מחר יבואו גם אלינו אם תפרוש, הרמה בכל הפורומים תרד וה` ישמור,אסור לתת להם להשתלט!

למעלה