הודעת פרישה

Kewen

New member
הודעת פרישה

חברי פורום יקרים, אני בטוחה ששמתם לב שבמהלך התקופה האחרונה לא היה לי כמעט זמן להשקיע בפורום כפי שהייתי רוצה, הסיבות לכך רבות ולצערי לא הייתה ברירה אחרת. עם עלייתו של דורון שטיין למנהל הפורום אני יודעת שהפורום יהיה בידיים טובות, דורון וותיק בתחום ומצליח מאוד, אין אדם אחר ממנו בפורום שהייתי יכולה לבטוח בו לחלוטין להמשיך את המקום המקסים הזה, גם בפן המקצועי וגם בפן החברתי. אני מאחלת לכל אחת ואחד מכם המון הצלחה בכל אשר תפנו, אמשיך להיות פעילה בפורום, כמובן, בכל פעם שיצא לי. ואם יש משהו שאוכל לעשות עבור כל אחת מכן תמיד אהיה פנויה במערכת המסרים. ויותר מזה אני רוצה להודות לכולם על שנתתם לי להיות חלק בקהילה. באהבה רבה, קרן רובין

prezik

New member
:(

כמה חבל! למרות שראו שלא כ"כ השתתפת בפורום, אבל דורון יהיה אחלה מחליף גם! שיהיה לך המון בהצלחה:) ותבואי לבקר כן?

את הכי מדהימה בעולם !!

שתצליחי בכל מה שתעשי קרן, נתגעגע אלייך תבואי לבקר :) הא ו התגעגענו לצילומים ולהפקות המדהימות שלך אז שיצא לך ... תעלי תמונות :)

dostein

New member
קרן ../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif

בכנות, כפי שגם אמרתי לך בשיחה , אני חש בצביטה קלה בלב על עזיבתך. במובן כזה או אחר "לווינו" אחד את השני תקופה לא מעטה. ברור לי שנהנה מנוכחות כזו או אחרת שלך פה ואפילו במידה מועטה. תודה כמו כן על הפירגון בנוגע לניהול , אשתדל כמובן לעמוד בציפיות. מאחל לך - כמובן - הצלחה רבה בתחומים המענינים בהם את עוסקת מכל הלב
דורון

innocence

New member
המון בהצלחה בהמשך!

ותודה על ההשקעה! אל תשכחי לעדכן אותנו מדי פעם:)

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לKewen על ניהול הפורום, טיפוחו וההשקעה הרבה בו במשך תקופה ארוכה ומאחלים לה בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז ובכלל.

kimi d

New member
:( :(

מה שאני יכולה להגיד זה שתרמת המוןןןןן לפורום , ותודה על כל הזמן שלך שהקדשת פה!!!

למעלה