הודעת פרישה

הודעת פרישה

כמו שכולם הצליחו לשים לב, הפורום נמצא במגמת דעיכה מזה זמן רב. ניסינו להחיות אותו בכל מיני דרכים אך נראה שלא היה ביקוש לפורום במתכונתו הנוכחית.
בהתייעצות עם הנהלת הפורומים הוחלט שאפרוש ונחפש מישהו שיזרים דם חדש למערכת, כדי להקים לתחיה את הפורום בפורמט כזה או אחר.

אני ממליץ לכל מי שנכנס לפורום וחושב שהוא מתאים לתפקיד לפנות להנהלת הפורומים, כי החשיבות בקיומו של הפורום היא כזו שלא ניתן להפריז בה.
בינתיים אני מודה לכולם על האמון שנתנו בי עד היום, מקווה שעמדתי בו בכבוד, ומקווה שבעתיד אצליח להועיל לקהילת היוצאים לא פחות ואולי יותר בדרכים אחרות.

חשיבות הפורום

טוב, אני כאן וותיקה יותר מגילו של הניק, מסיבות טכניות ולא רק, הוחלף הניק. (היי, מבולבלונת)

אז אני מרשה לעצמי להוסיף, כן, הפורום חשוב ולדעתי דווקא במתכונתו הנוכחית.
לנסות להחיות אותו זה אולי לא רעיון טוב, להמשיך להיות בו בכוח גם לא, אבל להשאיר את הכתובת הזו פעילה ורלוונטית למי שמתעניין בדרך חדשה מהעולם החרדי, מיותר לומר כמה זה חשוב.

הנה ציטוט מהתכתבות מאחת הבנות שהכרתי דרך תפוז, לא כותבת כאן בפורום, (הבעתי עצב על המחשבה שהפורום בפלטפורמה זו יסגר), היא לא יוצאת בשאלה (בינתיים) ואולי היא תצא, ואולי לא. אבל הדרך נסללה בפניה להכיר את העולם שלנו, והיא עוד העלתה, נקודה שלא חשבתי עליה כשחשבתי לעצמי כמה הפורום הזה חשוב.

כל מילה נוספת שלי מיותרת. אז הנה:

"אני מבינה שהולכים לסגור את הפורום כי אין בו כבר תנועה. היו ימים שהייתי יושבת שעות על הפורום וקוראת אחורה. אני זוכרת שהיו שנים שהיו בפורום המוני משתתפים, והיתה אווירה מצחיקה וחברית.
מעניין מה גורם לפורום להדלדל. הרי אני מתארת לעצמי שכל הזמן יש יוצאים חדשים, אז למה הם לא מגיעים אליו? אולי כי האופציות בפייסבוק טובות יותר? או שיש פורום דומה במקום אחר?
האמת היא שגם לי עצוב שהוא נסגר. קיבלתי ממנו כמה דברים. הדבר העיקרי הוא דעתי על יוצאים שהשתנתה ב-180 מעלות. תמיד חשבתי על יוצאים מה שחרדים חושבים עליהם - יוצאים בגלל תאוות, מסכנים שלא הסתדרו בחברה וכל מיני כאלה. אני זוכרת איך קראתי בפורום וראיתי אנשים נורמלים, אינטילגנטים מעל הממוצע, חברותיים ותיקשורתיים, מאז הצלחתי לחשוב שאולי ארשה לעצמי לצאת פעם..."

מקום שהיה לכתובת באין כתובת, שהיו בו אנשים כשלא היה איש, שהיה בו קשב לפעמים כשכבר נדמה שגם לכתל אין אזניים.
ועוד פיוטים כרוח הסנטימנטלית הטובה עלי.

Caro Kan

New member
ראשית - תודה

על הזמן והעשייה.

ובאשר לפורום -
אני מוכן לראות אותו נסגר, הגם שזה מעציב. (פעם ראשונה שאני משתמש במילה הזאת - הגם. נשבע לכם)
על החשיבות שהיתה לפורום אני יכול לדבר בהמון דרכים. כשאני חושב על כמה המקום הזה היה משמעותי עבורי - כמו הרבה מהוותיקים כאן שיכולים כמוני לספר עד כמה הפורום שיחק תפקיד בחייהם - מאוד חבל לי על כך שליוצאים של מחר לא תהיה כזו כתובת נפלאה (הקבוצות בפייסבוק זה לא זה, חרדים בעל כרחם זה לא אותו דבר, וכן הלאה).
אני ארצה לראות את הפורום חוזר לחיים, איכשהו...
חבל.

Sonic hedgehog

New member
באמת חבל

אני חושבת שהפורום חשוב בגלל שהכתובת המוכרת, בגלל ההסטוריה העשירה ובגלל שהוא נותן מקום אנונימי לאנשים לעשות את הצעדים הראשונים בעולם היציאה וגם להחשף ליוצאים ותיקים. מניחה שרבים ממכם כבר מכירים את דעתי הזו.
לא יודעת איך אפשר להחיות את הפורום באופן מלאכותי אבל כן חשוב בעיני שימשיך להתקיים. אם יוצאים ותיקים כבר לא מתעניינים בו במתכונתו הנוכחית עד רבה דברו על הנושאים שמעניינים אותכם היום. לא הכל צריך להיות שאלות של מתחילים בטוחה שיוצאים בתחילת דרכם גם ישמחו לשמוע על התהיות שאח"כ שלא קשורים ישירות ליציאה ו"לאיך אני מספר להורים" או לדיוני אמונה.

זה לא כל-כך נעים לראות גן סגור

ועוד יותר לא נעים לראות פורום סגור.
צובט בלב ומעלה געגוע וכמיהה לפעם.

אני חושב שיש למקום הזה עוד הרבה מה לתרום ולתת, וחבל שהוא יגדע בדמי ימיו.
הגם, שלדעתי אין תחליף לאנונימיות שפורום מציע. בעיקר לחדשים שמרחוק באו, חלקם עדיין עם כיפה גדולה ושחורים, חלקן עדיין עם החולצה הכחולה המזוויעה של הסמינר, בשעה שאין להם שום חבר בעולם הקר שבחוץ.

אשמח לעזור עד כמה שניתן בהפחת אוויר מחודש.

pokeret

New member

בוא נראה כמה ניקים יגיבו להודעה, זו גם תהיה סוג של אינדיקציה לגבי הצורך בניהול.

pokeret

New member
אתה לא כחול

פורום של יוצאים בשאלה בלי שום כחול.

מביש:)

אחרי שמיצית את הדיון

במקומות אחרים, אז בטח לא נשאר אף אחד.
אבל גם לפני זה רבים התחפפו...

ותודה על ניהול הפורום!

רק אני פיספתי גם את המקומות האחרים?

מתנצלת על חלקי בעניין ההתדלדלות, תודה לך על כל מאמציך המרובים בשרות הפורום עוד בטרם התכחלת, בעודך מנהלו ומסתמן שגם עכשיו ובעתיד. זה לא נעלם מעינינו (אר, מדברת ברבים כי, הממם, יש לי שתי עיניים) רק מתגלה באיחור...

>ספל חמאה בברכת עלה והצלח<

פרישת מנהל הפורום

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים ל מילטון גון על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל

המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

babylon_a1

New member
הפורום השכן פורח ?

בעיקרון יש את אלה שהלכו לפורום השכן, יש את אלה שכבר לא צריכים את הפורום
ויש את הפייסבוק והסלולרי שלא משאיר הרבה זמן לפורום כזה

למעלה