הודעת פרישה

תודה על הכל!

וחבל על דאבדין.

0Neo0

New member
באמת תודה על הכל מילטון!

על ההשקעה, הנכונות, והסימפטיה..
אין ספק שהפורום תרם רבות (גם לי אישית) אף בזמנים בהם לא היתה בו פעילות רבה.
נקווה באמת שהפורום ימשיך במתכונת מסוימת גם בעתיד..
תודה רבה!

motii011

New member
הצעת ייעול... הוותיקים יתנו את דעתם!

אני משתתף בפורום בתקופה האחרונה, אינני ותיק כל כך כדי לדעת בדיוק את כל ההיסטוריה, אבל אני ינסה לתת גישה של מצטרף חדש.
בעבר הצצתי פה ושם בכמה דיונים אבל לא יותר מזה! אחת הסיבות זה שהיתי בתהליך מאוד ארוך שבו לאט לאט התפשטתי מחיי הדת. עד שהגיע השלב שבו הבנתי זהו אני יצאתי!
ולכן נראה לי רעיון שאם מישהו יצטרף אליו יכול להיות סוג של אבן שואבת.
השוני הגדול בין העולם החרדי לבחוץ זה הקהילתיות שנעלמת.
מי שנמצא בעולם החרדי מרגיש באופן מאוד חזק את הקהילה אם זה בשלש פעמים ביום שכל אחד רץ לחפש שותף למניין וכ'ו
לדעתי אם נקים איזה מפגש שמתקיים באופן קבוע אחת לשבוע /חודש /חודשיים זה יתן הזדמנות גם לחדשים להרגיש קשורים לקהילה.
המפגש לא צריך להיות פורמלי אלא סוג של בילוי והכרות קלילה (כמו שעושים בצורה קצת שונה ספקנים בפאב)
עצם זה שזה יתקיים באופן קבוע זה יכול להיות דלק משמעותי לפורום.
לאחר כמה פעמים הוותיקים יוכלו להכיר לחדשים את האנשים וככה ליצור קשר בין העולם החדש לעולם הישן.
מה דעתכם?

בתקופה שכתבו פה באופן צפוף

גם היו מפגשים קבועים.

היום רוב הכותבים הותיקים מכירים זה את זה על בסיס אישי ונפגשים מדי פעם, והחדשים לא מגיעים לפה...

תודה על ההשקעה

אני מקווה שהפורום יקום לתחיה ביום מן הימים.
באמת מוזר מה שקרה לו.
ההסבר היחיד שמצאתי הוא שהפורום ב"כיפה" משך אליו משתתפים (ואכן זהו פורום פעיל מאוד). אבל זה עדיין לא מסביר את מה שקורה כאן.

אז בהצלחה רבה מילטון, ותודה על ההשקעה שהשקעת.

תודה על ההשקעה

לענ"ד הפורום צריך ללכת יותר לכיוון של תמיכה ולפנות לקהלים גדולים עם מכנה משותף רחב יותר.

LielDotan

New member
תודה ונחמה

יש את הארכיון,
בתקופת היותי בשלבי יציאה בשאלה נעזרתי המון המון בארכיון, קראתי שם ים של הודעות חשובות ומועילות.
ותודה:)

Apparently

New member
תודה על ההשקעה

לי אישית הפורום עזר המון ואני מקווה שהוא עוד יעזור לעוד הרבה אחרים

למעלה