m a d m a n 1
New member
הודעת פרישה
כן הפעם אני פורש סופי
לא זה לא בגלל אפחד פשוט איבדתי קצת חשק לשחק במשחק בכול העולמות. אני מחר חוגג שנה במשחק גינדיס,שנה שאני לא מתחרט על דקה וגם אם זה דפק לי תלימודים קשות וקצת ריבים עם אמא שאני מכור
הייתי עושה את זה שוב. בהודעה הזאת אני פורש משלושת העולמות שאני משחק(מצ1,מצ2,מע) אני רוצה להתחיל אני לא אחפור בתודות רק לנבחרים רק לTUF אהובתי אני אחפור שם בתודות
מצ1- בן הגדול!!!! גם אם אתה עציץ עכשיו אתה מלך אכושלוקי!!! אוראל הקטן-פיסטוקי מרגל מספר אחת וחפרן מספר אחת אוראל הגדול
ספרטה-לא תתפוס אותו לא שר של על חיפה בסקייפ מרק-מנהל סוסון! שקד-תעשה לי ילד ניב
ושאר The happy chef וDEMTA הייתם מלכים אחד אחד מצ2 רועי
אביעד-רמאי מונה
ומנהל ענק אריאל-מלך אמיתי תמיד פה שצריך אותו! וכול THC הסוסונים! מנהיגי עולם בראש ובראשונה אני רוצה לתת תודה לסהר שתמיד היה לצידי והיה לי כחבר אמיתי במשחק ומנהל סוס לעמי הקשיש בחבורה מנהל ע-נ-ק ופריק של מחשבים ליוני הגדול,מיצי-תמיד פה להוריד ערבים וזקנה רכלנית
ליוני הקטן-חבר אמיתי תמיד יש לו זמן לשטויות ניסה-תמיד דואגת להתקיף את מקום 1 שחקנית מהגדולות שראיתי אלכס-מפצח טקטיקות!מחשבון גינדיס מהלך! אלכס תעשה לי מסוק! נדב! יחד עם יוני אתה עושה קונצים ומטוס ריגול מעולה
דימה
תובלללללללללללללללללללללללללללל
אחד מהגדולים! אישיות מדהימה תמיד עוזר לא משנה כמה זה יעלה לו אור אמבר שחקן ענק שחקן סוס לא תראו הרבה כמותו דולב חפרן אהוב שחקן מיוחד ושועל אמיתי אור הכריש-שחקן עם ניסיון אור שבתאי-שחקן טוב ואוהד לחסל ערבים מושוןןןןןןן-אחד השחקנים היותר טובים במשחק! מיקי המליין אוהב לבזבז כסף על המשחק ואוהב לשחוט ערבים! ויש תודה אחת מיוחד ולא צפויה גם אם הוא בגד וגם אם הוא עיצבן וגם אם הוא חפר אני חייב לו תתודה הכי גדולה לירז מגיע לך בזכותך אני ה THC וב TUF תודה!! את כול המדינות שלי בכול העולמות אני נותן לאוראל הקטן מצ1 הושמדו הכול אז מצ2 ומנהיגי עולם הכול לאוראל
אני חוסם ומוחק את כול גינדיס מהמסנג'ר אני משאיר שם רק חברים מהמציאות יש לי עוד מסנג'ר מי שרוצה שיצרף אני אשמח לשמור על קשר ואני עוד גם בטוח שאני יחזור מתישהו [email protected] מי ששכחתי אותו אני מתנצל באמת באמת ויגיד לי ואני אוסיף אותו תודה גם למגוייסים שלי מת על המשחק הזה!! תמיד יהיה בליבי!
כן הפעם אני פורש סופי