הודעת פרישה

m a d m a n 1

New member
הודעת פרישה

כן הפעם אני פורש סופי
לא זה לא בגלל אפחד פשוט איבדתי קצת חשק לשחק במשחק בכול העולמות. אני מחר חוגג שנה במשחק גינדיס,שנה שאני לא מתחרט על דקה וגם אם זה דפק לי תלימודים קשות וקצת ריבים עם אמא שאני מכור
הייתי עושה את זה שוב. בהודעה הזאת אני פורש משלושת העולמות שאני משחק(מצ1,מצ2,מע) אני רוצה להתחיל אני לא אחפור בתודות רק לנבחרים רק לTUF אהובתי אני אחפור שם בתודות :p מצ1- בן הגדול!!!! גם אם אתה עציץ עכשיו אתה מלך אכושלוקי!!! אוראל הקטן-פיסטוקי מרגל מספר אחת וחפרן מספר אחת אוראל הגדול
ספרטה-לא תתפוס אותו לא שר של על חיפה בסקייפ מרק-מנהל סוסון! שקד-תעשה לי ילד ניב
ושאר The happy chef וDEMTA הייתם מלכים אחד אחד מצ2 רועי
אביעד-רמאי מונה
ומנהל ענק אריאל-מלך אמיתי תמיד פה שצריך אותו! וכול THC הסוסונים! מנהיגי עולם בראש ובראשונה אני רוצה לתת תודה לסהר שתמיד היה לצידי והיה לי כחבר אמיתי במשחק ומנהל סוס לעמי הקשיש בחבורה מנהל ע-נ-ק ופריק של מחשבים ליוני הגדול,מיצי-תמיד פה להוריד ערבים וזקנה רכלנית :p ליוני הקטן-חבר אמיתי תמיד יש לו זמן לשטויות ניסה-תמיד דואגת להתקיף את מקום 1 שחקנית מהגדולות שראיתי אלכס-מפצח טקטיקות!מחשבון גינדיס מהלך! אלכס תעשה לי מסוק! נדב! יחד עם יוני אתה עושה קונצים ומטוס ריגול מעולה :p דימה
תובלללללללללללללללללללללללללללל
אחד מהגדולים! אישיות מדהימה תמיד עוזר לא משנה כמה זה יעלה לו אור אמבר שחקן ענק שחקן סוס לא תראו הרבה כמותו דולב חפרן אהוב שחקן מיוחד ושועל אמיתי אור הכריש-שחקן עם ניסיון אור שבתאי-שחקן טוב ואוהד לחסל ערבים מושוןןןןןןן-אחד השחקנים היותר טובים במשחק! מיקי המליין אוהב לבזבז כסף על המשחק ואוהב לשחוט ערבים! ויש תודה אחת מיוחד ולא צפויה גם אם הוא בגד וגם אם הוא עיצבן וגם אם הוא חפר אני חייב לו תתודה הכי גדולה לירז מגיע לך בזכותך אני ה THC וב TUF תודה!! את כול המדינות שלי בכול העולמות אני נותן לאוראל הקטן מצ1 הושמדו הכול אז מצ2 ומנהיגי עולם הכול לאוראל :) אני חוסם ומוחק את כול גינדיס מהמסנג'ר אני משאיר שם רק חברים מהמציאות יש לי עוד מסנג'ר מי שרוצה שיצרף אני אשמח לשמור על קשר ואני עוד גם בטוח שאני יחזור מתישהו [email protected] מי ששכחתי אותו אני מתנצל באמת באמת ויגיד לי ואני אוסיף אותו תודה גם למגוייסים שלי מת על המשחק הזה!! תמיד יהיה בליבי!

yoni96

New member
יש לי רק משהו אחד להגיד

:{ מקווה שתתחרט אחד השחקנים הטובים של טוף

A S S A S I N

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

בן לא יהיה אותו דבר לשחק בלעדייך
אני מקווה שזאת פרישה סטייל ניסה! כל TUF תתגעגע אליך אגב אם כבר אתה פורש תן לי איזו מלוכה במקום זאת שהשמידו לי בקשה

רוני1237

New member
אחותי שלי,מחזקת אותך !!!

המשחק הזה מתחיל לשעמם ומתחיל להגעיל אותי משחק שאיבד את כל הטעם שהיה בו שהגעתי אליו היה כיף היה רוח צוות המשחק היה מדהים עד שערן האגואיסט התחיל להרוס אותו וניגעלתי מההמשחק שאני הולכת לימכור את המדינה שלי במע למדינה במצ 1 אז יאללה אחותי שלי שיהיה לך בהצלחה

BenMrEs

New member
מלך ../images/Emo47.gif

היית שחקן תותח והיה כייף לשחק איתך את מפקד צבאות ושוב אתה אחלה בנאדם אחי
בן

freesoul21

New member
לאאאאאאאאאא, אל תפרוש

מאוד עצוב שאתה פורש אבל שיהיה לך בהצלחה בחיים האמיתיים, ואם תרצה לחזור אנחנו תמיד כאן בשבילך

יוסף1122

New member
ובהצלחה :) ותגיד למושון

שדולב חושב שהשחקן שלנו ציטר/: שישתעק שתעק

orel811

New member
בן יא מלך!!!!

בחודשים האחרונים הפעילות שלי במצ1 שואפת ל0 וזה מסיבה אחת פשוטה יש לי שותף ענק במע שעוזר לי בלי הפסקה עם כל התכנונים שלי בן אתה בן אדם ענק!! באמת אבל באמת אתה עוד תחזור...הם כולם חוזרים! אבל למה אתה משאיר אותי לבד??יש לי 31 אחים על הראש במע! לפני 4 ימים זה היה 25 עכשיו זה 31 תחזור אחי אני צריך עזרה נפשית! הדבר היחיד שאני מצטער אליו בכל הקשור אליך...זה שלירז ביקש ממני לצרף אותך לשף ואני לא עשיתי את זה אז הוא ביקש מספרטה היה מגיע לך להכנס על המקום אז מצטער אחי! בן אתה ענק!מקווה מאוד שתחזור כי זה באמת הפסד ענק למע

לירזבנ32

New member
וואי היום כולם מקשרים אותי?

יכול להיות שזה בגלל שזה היום הראשון מזה שבועיים שאני מראה פעילות?

orel811

New member
יאאלה כל השף לפה!

דיווקס תביא לפה את כל אבל כל השף שהוא יראה שהוא יבכה שהוא יחזור זה יעבוד!

hakim

New member
בן

היה לי כיף לשחק איתך תמיד ביצעת ללא היסוס כל בקשה תהיה חסר לי וכמובן ... תמיד מוזמן חזרה לכשתרצה בהצלחה בהמשך טופניק

Ariel aka Rel

New member
../images/Emo47.gif אמיתי

אחד מהאנשים הטובים שהיו לנו בברית, אבידה גדולה לTHC בעולם 2...! תחזוווורררר י'קקה חחח סתם.. תמיד יש מקום בשבילך אם תחליט לחזור

למעלה